Mam na imię Emil. Od niedawna jestem posiadaczem BMW E38 730iA 1996r. Auto ma załozoną instalację gazową Prince. Zalogowałem się na tym forum ponieważ oswajam się z tą marką i dowiem się o niej więcej.
Wersja do druku
Mam na imię Emil. Od niedawna jestem posiadaczem BMW E38 730iA 1996r. Auto ma załozoną instalację gazową Prince. Zalogowałem się na tym forum ponieważ oswajam się z tą marką i dowiem się o niej więcej.
Witam, no i zapodaj jakieś fotki. Pozdrawiam :cool:
Powitać :) Kolego co tak skromnie?Zapodawaj co masz na temat swego nabytku tu nikt nie gryzie,a zawsze lepiej to wygląda :D
Witam
cześć :)
Cze :)
Witam ;)
Witaj wśród swoich ;)
siemanko
Witam
Witam serdecznie :)
Witaj Emil ;)
Witaj :)
Witam :)
Witam
Witaj :)
W samochodzie po zakupie wymieniłem filtry kabinowe, komplet uszczelek klawiatur (stał olej w świecach i były wycieki na zewnątrz), uszczelkę misy olejowej (wycieki), oczywiście wkręciłem leżącą pod smokiem śrubę pompy oleju i naciągnąłem luźny łańcuch. Teraz borykam się ze zbyt dużym ciśnieniem w układzie chłodzenia (zrzuca wąż chłodnicy). Dodam, że nie są to uszczelki pod głowicami, nie udaje mi się odpowietrzyc układu (nagrzewnica nie grzeje – zapowietrzona lub może winne są elektrozawory). Na razie tyle. Mam nadzieję, że od was dowiem się czegoś więcej.
Zdjęcia umieszczę jak zrobię (na razie nie mam fajnych).
Cześć.
siemka
Cześć
cze
siemano :D
pochwalony
Powitać.