Ma ktoś może udostępnić świeżą mape PL do navi? :D
Wersja do druku
Ma ktoś może udostępnić świeżą mape PL do navi? :D
Europa wschodnia 2009. podaj adres to wyślę Ci pocztą płytkę.
Witam! :D a nie było by prościej jakbyś załączył plik na serwer?
kolego poszukaj sobie na forum peb.pl (bez www) tam znajdziesz wszystko :)
Jest już na rok 2010, ale trzeba do niej płytkę 800 MB, którą trudniej znaleźć. Ale się da :)
To nie jest takie proste. Płytkę trzeba nagrać specialnym programikiem z konkretną prędkością.
A macie tą mapę 2010? Mogę ją kupić ;)
masz pw
Będę Ci wdzięczny do końca życia dobry człowieku :509:
Witam ja tez bym bardzo prosił taka mape 2010
Podłączam się pod prośbę. Proszę o więcej info na PW ponieważ tez jestem zainteresowany. Mam jak do tej pory mapkę i teoretycznie wgrałem polskiego lektora le nie działa. Jak to jest u Was? Mam MK2 z najnowszym oprogramowaniem.
Pzdr
Chester
Proszę pod tym linkiem navi i program do nagrywania ja osobiście nagrywałem na płytach TDK i śmiga bardzo dobrze.
Na forum zakazuje sie linkowania do nielegelnego oprogramowania!!!!!
I ja muszę odświeżyć mapy bo ostatnio nieźle pobłądziłem, wbrew pozorom sporo mamy nowych dróg :)
Witam Panowie jest szansa załapania się na mapkę ?????
Panowie jest szansa na mapkę??Z góry wielkie dzięki :D
Potwierdzam. Ściągnąłem i wypaliłem na CD, wrzuciłem do Buni i w navi mam cala Europę 2009. :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez adamowizna
Czyli starą :) zabłądzisz na niej jak ja :) już jest wersja 10/11 jak coś to do mnie lub do Grega na PW na pewno w ramach możliwości czasowych odpiszemy.
Do tego wszystkiego wraz z nadejściem nowych technologi zaczęły się problemy z zakupem odpowiednich płyt! Co prawda płyta z 2009 jeszcze ruszała w bólach gdy była wypalona x12 to nowsze obrazy już nie ruszają. Są do kupienia płyty profesjonalne do nagrań Audio. Te płyty najlepszych producentów między innymi Fuji można nagrywać z prędkościami x1 do x8 lub Verbatim lub TDK od x4 do ??? (nie interesowało mnie to ;D )
hej mozna prosic jakiegos linka na pw... nie działa mi rapid i nic nie moge znalezc oprucz własnie rapida.. bumke nabyłem z mapą tylko niemiec i do tego starą jak swiat.. koledzy sie nasmiewają ze jezdze z tomtomem na szybie :what:
Poprosiłbym cala Europę 2009 do mk2 na pw:)plis
Jeśli to nie problem to też mógłbym prosić? Jeśli nie to chociaż jakiś pewny link z peb.pl bo szukałem, ale nic nie działa :/ Dziękuje ; )
Przypomnij się przed jakimś następnym śląskim spotem to przywiozę Ci płytę. W MKII I MKIII działała bez problemu.
szukam cd do navi do e38 może być starsza polski chodzi mi tylko i wyłącznie o sprawdzenie czy działa mi odczyt bo mam zamiar zakupić nową w BMW service
Masz PW na temat zasad ;D ;D