7 tygodni do walki , a tu filmik z walk Erica
http://www.filmiki.jeja.pl/2829,butterbean.html
Wersja do druku
7 tygodni do walki , a tu filmik z walk Erica
http://www.filmiki.jeja.pl/2829,butterbean.html
Czyz by powtorka z rozrywki. Dziwi mnie upor Pudziana. W tej dziedzinie sportu szczytu nie osiagnie.
etam, nie przesadzajmy z tym Buterbanem, nie jest aż taki dobry, pierwszy link z yuotube: http://www.youtube.com/watch?v=ng-WznfWqV8
Normalnie torpeda :hah:
Ale knurzysko,ja pitolę.Powinien go Pudzian nabić bez problemu.I ten odrażający pseudonim ringowy-fasola na maśle :D
Świniak dobry ale wolny. Może ma pare w łapie ale to Pudziana nie powali :P
Z tym gościem może i da rade,ale jak się zdecyduje Pudzian na Kimbo albo Alexandra E. to marnie go widzę.Walka na pewno będzie widowiskowa,ale marne szanse :|
Z pudziana też nie róbcie mega zawodnika.Myślę że wznów przegra.Ten tłuścioszek nie jest szybki ale pudzian to też nie torpeda :]
Zamiast Się ku... Cieszyć, że mamy dobrego zawodnika i fakt - Pudzian jest naprawdę dobry nie tylko w podnoszeniu ciężarów.. to oczywiście polska natura.. (..e pudzian lipa, sam go kurna bym rozwalił..)
obejrzyj walkę i później coś mów a nie z góry, że Pudzian nie torpeda itp. Powiedz mu to w twarz, nie chcę nikogo krytykować, ale denerwuje mnie nasz kibicowanie bo wygląda jakby było u niektórych przeciw a nie za.
Krabi_one....Prawie robi wielką różnicę ;) Sprzedawaj to coś i kupuj E38 hehe.
krabi dobrym zawodnikiem jest Mamed jeśli chodzi o mma,Pudzian nadaje się do ciężarów.
Cytat:
Zamieszczone przez krabi_one
to fakt. zly nie jest wygral z najmanem (tylko ze z nim kazdy wygrywa). :x i to tez jest prawda ze pudzian jest dobry nie tylko w podnoszeniu ciezarow. w tancu z gwiazdami byl rewelacyjny :what: ja jestem bardzo przeciw. prawda jest taka ze jest silny i kibicowalem mu KIEDYS jak robil swoje. teraz kiedy stal sie medialna dzi.ka robiaca z siebie przecudnej urody ksiecia z bajki ktory jest najlepszy we wszystkim.... nie moge na niego patrzec a tym bardziej sluchac jego pustych wypowiedzi. i jeszcze ten jego smieszny brat zerujacy na famie dominatora :hihi: pauja mi idelnie do wiejskich wstrzasow. krystian spiewa a mariusz walczy w kisielu
Ludzie, kiedy w końcu zrozumiecie, że Pudzian nigdy nie będzie dobry w MMA.
Nigdy nie zbuduje sobie wydolności pozwalającej mu przetrzymać całą walkę, bo ma tak przerośnięte serducho od wpier... całe życie sterydów.Kiedy podnosił ciężary wykorzystywał przez określony krótki czas poszczególną partię mięśni, a tutaj wszystkie partie mięśni muszą pracować cały czas i trzeba je jakoś dotlenić, co u Pudziana przy jego muskulaturze i wspomnianym sercu jest niemożliwe.Zobaczycie, że przegra jeszcze kilka walk , siądzie mu psychika i się pogrąży, bo nigdy nie przegrywał do tej pory i wydawało mu się, że może być we wszystkim najlepszy.Byli już nawet tacy którzy się huśtali z takich powodów...
Nawet nie wiesz jak bardzo się pomyliłeś.Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
Co do Pudziana to ja mu życzę jak najlepiej, będe mu kibicować nawet jak będzie przegrywał - jest Polakiem i my Polacy powinniśmy się wspierać... Ja już jestem ciekaw jak np. Kubicę będą jechać jak zacznie przegrywać...
Prawdą jest to, że Polacy nie potrafią przegrywać i podpinają się tylko pod sukcesy. Gołota był dobry ale jak wygrywał - jak zaczął przegrywać to każdy po nim jechał zapominająć co osiągnął - to samo Małysz czy paru innych ludzi. Nie jest wstydem odnieśc porażkę w walce, wstydem jest się poddać
Krabi wrzuć na luz.To tak jak Twoja vectra,prawie 7er i z nim jest to samo-prawie jak zawodnik mma.To jest Twoje zdanie o nim a każdy ma prawo mieć inne.
Ja mu kibicowałem jak brał udział w zawodach strong man ale teraz jak zrobił z siebie medialną dzi*** nie mogę na niego patrzeć.I tak jak Słowik napisał,nigdy nie będzie w tym dobry.
Ok, przyznaję się , macie rację. Chociaż chciał bym aby był z niego dobry zawodnik, moim zdaniem ma predyspozycje, może po prostu brakuje mu doświadczenia.
Przejrzałem jego walki na necie i czegoś tam brak.
Odnośnie Vectry to dni jej są policzone, lecz niestety (abo stety) zamiast zamieniać na e38 to będzie e60, lecz w benzynie.
Positiv, ja po nim nie jadę, ale jak ktoś jest głupi i pcha się wszędzie myśląc, że jest we wszystkim niepokonany to mam o nim takie zdanie a nie inne.
Jak wychodził do ringu z Silvią to nie było co mu kibicować tylko raczej martwić się, żeby mu się krzywda nie stała, bo to że nie wygra tej walki było pewne.Chyba tylko on w to wierzył i to tylko do czasu wyjścia na ring kiedy zdał sobie sprawę na co się porwał.
Gorsze rzeczy ludzie robią dla kasy.
E spoko, a myślałem że się Pudzian zniechęcił. Z grubasem może być fajna zabawa. Wyniku nie typuję ;).
krabi_one, a ja się z tobą zgadzam Polak to dziwny człowiek innemu nie da a sam wywali takich przykładów na pęczki a już polak za granicą to ............................... !!! Kiedyś byłem na baletach na których był Pudzian i udało mi mijać z nim w wąskim przejściu nie jestem duży ale do małych nie nalezę koleś naprawdę robi wrażenie sam szacunek dla niego jak wygląda w Strongmenach się spisał to dlaczego nie ma spróbować czegoś nowego
Ponoć Pudzianowski też tak już potrafi :)
http://www.youtube.com/watch?v=6FTBrtifKYQ
To będzie walka :)
Cytat:
Zamieszczone przez artas270
Taaa :D
HAHAHAHA to taki męski taniec na rurce (taniec wojenny) :cool: ;DCytat:
zapowiedzi walk w KSW:
http://sport.interia.pl/raport/pudzi...-czasu,1523068
No już doczekać się nie mogę :cool:
Dziś KSW 14 kibicujecie ;)
Bardzo bym chciał aby wygrał Pudzian i Saleta. Reszta mnie nie interesuje :)
Jasne że kibicujemy ;D.Cytat:
Co do walki Salety to nic tylko komera ;D. Dziadyga (bo w jego wieku to już emerytura :P) kasy potrzebuje i taką komere odwala.
Co do Pudziana to : Go, go, go, Pudzian do boju :D.
Tylko martwi mnie co się stanie jak grubas trafi Mariusza w szczenne bo łapę ma i wie jak walić :D.
Saleta bardziej ambicjonalnie podchodzi do walki niż komercyjnie.
Saleta szkolił Najmana, poza tym Najman mu yyyyy nooo ten tego żonę wypożyczył kiedyś na igraszki łóżkowe ;D
Dlatego Saleta podjął tą walkę. Wiadomo, że kasa też swoję zrobiła ;)
;DCytat:
Zamieszczone przez joe white
Gratki dla Mariusza- wygral w pieknym stylu :]
Zabił by grubasa :D
W jakim stylu ? Takiej kichy nie widziałem od walki Pudziana z Najmanem ;D. Na dzień dobry zjadł ze trzy lewe proste i ani mrugnął. U mnie w podstawówce lepiej się bili. A co do Salety i Najmana to też szkoda gadać. Żenada i tyle.Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Gratulacje dla Mariusza ale ehh... .
(masę zrzucił, widać po nim, facjata mu schudła)
A najlepszy był ten wokalista co hymn amerykański miał śpiewać. Nie wiem skąd tego pajaca wzięli ale chociaż mógł się słów nauczyć ... .
Sluszna uwaga joe. Gdyby grubas byl na miejscu Pudziana podejrzewam, ze gora dwa strzaly i by bylo po walce. A z tym hymnem to wstyd jak cholera.Cytat:
W jakim stylu ? Takiej kichy nie widziałem od walki Pudziana z Najmanem
Panowie, tu chodzi, żeby wygrać a nie, żeby to ładnie wyglądało. Ładnie wygląda wrestling, tam są styliści, reżyserzy, scenarzyści itd.
Pudzian pobił go najlepszą i najskuteczniejszą taktyką dla butterbeana - powalił i scepował, w stójce przecież mógł mieć problemy a grappling nie miał sensu
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html
Smutna prawda i trafny komentarz zarazem.
Panowie jest gdzies na necie walka Pudziana z Butterbean i Salety z Najmanem ?
EDIT :
Dobra, już znalazłem :)
Pudzian vs Butterbean
http://www.youtube.com/watch?v=_DoANbtxGqA
Saleta vs Najman
http://www.youtube.com/watch?v=Yu8fO0YfsSA
Oczywiście chyba żartujesz...Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
To co pokazał to kompletna żenada :hah: Tak jak Joe napisał,gówniarze w podstawówce lepiej się biją.Gdyby sytuacja się odwróciła tak jak ktoś wspomniał to pudziana by musieli wynieść z tego ringu.
pozdr
Powiem ci że w sumie ja widzę to mniej więcej tak samo. Ale gość, który udzielał tego wywiadu bardzo trafnie to wypunktował.Cytat:
Zamieszczone przez krazen
Gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem... gadadnieCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Faktem jest to ze jednak jego nie wyniesli i ze wygral :P Obil grubego i kropka mimo ze jeczeliscie wczesniej ze nie ma szans, a mimo to mu sie udalo. :]
Po 3 czystych strzalach na twarz kazdego by wyniesli- obojetnie czy super mistrz czy poczatkujacy wiec nie ma o czym gadac.