http://otomoto.pl/bmw-750-C15371676.html
Wersja do druku
Chyba pomyliłeś działy :x
ale odpowiednie służby się tym zajmą ;D
Już się zajęły ;D ;D
nnnno ;D
a co do 750 ,faktycznie mało było wypuszczonych z tak biednym wyposażeniem ;D
chyba że wnętrze ma z 730 ;D ;D ;D
"W samochodzie tym zamontowany jest silnik dwunasto cylindrowy"
Czyli uzasadnione jest pytanie jaki był tam silnik ;) może faktycznie kiedyś to była 730. Dużo bym zapłacił, żeby zobaczyć jak ta beemka śmiga te 360 km/h :hihi:
-----------------
Normalnie nie wytrzymałem i zadzwoniłem zapytać jaka tam prawidłowa cena powinna być :evil: a sprzedawca na to: 6 i pół tysiąca, ja do niego: złotych tak? a on: euro.
Prawie pękłem ze śmiechu :hah:
:689: mistrzCytat:
Zamieszczone przez MariuszE38
Hehe i co ty mu wtedy na to ????
On się chyba z h... na łby pozamieniał ;D
Panowie to jest kolejna wersja ,,trzy w jednym,, albo i więcej :hah: :hah: :hah:
Coś Ty, on cały czas myśli, że tą cenę dostanie... był poważny do samego końca, ale jak zacząłem się śmiać to się rozłączył :hah:Cytat:
Zamieszczone przez jarek88
chyba ktoś mu wmówił ze to E38 a nie E32, naoglądał się na alledrogo i taka cenę wywalił. pewnie sam zapłacił 20 tys i teraz chce zarobić. ma poczucie humoru. ciekawe ilu do niego dzwoniło z zapytaniem o cenę.
Albo myśli, że ma "rodzynka" na placu :D
swoją drogą szkoda, że te Krapkowice nie są bliżej bo z chęcią bym zobaczył i bujnął się te 360km/h :x
Szalony gosc
Wpierw w ogłoszeniu cena podana była w zł (wystawił ją z wieczora,a z rana było już euro :) )
Pewnie dopalacza łyknął i go siekło...
360km/h :o :hihi: :faint: :what: :what: :what: :what:
Chyba jak go Veyron będzie holować.
Ale jesteście pomylił cyferki miało być 160km//h :what: ;D
czemu nie wierzycie ze na zegarach mu pokazało 360?? 100 temp wody, 100o obroty, i 60 prędkość i wyszło chłopu 360, a że odczytał tylko z prędkościomierza km/h to tak zapisał.
Mega kolo musiał się czymś dobrym dopalić to pewne ;D
:) są i tacy, dobrze że nie dopisał ze jeszcze full opcja, ( ale kierownica sportowa jest? - jest ! i to sie liczy, a podobno na dopalaczach jeździ duzo osób, wiadomo co sobie wkrecił ;D? )
Muszę z gościem pogadać, może się ze mną zamieni. A że moja ładniejsza to powinien mi kilka tys dopłacić (EURO ofc :D )
Okazja,łykam ją,zaraz tam jadę :P
Co się tak wszyscy śmieją? Sam ją kupię i jeszcze większą glebę zrobię, ospojleruję i spokojnie wyciągnie 400/h... MIL! 8/
wow
hahaha, dodaj jeszcze , ze jak zalejesz Vpower diesel na shellu to poleci z 420/h :D :x :hah:
Jakby ktoś nie wiedział, to było też 750 z silnikiem HEMI :)
http://otomoto.pl/bmw-750-C15614556.html
kurde, takie okazje obok mnie przechodzą :) z tym hemi może mieć facet racje, bo jak ma elektrykę zepsutą to jak stoi to pewnie połowa garów mu nie chodzi.
O ludzie! Przecież to powinno być karalne! Zaraz do niego zadzwonie i się zapytam o co chodzi z tym silnikiem! MasakraCytat:
Zamieszczone przez tomcad
Dzwoniłem! I facet twierdzi że te silniki występowały w E32 i można to sprawdzić UWAGA "po podłączeniu do kompa tam pokaże że to taki silnik"-co był cytat tego fachowca. Ja mu mówiłe że w E32 nie występowały tego typu silniki a on zaparcie twierdzi że występowały! Ma mi podać numer VIN ale już wiem że tego nie uczyni. Komentarz pozostawiam Wam Panie i Panowie. A może my poprostu nie wiemy wszystkiego o BMW!
A patrzcie na to- http://allegro.pl/bmw-e31-e32-gruszk...271080817.html
To dla mnie to jest mistrzostwo:
http://moto.allegro.pl/najtanisze-bm...264308405.html
e38 z gazem za 5 tys. bez hamulców i zawieszenia z wygnitym progiem i "W AUCIE TRZEBA TROSZKE POSIEDZIEĆ". :hah:
Ale "idzie nim pojeździć". Coraz więcej takich "okazji" się pojawia. Tylko patrzeć jak będzie ogłoszenie oddam zadbane E32 i dopłacę.
Mylisz pojęcia. Silniki hemi, charakteryzują się hemisferyczną komorą spalania. Komora w głowicy to po prostu półkula, patent z wyłączaniem cylindrów nie ma nic wspólnego z hemi. Rozwiązanie to już jest stosowane od ponad 50lat. W europie pojawiło się szybciej niż w usa.Cytat:
Zamieszczone przez Przemik
Nie zdziwiłbyś się jakby wszystkie benzyniaki w e32 i e38 to były silniki typu hemi.
W europie po prostu uznali, że nie ma czym się chwalić, skoro patent jest bardzo stary :P
Dokładnie,Hemi to nie żaden amerykański producent silników :) tylko silnik wyposażony w półkuliste komory spalania.
Niestety określenia HEMI nie można używać w odniesieniu do silników innych marek – to zastrzeżona nazwa V8 Chryslera.
Polecam całość tekstu na ten temat jest tam i o BMW :)
HEMI
Jednostek europejskich z hemisferyczną komora spalania jest dużo, mam i ja :690:Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
A odnośnie wersji Schnitzer w e32:
http://moto.allegro.pl/bmw-730i-schn...275064845.html
Zalety:
- optik pakiet z wszystkimi sygnaturami ACS
- felgi z tłoczonymi sygnaturami ACS (co każe uznawać je za "geniun'y")
Wady:
- krakowskie taxi
- gaz mieszalnikowy w dolocie
Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
Muszę powiedzieć jako raczej przeciwnik tuningu że ta E32 jest bardzo ładna. Poza tą płetwą kierownicą i nie ori dywanikami. Wyczyścić wnętrze bo coś syf jest i autko super.
WitamCytat:
Jak dla mnie ,i co zresztą pokazują fotki,wnętrze jest nie udolnie pozlepiane ,takiej kichy dawno nie widziałem,nawet pasy bezp. różne , że nie wspomnę o reszcie ,,AC,, dokładkach
Cudów we wnętrzu po taryfie nie należy się spodziewać.Cytat:
Zamieszczone przez siudema
Spasowanie pakietu ACS nawet jeśli jest słabe, to nadal jest to oryginalny ACS i reszty dopowiadać nie muszę.
Obecnego właściciela nie znam. Za czasów kiedy to auto było w rękach znajomych, miało też oryginalną kierownicę Schnitzer. Nie uchowała się jak widać.
No i cytowałeś kolege powyżej, to nie były moje słowa - przeczytaj wypowiedź wyżej Siudema.
zgadza się cytowałem Supermena ,a wyszło na ciebie :)Cytat: