http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4232853
Wersja do druku
Wszystko ok ale to opel... :D
jebanaCytat:
Zamieszczone przez krzywy191
jebana :DCytat:
Zamieszczone przez bonopingwin
Miałem takie autko tylko czerwone :D całkiem fajne :cool:
Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
i tak było jebane :):):)
cóż jedni wolą kobiety, inni ople :D :D
Akurat kobiety i Tigry sie lubią- więc jeśli posiadałeś Tigre to z kobietami nie było problemu :DCytat:
Zamieszczone przez positiv
A że podobno babskie auto hmmm ja lubiałem go za to że jeździł jak gokart i był całkiem żwawy.
chodziło mi konkretnie o właściciela który "jebał" swoją Tigrę :D :D
no to gratuluje takich kobiet (blacharek) ktore leca na samochod.
Każda "przeciętna" kobieta w pewien sposób leci na samochód. Jakby nie było auto jest jakimś tam wyznacznikiem statusu materialnego a kobiety potrzebują w mężczyźnie oparcia i takie tam bzdety ;D Oczywiście blachary patrzą na auto i "poziom społeczny" w postaci napakowania swojego "misia", bo dla nich to jest definicja prawdziwego faceta, a normalne babki na co innego ale ładne auto to zawsze plusik. A taki posiadacz tigry (5lat temu) to musi być niebanalny, "artysta" itd :D
Niemniej oczywiście współczuje ludziom którzy na tym budują swoje ego :>
Hehe ja aż tak nie zapoznałem się ze swoją tigrą :DCytat:
A co do typowych blachar to one raczej na takie małe auta nie lecą :D
Dla nich musi być blink blink :hah:
KAŻDA kobieta jest blacharą. jedne poprostu to lepiej ukrywają. W naturze zawsze tak było. np. Koguty lub Pawie, te samce które mają ładniejsze pióra, mają lepsze wzięcie podobnie jak u Ludzi, tyle, że u nas się to odnosi na zasobność naszego portwela.
positiv ale odwróc sytuację. Kupując auto zwracasz uwagę na wygląd zewnętrzny i na prezencję. Dlaczego? Tylko dla własnego samopoczucia?Cytat:
Evan w 100% się zgadam ,przecież nikt nie kupuje auta jako "przedłużenie" lub "do lansu" ...... :hah: :hah:
Ja kupiłem fele 19" bo lubie je oglądać jak się kręcą w czasie jazdy hehehehe
Każda laska to blachara a każdy facet to pozer :D hehehe
ja tez kupilem 19 i treaz myje autko nawet w deszcz monitory montuje zeby mi laskiwyrywaly klamki :D :D :D
A tak swoja droga nosze dres tylko na zloty ubieram JEANSY :D :D :D
Dobrze ,że mam garage podziemny bo by mnie lachony lakier porysowały :cool: :hah:
a ja was zaskocze znam takie dziewczyny ktore nie leca na kase. bo same maja i nie wazne jest dla nich czym facet jezdzi wazne zeby umial sie zachowac i byl w miare ogarniety w niektorych sprawach. ale znam tez takie ktore krzycza ze one takie nie sa a jak sie tylko trafi jakas okazja to leca jak wsciekle. krotki przyklad autentyczna rozmowa moich (bylych) kolezanek. anki i aski. ANKA asiu sluchaj nie kocham juz pawla ASKA to go zostaw po co sie meczysz? ANKA no co ty glupia jestes? ty wiesz jak on ma w domu? ale i tak go zostawila bo trafil sie bogatszy. rece opadaja
Tak, ale są ludzie co mają więcej ;) To czysta biologiaCytat:
Zamieszczone przez hrabia81
hrabia ale to normalne :)
Dlatego ja sie ciesze ze moja jest bogatsza ode mnie a jak mnie poznawala nie wiedziala czymjezdze ani jaki mam portfel a w sumie i tak jst pusty :) :D
Tak samo moja kobieta. Miałem okres gdy byłem zupełnie goły (teraz nie jest dużo lepiej :hah: to nie dość że nie odeszła to jeszcze mi pomogła :) Także są również normalne Kobiety na świecie :)
Ja jak poznałem moją żone to jeździłe MZK :D a ona pociągiem ;D
Także nasze stwierdzenia to raczej forma żartu. Wiadomo że sa rózne kobiety. Ale to że chcemy miec coś ładnego, co przyciaga wzrok i odzwierciedla np troche nasz charakter czy styl bycia to według mnie nic złego.
Autopsja jest taka, że facet, który kupuje samochód tylko po to żeby mieć laski będzie je miał – bo znajdą się takie kobiety. Kobieta, która szuka faceta tylko dla samochodu będzie go miała – bo są tacy mężczyźni.
Ważne żeby każdy trafił na swojego.
My kupiliśmy 7 razem (każdy miał coś do powiedzenia i powstał kompromis w postaci naszego auta) i cieszymy się nią razem :cool:
sa tez takie przypadki ze panna ma bogatych rodzicow pozna golodupca (doslownie bez grosza z patologicznej rodziny na dodatek po kilku latach w wiezieniu) zakocha sie a rodzice mowia nie (znam taki przypadek) wyprowadza sie z domu i utrtzymuje pasozyta ktory tylko sie bawi i rozpieprza jej pieniadze. a ona swiata poza nim nie widzi i badz tu czlowieku madry 8/
ja mam taka zasadę " nigdy nie próbuj zrozumieć innych , bo i tak ich nie zrozumiesz" i tego sie trzymam.