Szukając e36 natrafiłem na autko z "pakietem"
;) http://moto.allegro.pl/item300112264...ad_okazja.html
Wersja do druku
Szukając e36 natrafiłem na autko z "pakietem"
;) http://moto.allegro.pl/item300112264...ad_okazja.html
o w morde Anatol!! :what:
nie dość, że PAKIET, to jeszcze BLACHARA bez uśmiechu... ;D
Obalana winda, opcja mowy i brewki M3 :what: :hah: Obaliłem się ze śmiechu.
Sprzedaje ze względów osobistych. Pewnie ta pani mu zagroziła jak nie zamieni na coś nowszego to sobie pójdzie do lepszego gonza :P Chyba że ona u niego pracuje
ona tak samo zeszpecona jak i to auto pakietowe wiec pakiet pakietowi rowny :D :what:
laska piękna jak po 2 tygodniowym kursie na spawacza .. odstrasza tak jak i fura :)
:hihi: :hah: ;D
Ps: Przedni zderzak nie jest z "PAKIETU" :D
:x :x :x :razz:
ta "obalana winda" :hah: jest the best :hah: :hah:
a gdzie on takiego paszteta znalazl? ;D punkt za plec i to tez naciagany. ;) (skopac za kare bym jej nie chcial) brak mi slow ciekawe co ten gosciu chcial osiagnac robiac zdjecia wies tiuningowej bmw z ta rozwora (moze wygrala wybory miss pgr'u 2003 parzeczewa dolnego i dlatego tak sie nia chwali). chyba bierze ludzi na litosc bo tak szczerze mowiac to klient ma w zyciu pecha. brzydki samochod i jeszcze brzydsza panna. jakbym mial kupic ten samochod to odrazu by mi sie odechcialo bo co by bylo gdyby przyczepila sie taka szpetna zmora i co wtedy? samochod na zlom a ja do cyrku. :razz: :razz: :razz: :razz: prezes ona sie nie usmiecha bo moze ma 2:0 z przodu a reszta zebow jej gnije i troche sie wstydzi :hah:
Ta panna zrobi tu chyba karierę... duże budzi zainteresowanie :faint: :razz:
http://moto.allegro.pl/item297182424..._sliczny_.html a tu nastepna piekna. tym razem przy audi :razz:
Ee tam nie są tragiczne :P
No teraz to już przesada zaraz stracę kompletnie szacunek do kobiet, gdzie z tą świnką na mache!!! :razz: :razz: :razz:Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Zaraz trzeba będzie specjalną galerię chyba otworzyć : BLACHARO - PASZTECIARY :medit:
:hah: :hah: lolCytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
;D ;D ;D
Ta pierwsza to był "pakiet" zamiast "pakietu " ,ale ta druga to naprawde maszkara... :hah:
Ta E36 musi dużo palić bo widać że budżet domowy idzie głównie na paliwo a nie na jedzenie :D
Co do audi się nie wypowiadam......nadal szukam odpowiedniego słowa ( nie wulgarnego ) :D
Robimy galerie blacharsko-paszteciarską?
o kur.. czyja to matka ....
Matka to napewno nie jest bo jeszcze żaden chłop do niej nie zachodził :DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
o w pizdu ale kaszalot :D
teraz trzeba zadzwonic do tych typow od e-36 i audi i zlozyc wyrazy wspolczucia ;D moze zrobic dzial fajne laski ;) bo pasztetow nie brakuje. chyba ze ktos wylapie jakiegos bazyliszka to tez moze wkleic ;)
oj nie brakuje... kiedyś na dysce podczas jednego z wypadów ze znajomymi chwilę po tym jak wytrzeźwiałem (do stanu poruszania się na dwóch nogach :D ), stwierdziłem że trzeba coś wyrwać. Widzę fajną dupkę, fajnie tańczy więc podchodzę z gadką, ta się odwraca a tu ZONK!!!! Twarz jak u mamuta szablozębnego rozjechanego przez 18-sto kołowca! po tym jak się uśmiechnęła i zobaczyłem jej brak uzębienia grzecznie spławiłem, że to pomyłka ale tamta do mnie i chciała wyrwać se "frajera" dosłownie gdy nie chciała się odczepić :D dałem drapaka i uciekłem z klubu (a wyglądało to dość komicznie bo chłop ze mnie jak dąb) Znajomi mają do dziś ze mnie pompę, a ja od tej pory "zachodzę" od przodu :D :D uwierzcie mi przy tamtej zmorze to te są Miss Universe :D :D :D :D :D :D
:hah: :what: :hah: Któż tego nie przeżył :)
Jeździłem kiedyś na wakacje koło Krosna Odrzańskiego
Stał tam dom oddalony od najbliższej wsi o 2km i mieszkały 3 siostry, wszystkie o urodzie "dla koneserów" :hah: Jedna z nich miała na imię Danka - mówiliśmy na nią Dana Brzeszczot z powodu ślicznego uśmiechu. Kiedyś Dana nam przy winie "Tur Wzmacniany" opowiedziała mrożącą krew w żyłach historię:
(Dana) Przyjechał po mnie wczoraj Kobuz swoim maluchem i mówi czy nie pojadę na wycieczkę z nim.
(My) No i co?
(Dana) No i pojechałam z nim. Mieliśmy jechać nad jezioro a on stanął w lesie i kazał mi wysiąść
(My) No i co, no i co??
(Dana) No i wysiadłam. A ten mi mówi żebym uklęknęła na ziemi
(My)No i co, no i co dalej??
(Dana) No rozpiął rozporek i kazał wziąć do buzi
(My)No i co i co??
(Dana) No co miałam zrobić, wzięłam!
:hah:
O fuck.... :hah: :hah: :hah: Obie panie godne uwagi naprawde :P Szczegolnie ta od Audi w swoich SZTYLOWYCH LACZUSZKACH :P
A ja mysle ze obaj wlasciciele tych aut sporo opuszcza cene auta tylko po to zeby zabrac maszkare w "pakiecie" z autem :D :D ;D ;D
M-pakiet = Maszkara w pakiecie z autem ;D ;D ;D a wy zle rozumujac aczkolwiec uczciwe intencje mega sport-brewki krytykujecie :D :D :D
positiv czy ta akcja nie dziala sie w milano na starej wsi? bo ja mialem dokladnie tak samo z tylu czarnulka szczupla wysoka mysle sobie bedzie moja podbijam palnolem jakis farmazon ona sie odwraca a tu morda konia (doslownie bazyl i do tego miala klawiature jak plot po wiejskiej zabawie) wiec jej powiedzialem ze desperatem nie jestem i odszedlem. ;)
czego to teraz nie wymyslą :hah:
Hrabia, to działo się na pograniczu dwóch województw, Łódzkiego i Mazowieckiego, jednak możliwe, że ta kaszmara się przemieszcza :D :D
spokojnie ja jestem z łódzkiego nic nie latało na miotle ostatnio,babcia sie modli coraz intensywniej do radyjka z torunia może chce dla wnusia e36 i potworka<siedzi ostatnio na allegro> :hah:
http://img88.imageshack.us/img88/5118/soneczkois5.jpg
oj koledzy, koledzy...
Ta dyskusja już sięgnęła dna... :hah:
wiecie co to normalne ze ci ktorzy maja bmw w 4 cylindrach wszedzie maja M ale takiego opisu to jeszcze nie widzialem gosc pewnie nawet nie wie jak wyglada zderzak z pakietu M power jak by tej dziewczynie nakleil na czolo M to moze tez by dorzucil w pakiet w koncu na jeden raz w sam raz! no i zeby nie bylo ze my tacy zli to wyrazy wspolczucia z powodu choroby glowy dla calej rodziny wlasciciela tego auta
No nie mów że brewki M pakiet to podróba??
;D :hah:
na zakonczenie. nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak ;)
Panowie, a co powiecie na to?
http://www.allegro.pl/item288665439_...lub_zami_.html
:evil:
no to to juz co innnego :cool:
No Qbek teraz to już nie zasnę Dobra gablota :PCytat:
Zamieszczone przez Qbek
każdy ford gówno wort jak to mówią ale dupeczka szyyyyyniasta (|) bułeczka :D na 6
Fajna blondi... :D
blondyna 6 punktow na 10 mozliwych a ford na zlom. :P