czytając opis padłem na cyce,DVD w zagłówkach ;D ;D ;D
http://moto.allegro.pl/otomoto-bmw-7...213698626.html
Wersja do druku
czytając opis padłem na cyce,DVD w zagłówkach ;D ;D ;D
http://moto.allegro.pl/otomoto-bmw-7...213698626.html
hehe dobry typ :) ma fantazje :P
Ehhh nie raz już był opisywany na forum. Jakoś nikt nie chce się skusić na tego rodzynka z rządu RP :x :hah:
Rzędówka to jest na pewno ale czy rządówka? :x ;D ;D ;D
Muszę powiedzieć ,iż monitorki widać mon ;D towane seryjnie ;D ;D ;D ;D :shock: :hah:
nie no faktycznie DVD w zagłówkach wymiata ;D ;D
O jaaaaaaa.... Ludzie nie mają za grosz litości i samokrytycyzmu. Zobaczcie na te fotele z przodu- połamane, powykrzywiane jak z d..py wyjęte. A w treści czytamy: Stan zawieszenia, blacharki, silnika jak i wnętrza idealny.
Flaszka z Ludwikiem wymiata.... Widział z Was kto zielonego szampana? :roll:
Wiesz jak ten szampan zobaczył stan tej "rządowej" perełki to aż zzieleniał ze wstydu :hah:Cytat:
Zamieszczone przez YBSA
Prawdopodobnie było to białe wino półsłodkie http://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_2128.jpg
P. S.
Właściciela pewnie nie było stać na taki wydatek, żeby do zdjęcia kupić wino musujące za 5 zł dlatego do starej butelki wlał płynu do naczyń :what: ;D
... to szampan (a raczej wino musujące, może nawet PIKOLO ) z czasów "Tamtych" rządów i dlatego "zazielenił się" ;DCytat:
Zamieszczone przez YBSA
On po prostu mył ,, pancerne szyby,,i butelka z płynem została ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Lilka
Co tu komentować. Za tę cenę to trochę zapuści korzenie na allegro..
Ale musi to być wyjątkowy okaz gdyż ostatnio stała ona za 9500 zł a teraz już kosztuje 12500zł czyli coś szybko zyskuje na wartości :D Może jednak to wino również dojrzewa i stąd ta cena ;D
Totalny "wypas" aż dziw że nikt tego wynalazku nie zdjął z allegro a właściciela ukarał za krzywdę jaką uczynił 7.
''idealna do wynajmu'' hehe
Hehehe normalnie łach :D :D :D co on palił czego ja nie paliłem :hah: i te elektryczne fotele x5 ;D ;D ;D
Mają ludziska pomysły łłłłłłłłłłłaaaaaaccccccchhhhhhhaaaaaaaaaa padłem na c...i
hmmm na wynajmy??nie wiem jak bym pomiescil ludzi z tylu miedzy kablami od dvd a samym seryjnym dvd:)opis chyba robiony po tej pustej butelce na stoliku:)
Przecież to auto wisi tam już od lat...
gratulację dla gościa ,że cały czas to sprzedaje. :D
Zdjęcia nawet cały czas ma te same.. Ostatnio widziałem, że obniżył cenę do niecałych 10k ale widzę że już się nawrócił :)
Do tego jeszcze wersja "security-limited" :faint: co jak rozumiem w tym wypadku oznacza raczej "ograniczone bezpieczeństwo" (np. ryzyko uduszenia kablami od seryjnego DVD, przewrócenia się fotela x5 na zakręcie, oblania żrącym winem musującym itp.).
Właśnie zauważyłem, że ta "perełka" jest z Lublina!!! Przed chwilą dzwoniłem do kolesia i tak... stan tak jak opisuje, bardzo dobry - blacharka, zawieszenie, wnętrze. No jak zapytałem o fotel kierowcy to przyznał że jest uszkodzony. Niby nic wielkiego, jakaś zębatka. ;) W sumie niewiele się dowiedziałem bo właściciel miał bardzo zły zasięg i urywało nam rozmowę. Auto stoi poza Lublinem. Jak będę miał chwilę to wybiorę się na oględziny. Chętnie obejrzę tą rządówkę :D
Tylko przypadkiem jej nie kup. Taki rarytas się nie często zdarza ale koledzy z forum by Ci pewnie nie wybaczyli albo przeciwnie pogratulowali rzadówki z mega wypasem. Jednak lepiej nie ryzykuj i kasę zostaw w domu.Cytat:
Zamieszczone przez Mariusz735i
Samochód nieporozumienie.Ale opcja wyposażenia całkiem ciekawa(iL,tył w prądzie,stoliki)
Opcja ciekawa ,ale wybita jakby woził ludzi z budowy autostrady ;DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
'Mariusz735' jak będziesz ją oglądał to sprawdź koniecznie tą manualną skrzynie biegów, która wygląda jak automat :D , dlatego 12500 kosztuje, kto z was potrafiłby tak manuala zamaskować , no kto?
A czy z tylną kanapą jest wszystko ok bo tak jakoś wysoko wysunięte to elektryczne siedzisko? Nie widziałem jeszcze na żywo tylnej kanapy w prądzie więc pytam :oops:
zakupiona do ciągania pługa.....
Padłem na cyce !! :hah:
Odnawiam temat czy kolega miał tę przyjemność i oglądał to auto na żywo? Czy w ogóle ktoś się pokusił z ciekawości aby je obejrzeć?Cytat:
Zamieszczone przez Mariusz735i
No niestety nie widziałem, chciałem ją obejrzeć (jako taką pewną osobliwość :) ) ale ciągle było mi jakoś nie po drodze. Może jeszcze będzie okazja, auto pojawia się w ogłoszeniach co jakiś czas :)Cytat:
Zamieszczone przez avecezarave
Powróciła !!! Tym razem mniej zdjęć, gorszej jakości, opis jak zawsze ubogi, za to cena na tym samym poziomie.
http://moto.allegro.pl/bmw-735il-z-r...497248533.html
jest i ona ! :D ... już nie ma zdjęć przed kurnikiem między traktorami ..heheheh :)
te fotele to ładnie zmęczone życiem....ach i ten szampan :D
Nie rozumiem tego typa...zamiast wypier.... te śmiechu warte tv na zagłówkach,wziąć się za środek auta i doprowadzić do stanu,zrobić normalne zdjęcia,wyczyścić ją...to on liczy nie wiadomo na co.Wystarczy trochę czasu przy niej spędzić i może okazać się nawet fajnym longiem.
Powinien umieścić tą siódemkę w dziale Nie sprzedam,wtedy ktoś się na nią skusi,może sam prezydent !!! :D
Wnętrze wygląda jak by ktoś granat wrzucił:)
Jak by miał ktoś mądry ten samochód to jeszcze na 7er.pl było by "och" i "ach" a że ma go debil to raczej go nie sprzeda...