http://www.kmpsp.poznan.pl/node/7977
:D
Wersja do druku
Dobre ;D
Zerwal trakcje w locie, bo pewnie licencji pilota nie mial ;D A tak nawiasem mowiac, kolejny dowod na solidna konstrukcje 7er
i na głupotę kierującego :/Cytat:
Zamieszczone przez Guralbmw
Tylko patrzeć jak sie pojawi na alledrogo jako kolejny rodzynek super okazja.
Jak to ktoś od Nas to niech napisze na PW chętnie zabiorę kilka duperelek z wnętrza ;)
Widać też inteligencje polskich służ. Kolejny debil podczepił linki aby podnieść auto! Boże gdzie my żyjemy?! A interesowały mnie przednie fotele. Patrząc na zdjęcia to nadają się na śmietnik dzięki inteligencji operatora dźwigu.
z tymi linkami to na pewno nieciekawy pomysł był. a mówią że 7er to nie rakieta ;)
Można sie Szweda spytac jak sie lata w 7er...cos wie na ten temat nasz kaskader :D
Myślimy o tym samym ;)Cytat:
Zamieszczone przez coboss
haha dupka jak zadarta śmiesznie
Ładnie musiał lecieć :O
ale urwał... :P
mega debil ale parę klamotów można by kupić
Witam
:x całkiem podobne skórki są w dziale sprzedam ,ale to przecież zbieg okoliczności :x
gwarantuje że dawca tych skórek jest cały i zdrowy (jeszcze cały ) :DCytat:
Zamieszczone przez siudema
Tamte skórki z tego co zauważyłem pochodzą z auta z UK ;)Cytat:
Zamieszczone przez siudema
Pewnie w locie kiera przeskoczyla na prawa strone, co by tlumaczylo brak sterownosci ;DCytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Wylądował na tył jak by upadł na dach to mogło by się inaczej skończyć
:O
ale masakra.. :roll:
... ja też bym coś kupił :D
Nie wyzywajmy kierowcy od debili. Polskie drogi są jakie są, pewnie ten nasyp był gdzieś na jakimś nieoświetlonym zakręcie. W Polsce na drodze można wszystkiego się spodziewać - nawet drzewa na środku jezdni (w 2ch miejscach już spotkałem). Ale gość musiał mieć ciepło w gaciach, dobrze że mu nie wlepili mandatu za latanie bez uprawnień :D
,,Kierowcę uratowała solidna konstrukcja auta (BMW serii 7),, chociaż jeden raz napisali prawdę