witam
Jestem tu nowy , więc Witajcie!
pozdrawiam
Wersja do druku
witam
Jestem tu nowy , więc Witajcie!
pozdrawiam
Witam serdecznie.
Cześć
napisz nam coś więcej o sobie i o swojej limuzynie
Wklej zdjęcia- pochwal się
mam ma imię Darek ,od dwóch lat mam ten samochód i jestem (byłem) z niego bardzo zadowolony ,byłem bo pojawił się problem o którym napiszę gdzie indziej .
Witam :)
Witka :)
Witam ;) mam nadzieję, że ten problem nie przywiódł Ciebie do naszej społeczności :D
Witam
Witam
;) Cześć
Witam.
trochę skromne to powitanie ;)
cześć*:)
hej
Hej
A czy to nie przypadkiem Twojej Pani dalem naklejke forumowa?
Pozdrawiam
Witam
Witam
Nie:) moja Pani nie przyjmuje niczego od nieznajomych :)Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
pozdrawiam
siemaneczko Darek ;)
Ostatnio spotkalem wlasnie e65 we Wrocku i wydawalo mi sie ze to 760i i na skrzyzowaniu dalem kierujacej pani forumowa naklejke www.7er.pl i zaprosilem na forum.
Skad sie dowiedziales o forum?
Nie będę ukrywał,że trafiłem tu w związku z moim problemem,ale napewno po usunięciu problemu tu zostanę ,bo to fajne forum i ludzie ,z tego co czytam też :)
Miałem już kilka bmek e34 ,32 teraz e65 . Następne też chyba e65 ,ale juz z mniejszym silnikiem;)
Aha no to fajnie...sledz tez temat Planowane spotkania...czesto sie spotykamy .Niekiedy wpada ktos z kompem i mozna bledy pokasowac lub cos tam poustawiac.
Jakbys chcial forumowa naklejke to daj znak na PW.
Aha i pokaz jakies foty wieloryba :)
Witam.
Siemka :)
Masz fotki :>
witaj :)
2elo
witam
cześć
Witamy. Wrzuc zdjęcia.
Witam
witam!!!!!!!!!! jestem tu swiezak ;)
witam
Cześć ;)
witam:)
Witam.
Pochwal się zdjęciami auta, bo 760i to w Polsce prawdziwy biały kruk :)
Oraz jeśli jesteś chętny, to opisz co Ci się podoba w tym aucie, a co jest nie tak, bo rózne opinie panują na temat 760i :)
taka jesthttp://www.nano-reef.pl/datas/users/281-pa047352.jpg http://www.nano-reef.pl/datas/users/281-pa047350.jpg
a co w niej lubię ? Naprzykład to ,że nie ma wiele aut na drodze ,które mogą się z nią pościgać ;) To taka sprint kanapa
siemano.
czeeeee...
Cześć :)
Coś ciężko z tymi fotkami ale witam i cierpliwie czekam :D
witam