Witajcie,
interesują mnie felgi 18" BBS RC na przyszły sezon. Lekko będę miał obniżone auto i chciałbym zobaczyć jakieś fotki na innych autach jak to wygląda więc jakbyście coś mogli podesłać to byłoby miło.
Jak oceniacie to?
Wersja do druku
Witajcie,
interesują mnie felgi 18" BBS RC na przyszły sezon. Lekko będę miał obniżone auto i chciałbym zobaczyć jakieś fotki na innych autach jak to wygląda więc jakbyście coś mogli podesłać to byłoby miło.
Jak oceniacie to?
Tuczi niedługo powinien mieć takie zdjęcia;p Ogólnie felgi bardzo ładne, oczywiście z polerowanym rantem. W rozmiarze 18 ciężko dostać ale jest efekt jest naprawdę za.......:)
no właśnie nie łatwo ale znajomek chce pozbyć się swoich i tak czaję się na nie. tylko spolerować rancik i byłoby chyba miodzio :) no cóż szukam dalej fotek :)
Paweł tak jak ci mówiłem wcześniej i teraz mrekor dodaje poczekaj na Irka jutro może coś ci poradzi na to ale ja odrazu mogę ci powiedzieć że będzie to zaj... wyglądać
Tuczi fotki zapoda na wiosnę bo ma kilka planów związanych z autem więc na niego przez zimę nie licz ;) Chyba że się nie spieszysz...
lekka gleba tzn jaka to jest?
Obecny!
Miałem 17" ale zakochałem się w 18" :) Moim zdaniem najładniejsze z klasycznych felg do E32. I obojętnie czy 17" czy 18" i tak są piękne :]
Tu masz fotki na 18"
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...W_Modelle.html
Moim też :]Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
ps tą "podlinkowaną" sztuką jaram się po raz kolejny
Cholera no jakbym patrzył na swoja w przyszłości ALE PIĘKNA
mam podobna wizje na moja :]
Też uwielbiam te fele szczególnie w starszych modelach bmw typu e24,e28,e23,e32 itpCytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Też planuje sprzedać swoje bbs rc 17 i kupić 18
ale najpierw dokończę kilka innych rzeczy w e30 ;)
świetne koło do e32, jedno z lepszych z tych osiągalnych..
heheh no to bajka. Dzięki za ten link. Ogólnie powiem tak - BBS RC 18" 2x8" i 2x9" jadę w weekend po odbiór :) będą z czarnym środkiem i polerowanym rantem, ciekaw jestm czy mi podpasuje ten rotor ale jak nie to wrócę do oryginału :)
czaiłem się na nie jeżeli to te z allegro i nawet w przyzwoitej cenie.. hmm niestety inne wydatki na razie.
hehehe dokładnie to samo u mnie też się czaiłem na nie ale :]Cytat:
Zamieszczone przez mat