Witam wszystich pasjonatow bmw !!!!!jestem JOHNY i jezdze 7-ką 3,5l 300km rasowana. moim zdaniem BM-KA to piekne cacko kto nie jezdzil niech zaluje. POZDRAWIM :papa:
Wersja do druku
Witam wszystich pasjonatow bmw !!!!!jestem JOHNY i jezdze 7-ką 3,5l 300km rasowana. moim zdaniem BM-KA to piekne cacko kto nie jezdzil niech zaluje. POZDRAWIM :papa:
Powitać!!
A co tam masz przy niej zrobione?? Skrzynia automat czy ręczna?
witamy :)
pokaż fotki i opisz coś więcej swoje autko :)
witam.
witam i fotki pokaż :)
Hmm już jedna taka z Sierpc z rasowanym tylnym zawieszeniem była opisywana na forum :cool: http://moto.allegro.pl/item273978499...osazeniem.html
Miejmy nadzieję, że Twoja jest rasowana naprawdę :)
Witam i pozdrawiam! ;)
czesc
Witaj, z niecierpliwością czekamy na opis i foto. :)
Witam!! Daleko do siebie nie mamy :D
Witamy!
To była wersja ze skrętną tylną osią :DCytat:
Zamieszczone przez tristeza
siemaneczko ;D ;D ;D
3oo kucyków :cool: respekt na drodze
[img=http://img172.imageshack.us/img172/4866/soneczkova5.jpg]
witam wszystkich moja 7 to nie ta o ktorej mowił jeden z kolegow, zresztą tam nie bylo deka opisu o mocy itd moja jest naprawde rasowana w stajni u steca http://www.stecralliart.pl/
Hmmm ciekawe ciekawe. Stec się ogólnie nie wyrabia z robotą rajdówek a tu mial czas i zrobiłe Bmke.... no no
A jak osiągneli taką moc? +75 KM to bardzo dużo jak na silnik bez turbinki :cool:
zmienili program. ja to autko od niego kupiłem to niewiem kiedy on miał czas.on ty jezdził. ;)
Swoją drogą możesz uchylić trochę rąbka tajemnicy... bo troszkę to zastanawiające żeby samym programem zrobić taką moc... :) a to kto tym jeździł mocy w autku nie poprawi... opisz troszkę modyfikacje jakie tam zastosowano... będziemy wdzięczni :cool:
Programem dodali 75KM
Jutro tam do nich jade :D Anatol pewnie tez pojedzie :D
Chyba że silnik ma żywotność 10 motogodzin :D
Ja już sie pakuje .. :D
Wiecie co.... Moze kolega johny13 sie obrazi, ale ja mysle ze sobie po prostu zarty robi :/
Dziwne troche to... Mi wiadomo że na oprogramowaniu sterujacym w silnikach atmosferycznych nie da sie wyciagnąc więcej niz 10-15% mocy, w przypadku Turbo Diesli jest troche więcej (bodajże w granicach do 25%)
W tsakim wypadku jego auto powinno miec cos około 258-270 KM :medit:
Jeśli sie myle to mnie poprawcie!!
Na moje łoko się nie mylisz a to i tak w optymistycznych wariantach (w wolnossących) :D Johny masz jakieś wykresy z hamowni, certyfikat od Steca czy cokolwiek? Czy tylko słowo zapewnienia od sprzedawcy "panie to 300 kuców ma" :>
300kucy ale konie w polu, co za bzdury!!!!!!!!!! i skad wygrzebales takie wyras jak "rasowany"
tak wiem jestem niemily ale poprosu wiem ze to prowokacja, jak bys ku..wa mial takie auto to pierwsze co bys zrobil to dal fotki, naczytales sie gdzies o chip-tuningu diesli i teraz tu wyskakujesz,
Spoko Johny pewnie zaraz będzie pisał "nie wierzysz to przyjedź do Sierpca" :D
Chłopaki, dajcie spokój... ;) Johny 13 liczy sobie zapewne ok. 13 wiosen i "planuje zakup BMW ale to dopiero za kilka lat jak zrobi prawko" :hah:
To taki uboczny skutek popularyzacji internetu... :)
I tu się z tobą zgodzę ale niech też ma coś z życia chłopczyna jak na razie nie ma się czym ekscytować... :hah: :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
a może były zmieniane tłoki i szlifowana głowica. a może....? ;)
Tak sie tuninguje maluchy... :faint:Cytat:
Zamieszczone przez johny 13
johny koniec tematu - zrobienie fotek to nie jest jakiś wielki wysiłek więc może ktoś ma nawet komórkę z twojego rodzeństwa i zdziałaj a jak nie to sp.....
Czekamy na fotki :) a jeśli to będzie prawda co piszesz to wszyscy Cię ładnie przeprosimy. tylko muisz to jakoś udowodnić. ;)
Pozdrawiam
Neuf jak pozbieram do kupy tę swoją7-ke to ciwyśle pare fotek ale zapewniam cię że nie bedzie sie ona różniła zbyt mocno od twojej!!!!! chyba że silnikiem bo u ciebie to niema z czego strzelać 728 :hah: .
acha moje rodzeństwo to ma starsze dzieic od ciebie i nie zajmuje sie robieniem zdjęc z komorki. a tak wogóle to pozdrawiam wszystkich. nie mam zbyt dużo czasu by wysiadywać przed kompem także sory że nie odpowiadam będe miałkiedyś cza to pogadamy poważnie na temat mojej bmki. mialem pocałunek z tirem :hah:
Cytat:
Zamieszczone przez johny 13
[quote="mialem pocałunek z tirem[/quote]
To pewnie przez tego chipa ;)
A tak na poważnie to nie denerwuj się tak i nie obrażaj na wszystkich. Ale póki nie przedstawisz zdjęć i nie wyjaśnisz tego "fantastycznego" przyrostu mocy w Twojej E38 to nie będziemy Cie traktować zbyt poważnie bo mieliśmy tutaj już kilka podobnych bohaterów którzy tak jak szybko sie pojawiali tak i szybko znikali.
Pozdrawiam
litości, jeszcze nas męczysz...? :hah:
szkoda ze ten pocalunek nie polamal Ci rak ...
Przynajmniej nie bylo by smietnika na forum
Mi sie wydaje że czołem swoim trafił :hah: :hah: :hah:
ok. temat do niczego nie prowadzi, a przedstawiający najwyraźniej nie ma ochoty przedstawienia się . Zamykam.