nudziło mi się :D http://www.youtube.com/watch?v=aQ-5u_ov5p4
Wersja do druku
nudziło mi się :D http://www.youtube.com/watch?v=aQ-5u_ov5p4
Kolego, lepiej spożytkowałbyś ten czas obszerną lekturą słownika ortograficznego :faint:Cytat:
Zamieszczone przez oizo_pl
Albo przynajmniej instalacją Firefox'a i włączenia funkcji "sprawdzania pisowni podczas wprowadzania tekstu"...
Jak dla mnie jesteśXXXXXX :) i nie zmienię tego (przrjaszczka)Edit Mod --- Chyba trochę Cię poniosło ....Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Skoro kolega oizo_pl miał chęć to sobie pocisnoł jego wola i kasa na ewentualny mandat pozdrawiam.
oizo_pl - hamuj się troszeczkę.Cytat:
Również gorąco cię pozdrawiam i również zdania nie zmienię :]Cytat:
No cóż - nie zdążyłem się dowiedzieć co oznaczają te piękne czerwone "XXXXX" (może to i lepiej ;D )
@ oizo
gratuluję świetnego stanu auta i odwagi (nie każdy tak pojedzie).
Co do wypowiedzi .... no cóż - jak go widzą tak go piszą.
coż to norma na śląskich drogach
ładnie idzie te 250 gratuluje :cool:
rozumiem że to A4 nocą?
Ozio wyluzuj, to raz. Dwa, ortografia nie boli.
Adasio to nie A4, jak na mój gust to ta nowa trasa między Gliwicami a Rybnikiem. Tam jest około 15 km prostej, pustej i nowej trasy więc jest gdzie pocisnąć.
Mylę się?
Swoja drogą jak jakiś police-man będzie to oglądał to dałeś mu jak na talerzu dowody na siebie. Trochę nierozsądne.
A ma ktoś 350 k/h bo te 250 k/h to niezła nuda jest wszędzie :hah: i ta panika ja pie......., ja pie..............
Widocznie poprzednie auto to był jakiś wyrób samochodopodobny ...... ;D I dlatego takie zdziwnienie ,że auto może tyle pojechać pomimo przekłamania licznika ;D
I może dlatego taka ostra reakcja na tucziego post ...... ;D ;D ;D ;D ;D
nie no popis "kozacki" :faint: cały nawet obejrzałem bo myślałem że jakaś akcja będzie ;D
Miedzy Katowicami a Gliwicami tez jest spoczko :)
Ogólnie wytnij twarz zt ego filmu bo debili nie brakuje a jednak widać że to polska autostrada...
A podobno prędkość zabija ehh
Kierowca że niby powaga i skupienie ale pasażer chyba pierwszy raz jechał 250 :)
Twój kolega chyba pierwszy raz w samochodzie...
No kolega ma golfa:D 3 1.9 tdi łał:D więc była taka reakcja a nie inna:P
Dobrze, że z tej paniki nie trzeba było fotela czyścić, bo do tej pory to chyba dla niego 130 na autostradzie było prawdziwym wyczynem ;D
hmmm... :faint: :faint: :faint:
moze film byłby ciekawszy gdybyś to osiągnął właśnie tym golfem :faint:
albo gdyby Cie policja przyłapała albo jeszcze co gorszego (wystrzał opony, pijany człowiek, pies etc)
ja wiem że lubimy zapier.... ale z rozumem i rozwagą
Nie jeździć.. Nisko latać.. Tak ,to prawda.. Po cóż innego 7 stworzono.. Oczywiście gdzie tylko rozsądek pozwala.. :cool:
Starczyło paliwa do stacji? bo na liczniku już rezerwa:)
Cytat:
Zamieszczone przez ROBERTO
taa golfem takie rzeczy tylko w Erze
a co do paliwka to 10l ubyło:d
Wydaje mi sie że warunki były idealne .. hmm .. odezwał sie ten co przepisowo jeździ ;pCytat:
Zamieszczone przez ADASIO
A jak :P tyle ile fabryka dała więcej nie jeżdże więc zgodnie z przepisamiCytat:
Zamieszczone przez Aldik
A TY panie kolego się nie mądrzyj, tylko na niedzielnego spota biegiem marsz ,
bo ukrywasz to swoje autko ukrywasz a ja bym je obejrzał dokładniej
Narazie to tajemnica hahahCytat:
Zamieszczone przez ADASIO
to co znów nie wpadniesz?Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
... a ja czekałem do końca filmu na jakąś akcje a tu nic .
to jest lepsze : ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v54gqHnRnmg[/youtube]
noooo to jest końcówka konkretna - ale nie życze nikomu dzwona przy 200km/h
No ale to typowe debile - czysta polska, totalna bezmyślność. Rozpędzić sie łatwo ale trzeba mieć pojęcie o szybkiej jeździe...
W niemczech kiedyś był wypadek że polaką się przypomniało nagle że to nie ten zjaz i przez ciągła wrócili na auostrada i niemiec mercem przywalił w nich 150, oczywiście normalnie ich wina ( w PL powiedzieli by ze mercem jechał za szybko i wogóle wina prędkości), no i bezmyślnością jeden zapłacił życiem a drugiemy obcieli nogi aby go wogóle wyjąć z auta...
lol
kolego coś tutaj fantazjujesz z tym obcinaniem nóg przy wyciąganiu z auta.. to nie jest zabieg, który można wykonać gdziekolwiek i we wszystko jedno jakich warunkach :razz:Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
nie obcina się nikomu nóg po to aby go wyciągnąć- po to strażacy mają maszyny aby ciąć auta, a nie ludzi.
...to się nazywa plotka...
...na Placu Czerwonym rozdają mercedesy....
nie na Placu Czerwonym, tylko na Arbacie, nie mercedesy, tylko rowery i nie rozdają, tylko kradną.... ;D
Przekazuje co wyczytałem na jakimś portalu we wiadomościach...
Czasem trzeba pomyśleć nad tym co się czyta ......... czyli czytać ze zrozumieniem ....Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
..a najlepiej unikaj "interii" "onetów" itd :medit:Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
O to bym się nie bał ;DCytat:
Zamieszczone przez joe white
Ja nie potrzebowałem nocy wczoraj wracając z Gdańska A1 śmigałem co mi fabryka dała przez 60km ;D
PS. Dla czego tam nie ma widocznych stacji benzynowych z autostrady! (jak u mnie) Zasuwając ok 230km/h nie zauważyłem zjazdu i ostatnie 15km jechałem 80km/h aby dojechać do najbliższej stacji ;D ;D ;D ;D kurcze nie wiedziałem, że grzejąc maksimum nawet mojemu dieslowi rezerwa nie pozwoli dojechać za daleko :faint:
Jemu nikt nie powiedział, że Onet jest dla onetowców ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Anatol