Czy ktoś z kolegów z forum ma konto na bmw-syndykat.pl ? chodzi mi o te zaproszenie żeby móc się zarejestrować ( chciałbym podpatrzeć niektóre furki :D )
Wersja do druku
Czy ktoś z kolegów z forum ma konto na bmw-syndykat.pl ? chodzi mi o te zaproszenie żeby móc się zarejestrować ( chciałbym podpatrzeć niektóre furki :D )
Nie mam tam konta ale wszedłem w strone główna nastepnie w
"The Best Polish Projects of German Style " i masz wszystkie foty
uczestników forum z opisem zdjęciami itd więc po co ci wiecej?
No ja np jestem na syndykacie ale zaproszenie musi Ci wysłać moderator.Musisz stawić pierwsze kroki w GS wtedy nie będzie problemu(auta Twojego nie widziałem)
To są tylko " The Best " projekty jest jeszcze mnóstwo które nie są uznane za " The best " i są kozackie.Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Właśnie chciałem je dobrze postawić :) no ale cóż skoro taka polityka panuje na tym forum...Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
( samochód full seria :P )
zagadaj do Lookasa tutaj na 7er ;) ja też tam jestem :P faktycznie czytania wieczorami jest na pół roku lekko :D
...ale z full serią to raczej na początku może nieprzejśc (mowa o galerii) :? napisz priv a się dowiesz
pzdr
Mi chodzi o samą rejestracje tylko żeby mieć dostęp żadnego pisania i chwalenia się fotkami :)Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
też mam ten sam problem niestety moderatorowi nie spodobały się moje felgi i nie chcą mnie wpuścić na forum. Troszkę dziwne to jest bo kiedyś dało się zalogować tam bez niczego i nie zrobili selekcji..
Gdyby ktoś pilnie potrzebował zaproszenia to PW :)
Bo wiem że ktoś kiedyś pilnie szukał a obecnie mam taka możliwość by kogoś zaprosić
tez mam kilka zaproszen do rozdania takze jak cos to PW.
Ja też mam kilka do rozdania ;)
jak mi sie wydaje,to jak osoba zaproszona coś tam nawywija na forum, to leci razem z zapraszającą, także chyba nie warto tak szastać zaproszeniami na lewo i prawo :tongue: Ale tylko tak mi się wydaje :unconscious:
pryma aprylis 😝
Powodem rozdawania tych zaproszeń jest co innego :) ale to już inna kwestia :courage:
Natomiast o tym co piszesz, to prawda, ale liczę że na 7er nie ma osób za które będę się musiał wstydzić, a jeśli tak, to na pewno tutaj to opisze i delikwenta napiętnuje :) odpowiednio
Mam jeszcze 1 wolne zaproszenie :)
Jeśli ktoś chętny zapraszam na PW
Adasio sprawdź PW ;)
ZAPROSZENIA rozdane :)
prosze o nie przysyłanie już PW
pozdrawiam
ADASIO
ja mam jeszcze zaproszenia jak coś
Może mi ktos na syndykacie odblokować konto po wielokrotnym złym wpisaniu hasła???Samo coś sie nie chce...
Napisz do Lookasa ;)
Lookas dawno tu nie zaglądał z tego co wiem ;) a jego nr gg gdzieś zapodziałem, no chyba że się do niego wybiorę ;)