http://kontakt24.tvn.pl/temat,wjecha...eb66be9b4387ac
Nic tylko pogratulować fantazji. :wpale: :!!!!!
Wersja do druku
http://kontakt24.tvn.pl/temat,wjecha...eb66be9b4387ac
Nic tylko pogratulować fantazji. :wpale: :!!!!!
Staruszka do kuchni juz nigdy nie wejdzie...
Awangarda w kuchni ... seria 7
:]
echhh co za debile
Cytat z podkarpackich Nowin:
Kierowca miał 2,8 promila.Cytat:
Kiedy przyjechała policja wszyscy ci goście zachowywali się agresywnie, właściciel samochodu(BMW 7, 2.8 l, 200 KM) lamentował że rozwalił sobie "wózek", a wszystko inne wydawało się go g***o obchodzić.
ehhhh... nie lubię takich akcji.. to tylko żer dla tzw. "prawych obywateli"
A później opinie o właścicielach bmw są jakie są.
niestety potem leci opinia i wszystkich do jednego wora. :faint:
szkoda auta ...ale pewnie i tak pójdzie za jakiś czas jako bezwypadkowy :P
ale urwał
A ja się zgadzam, bardzo dużo właścicieli Bmw w Polsce pokrywa się z takim stereotypem wręcz idealnie. Nic dziwnego że opinia jest jaka jest. Na szczęście są ludzie tacy jak my, którzy są zaprzeczeniem tego stereotypu. Na szczęście.
Powiedzcie, ilu z was zrobiło by takiego wałka żeby po pijaku dawać czadu autem? Gdzie rozum?
Tak zgadzam się tylko ile czasu minie zanim się obali taki stereotyp. O ile się obali :(Cytat:
Zamieszczone przez joe white
Stajemy w nierównej walce.
Myślę że długo, bardzo długo. Ja jeszcze pamiętam stereotyp "czarnej Wołgi". Wprawdzie Wołg już nie uświadczymy na ulicy ale ... .Cytat:
Zamieszczone przez Dawid86
Są dwie możliwości albo czytać takie zdarzenia i nic nie robic albo zamiast czytac działac w kierunku poprawy wizerunku właścicieli BMW. Wiem ,wiem zaraz rzucone będa "mądre "słowa ze to walka z wiatrakami ,pogieło kobite itd. Wiem,że napewno nie przekona sie wszystkich ale przynajmniej cześć znmieni zdanie o Nas i dlatego to właściciele BMW powinni zacząć działac i pokazwać że nie tylko to sa drersiarze czy tz buraki /sorki /Można z całymi rodzinami tworzyc ,organizowac jakies wspólne imprezki mniejsze a czasem większe.Oczywiście że to trzeba czasu i nie każdy go ma , ale czasem mozna się zebrac i wspólnie coś zorganizowac i pokazać innym ,że tez jestesmy ludźmi którzy maja rodziny i też chcą bezpiecznie użytkować drogi . ;)
Jest to smutne....szkoda staruszki i jej przezyc z tym związanych,mam nadzieje że dresiasz juz nie bedzie miał kasy aby kupic kolejne BMW
Dorka brawo zróbmy ogólnopolską akcje w obronie dobrego imienia kierowcy BMW :)
Dokładnie staruszka już będzie miała opinię o bmw po tych przeżyciach.
szczerze to mało mnie obchodzi co obca osoba sobie o mnie myśli :) Stojąc w korku naprawdę przejmujecie się tym że Pan w aucie obok może myślec sobie że jedzie głupiek w bmw? :hah:
Dawid tutaj nie chodzi o akcje ogólnopolską . W tym temacie wiem ,że jest mowa o wypadku w którym poszkodowana jest staruszka . Masz racje lepiej siedziec i czytac o takich przykrych zdarzeniach . A naprawdę organizowanie róznych imprez np odwiedzxanie Domów dziecka jest naprawde miłe i przy tym bawią się miło wszyscy .Cytat:
Zamieszczone przez Dawid86
Ja się tym nie przejmuję co inni o mnie myślą na drodze. A poza tym ludzie mają opinię po zachowaniu się na drodze czy jest kulturka czy cwaniactwo ze strony drugiego kierujacego.
Dorka żle mnie zrozumiałaś moja wypowiedź jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem i takie zachowanie można nazwać akcją o to mi chodziło.
mnie tez nie obchodzi jak na mnie patrzą i co o mnie myślą. mam klime tv podgrzewane fotele masarze grzana kierke i mega komfort, a ci w lanosach czy astrach niech sobie myślą co chcą :))))
Dobrze że babcia przeżyła. Mam nadzieję że zabiorą mu prawo jazdy do końca życia.
Obawiam sie ,że nie nadługo zabiora :cool: a po drugie bedzie z pewnościa jeżdził bez :(
mam nadzieję że policja spałowała ich tak że już nigdy nie będą nawet chcieli spojrzeć na BMW.Staram się obalać mity o czarnych Bmw i dresach w środku. Kultura na drodze jest podstawą dla mnie a jazda po alkoholu jest dla -idiotów- :razz:
200 Kucy poniosło, widocznie dobrze dał im do żłoba przed "Wio" :D
a może użył "Dopalacza" :/
Przyznać się, który to z "Naszych" ?
dokladnie zgadzam się , i uważam też że jednym z powodów takiej opini o nas jest to że większości ludziom żal d... ściska jak widzą nasze auta ..............Cytat:
Zamieszczone przez szczurek
Cytat:
Zamieszczone przez wisior
..u nas w kraju utarło się tak;
a.bmw 3,golfy i hondy civic,crx,calibra-na głośnych wydechac-młodzież wiejska -tuningowcy
b.mercedes-auto dla dziadków
c.bmw 5,7-dresy i bandziory
d.lanosy i felicje-niedzielni kierowcy
e.motocykle-piraci i dawcy narządów
f...
można by tak szukać w nieskończonośc-dlatego lepiej żyć hasłem "W@@%%@ne miej i się śmiej" ;D
A swoją drogą ,przy silniku 2,8l kierowca miał dokładnie 2,8 promila ;D
dobrze że nie jechał 5,0l ;D
Moim zdaniem nie ma co popadać w paranoję JEDEN jakiś marny, głupi przykład użycia 7er przez młodego cwaniaczka (patrząc na statystyki to nawet nie zostanie to za bardzo odnotowane - zaistnieli tylko przez to, że rozwalili babuni chałupę...) - ja nie widzę tu jakiegoś lawinowego wzrostu chamstwa wśród posiadaczy 7er, a przytaczane wcześniej teksty odnoszą się głównie do 3er i czasem do 5er. Jeden incydent pozostanie bez większego echa, a co najwyżej usłyszymy komentarz w stylu znowu BMW... Dlatego uważam, że nie ma co się nad głupotą małolata rozwodzić i snuć teorii jak tego unikać bo i tak nie mamy możliwości na to wpłynąć inaczej jak tym co właśnie robimy czyli spoty, zloty i kultura na drodze to najlepszy nasz oręż w walce o zmianę stereotypów i budowanie nowej jakości dla tej marki w naszym kochanym kraju.
Do tej pory jeżeli spotykałem się z krytyką o BMW to, że się psuja, że jeżdżą dresy, bandziory itp, to był opinia ludzi którzy nigdy w życiu nie jeździli BMW, nawet jako pasażerowie ale oczywiście to są fachowcy i mają największą wiedzę o marce, i to dopiero jest smutne. :hihi:
No i dobrze niech wiedzą lepiej a my będziemy sobie dalej śmigać w spokoju naszymi siódemeczkami. ;)
Mnie już nie chodzi o obcych, których mijam np. stojąc w korku. Chodzi o znajomych.Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Podobne opinie można znaleźć o golfiarzach itd., a prawda jest taka, że mało zauważy, że zależność działa odwrotnie to burak kupuje golfa lub bmw, ale nie każdy kto kupuje golfa lub bmw jest burakiem
Powiem coś z doświadczenia. Jeszcze 5 lat temu sam uważałem że to auta dla snobów. Ale pierwszy zlot, 2 dni na sprzedaż swojego telewizora - daewoo nubira 2000r cdx (dziś uważam to za życiowe nieporozumienie) W międzyczasie już kupiłem pierwsze BMW. Spojrzenie na to co wiara mówi o kierowcach/właścicielach tej marki zmieniło sie szybko i diametralnie... bo przecież było mi wygodniej, auto bardziej dynamiczne i elastyczne i wygląd.... finezja ( gdzie BMW było z 89 roku ) Dziś uważam krótko, kultura jazdy świadczy o tym czyś burak czyś przeciętny użytkownik dróg z poczuciem wartości marki BMW. Amen :cool:
Tak to jest z debilami. Teraz byle pajac może kupić za 13 koła zeszrocone 7er i umacniać stereotyp wieśniaka w BMW. A ze stereotypami to jak walczyć z wiatrakami, niestety :/ Szkoda że kobicie zrujnowali dom, ale mam nadzieje że policja ogarnie sprawę, dojdzie do tego kto prowadził i go umoczy. Chociaż znając niebieskich, to nawet się nie pofatygowali żeby z miejsca kierowcy odciski zebrać...
A co powiedzieć o tym http://nasygnale.pl/kat,1025345,titl...wiadomosc.html
Kolejny odważny!!! Ja jak chlapnę za dużo browara to też mi wszyscy mogą skoczyć :D tylko jest jedno małe ale 7-ka jest w garażu albo śmiga żonka!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez mario7