:P Skoro się witałem należy się też pożegnać. W końcu udało mi się sprzedać moje śliczne autko i już chyba nie wrócę do serii 7. Tak więc żegnam wszystkich. :papa: :papa:
Wersja do druku
:P Skoro się witałem należy się też pożegnać. W końcu udało mi się sprzedać moje śliczne autko i już chyba nie wrócę do serii 7. Tak więc żegnam wszystkich. :papa: :papa:
Nie Ty jeden jesteś tutaj bez 7. Więc nie ma się co żegnać :D
:) nie tylko Ty ... ale nigdy nie mów nigdy a na SB można zawsze miło pogadać nawet bez 7era :)
:)
Nie mówię żegnaj - mówię do zobaczenia :D
No szkoda ,ale miejmy nadzieję że tu powrócisz z 7er kiedyś. :papa:
Ty się nie żegnaj,tylko już myśl o nowej 7-er ;)
Nie pedziuj
do zobaczenia :]
Napewno wielu z Nas by chciało byś został w rodzinie zawsze możesz podpowiedzieć pomóc innym użytkownikom 7. Więc nie opuszczaj forum tylko zostań z Nami. Pozdro
Panie Moderatorze upominam kolegę o przestrzeganie zasad obowiązujących w regulaminie, tz. "nie używaniu słów obrazliwych". Kolegę Jareckiego znam osobiście i ręczę że "Pedałem" nie jest!!!!! dlatego takie stwierdzenie to nie do niego, czego o Tobie powiedzieć nie mogę!!!!!dlaczego???Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
1- nie znam Ciebie osobiście
2- z wypowiedzi Twoich mogę to wnioskować że takie masz skłonności.
Wracając do mojej wypowiedzi Proszę o zapoznanie się z Regulaminem jak również stosowaniu go w moderacji!!!
Jeszcze zatęsknisz za 7er.
Komando,
po 1 Jja Ci gwarantuje ze Senna nie ma takich skłonności i żałuj że go nie znasz.
Widocznie nie znasz się na żartach,dla mnie np było to śmieszne a nie obraźliwe.
po 2. widzę ze z luźnego forum jakie kiedyś było 7er robi się tu powoli jak na Bmw Klub Polska
Nie można zażartować wyrazić swojego zdania bo zaraz się jest sprowadzanym do porządku lub sypią się ostrzeżenia...
pozdr
Spokojnie :) znam Tucziego i znam Komando ... to jak by przełożyć na salony jak Palikot i Gowin w PO :d :d :d
I co ja mam Tobie Dziuda odpisać, szkoda że wyrażasz swoją opinię, bo chyba nie muszę tobie tłumaczyć że można żartować w sposób kulturalny,,
1-dla Ciebie to może i śmieszne ale to nie było do Ciebie!!!! a może znasz odczucia osoby która w sposób kulturalny chciała się pożegnać skoro jak napisał; przywitał sie??
2-a co to luznego forum, to oczywiśćie że nadal takie powinno pozostać, tylko z tą różnicą ,że Żarty są w granicach rozsądku a nie idą ostatnio w jednym kierunku, To tyle w ramach odpowidzi. ;)
Internetowy twardziel ... :faint:Cytat:
Zamieszczone przez komando
Poczekam, aż mi to powiesz w twarz przy mojej kobiecie
Po raz kolejny polecam Ci jakieś forum 50+ ... odnajdziesz się raz, dwa
bez odbioru
@Jarecki- jeżeli poczułeś się obrażony, posądzony o cokolwiek- napisz- przeproszę :]
A ja proponuje zapoznać się z Regulaminem!!!! i jeszcze raz prosze abyś znalazł miejsce w szeregu!!!!!oraz za daleko się posuwasz, kolejny raz!!!!
Bez przesady...Każdy to odczytał jako żart.Jeśli napisał by to do mnie to również bym to tak odebrał albo jeszcze bym dolał benzyny do ognia ;D dla żartu,
Nie mam zamiaru nikogo osądzać ani niczego narzucać ale skro pojawiają się nowi moderatorzy to i stołki powinny się zwalniać...
Rozumie że nabór teraz był wedle humoru kandydata;D ;D ;D powiem tak trzymaj tak dalej a napewno zasilisz ten zespól expertów od humoru ;D ;D ;D
Bla, bla, bla ... :faint: .
A przepraszam, zapomniałem że moje komentarze są zbyteczne ... .
Ale skoro już się odezwałem to tak tylko zapytam :
Ma ktoś linka do definicji słowa "homo fobia"?
Pewnie :) :)Cytat:
Zamieszczone przez joe white
http://pl.wikipedia.org/wiki/Homofobia
Spoko, nie tak łatwo mnie obrazić. Za Autkiem trochę tęsknie i mam nadzieję, że nowemu właścicielowi sprawi wiele frajdy, może nawet trafi tu na forum. Podobno mieszka gdzieś koło Radomia, więc jak spotkacie moją "Bunie" ucałujcie ja ode mnie :hah: :P Z forum się nie żegnam i może kiedyś komuś pomogę w rozwiązywaniu jakiegoś problemu. Wiadomo Bunie maja swoje kaprysy. Życzę wszystkim zadowolenia z autek i dróg bez kolein.Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Powodzenia i dla Ciebie :papa:
Jarku ja na szczęscie nie muszę się z Tobą żegnać ;D ;D ;D
WzajemnieCytat:
Zamieszczone przez Jarecki
Pozdrawiam serdecznie
taki miły temat...
Jarecki - dużo przyjemności z innych marek a może jaszcze powrócisz z 7er?...
Senny -chyba za dużo się naczytałeś Szweda na SB :D
Komando - nie przesadzaj.. na żartach się nie znasz??
7em nie tak latwo zapomniec......moj najlepszy przyklad :D :D :D :D :D :D