http://www.6speedonline.com/forums/w...-boutique.html moim zdaniem lipa totalna 22" to raczej optimum
Wersja do druku
http://www.6speedonline.com/forums/w...-boutique.html moim zdaniem lipa totalna 22" to raczej optimum
Piękna jest :D aż mi szczęka padla gdzieś w okolice butów eheheh ;D
Zauroczyłem się nią :]
Dlaczego? W Stanach mają drogi po których można jeździć na profilu 20 ;) Mi się podoba, tym bardziej że środek jest biały i pasuje do reszty auta.
Jest mega !!!!!!!!!! :P
killer :]
piekna jest ;)
Mimo że nie przepadam za zbyt dużymi felgami i 24" to dla mnie kosmos to muszę powiedzieć że pasują. Tej gumy trochę mało ale wygląda to dobrze.
Zapewne na polskie drogi ten zestaw (rozmiar koła+profil opony) by się nie sprawdził, ale jeżeli będzie jeździć po drogach płaskich jak stół to czemu nie, optycznie to bajka :cool: :D
a niewydaje się wam, że koło jest za wąskie co do wysokości i wogóle auto stoi jakoś wysoko
Optycznie super :cool: - jak dla mnie... Tyle, że to rozwiązanie jedynie na wystawy nie do eksploatacji zwłaszcza w naszych warunkach.
Szaleństwo, ale zacnie wyglądające :cool:
Tarcze hamulcowe wyglądają komicznie...
nie wiem dlaczego, ale biały kolor nie przekonuje mnie, do rangi takiego auta, taka fura ma być -> czarna! :o felga jak felga, jak jest zbyt ladna to ukradna :D:D. w polsce nie sprawdzi sie zestaw 24'' :D bo bedzie jajko :(( a szkoda
Myślę że to tylko stereotyp że się połamią itd.Ja miałem 300C na 22' i żadnych problemów(mógłbym powiedzieć że nie bał bym się założyć większych)
Jak dla mnie przekocur. Jedyny minus że zderzaki itp. nie standard (nie lubie tych ospojlerowań alpiny, schnitzera i innych)
Ja bym powiedział, że żałośnie :]Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Według mnie przegięli źle to wygląda mogli dać 23" byłoby lepiej!
I to Schinitzer... kto dał buraków do takiej firmy, przeciętny polski g****arz tuningujący golfa wie, że felga i tarcza hamulcowa muszą być proporcjonalne.
A ta przednia dokładka wygląda jak z Tesco ;D jakieś g***o przyklejone na klej szklarski do progu to komplet z zestawu. W życiu to nie jest oryginalny tuning Schinitzera a jak jest to jest mi ich po prostu żal. Mi to śmierdzi chińczykami ;D
MOD: Ariel, wiemy że jesteś kontrowersyjny i bez używania takich słów. Pohamuj się nieco.
Myślę że romiar jest ok na niedzielę :)
Wzór natomiast jest zaj******e pasujący ale nie do takiego BUMERA !!!
A ten ac sznycel to tak bardziej pod tede podchodzi ... ;D
kozacka jest :)
przekozackie jak dla mnie
dla mnie kolor bomba . te dokładki słabe fela ok i brak tablicy na przednim zderzaku absolutnie ok :) w koncu to usa
jak dla mnie "przerost formy nad treścią"
4 cale mniej i było by ok. ale to co jest na tych zdjęciach nie jest ani ładne ani praktyczne.
jak ktoś chce potężne koła i niską oponę to niech sobie rower kupi - szaleństwo będzie ;)
tym bardziej ta ze zdjęć wygląda jakby ktoś wsadził koła od roweru tyle że szersze.
Bumeta fajna ale felgi jakieś badziewne nie podoba mi sie absolutnie ten wzór pakiet ujdzie kolor jak najbardziej na tak i te tarcze hehe jak w mojej jak miałem 20 cali hahah
sadzę ze przy predkości 80 na godzinę przy mocnym zakrecie rant felgi dotyka o asfalt . jak juz wczesniej napisali to jest felga pokazowa , nikt przy zdrowych zmysłach by nie pojeździł na takiej oponie . wiem ze w usa nie ma zakretów :P ale czasami kierownicą trzeba skręcić