Czy ktos z szanownych forumowiczow kombinowal kiedys z przednimi siedzeniami w e38 z innych modeli, lub posiada wiedze od jakiego modelu moga podejsc fotele przednie?
Wersja do druku
Czy ktos z szanownych forumowiczow kombinowal kiedys z przednimi siedzeniami w e38 z innych modeli, lub posiada wiedze od jakiego modelu moga podejsc fotele przednie?
Szanowny forumowiczu przednie fotele pasują na 100 % od modelu e39 [ tylko przód ]
Alez dziekuje bardzo szanownemu Panu za odpowiedz. Doszly mnie juz sluchy, ze pasuja rowniez od e36, ale czy to prawda Bog raczy wiedziecCytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Jeżeli rozstaw śrub pasuje to nie mają prawa te fotele dobrze wyglądać u Ciebie. Są węższe i krótsze- tak mi się wydajeCytat:
Zamieszczone przez Guralbmw
Zamieszczę temat na forum BKD, a nóż widelec ktoś widział jasne na przód
Jezeli pasuja to juz znalazlem ladne sporty za 400 funtow
sorki że sie wtrącam , ale czy naprawde chesz wsadzić do e38 stołki z tej malutkiej e36 ?????????? ............
Jeśli masz na myśli Vadery z e36,to chyba nie ma już nic lepszego w gamie bmw,a napewno nie w e38:
http://www.euromcars.com/parts/e36m3...06/m3vad-6.jpg
http://www.babym3.com/~babym3c/101-0151_IMG.JPG
Też nie wiem czy rozstaw będzie pasować i czy takie fotele zgrają się z wnętrzem e38 ? To już kwestia gustu.
Bylem i oglądałem je, są w super stanie i takie jak mi się podobają, ale faktycznie malusie ,wiec poszukuje nadal, ale tylko od 7er
-----------------------------------------------------------------------------------------
Panowie nowa opcja znalazłem idealne fotele z e65 i co Wy na to podejdzie do e38?
Kolego,jak mogę się spytać-czemu chcesz eksperymentowac jeśli wiadomo,ze i tak żadne nie ori fotele nie zgraja się z reszta wnętrza..
Można zainstalować każde fotele,a jak to kwestia czasu..
Moim zdaniem najciekawsze,wygodne fotele to ori komfortsize z e38 i takich moim zdaniem powinieneś sobie poszukać jeśli chcesz coś "sportowego" i zarazem sportowego.
Poniewasz szukam usilnie konkretnych foteli w kolorze bezowym do mojej e38 w wersji lewostronej. Skoro nie moge znalezc z e38 kombinuje z innych modeli. Jazda na zlamanym fotelu mnie wkurxxxxCytat:
Zamieszczone przez grabol
a spawac nie bede.
Guralbmw, byłeś w PL i nie zasygnalizowałeś problemu?? Kurde.... mamy klamoty, żeby reanimować Twoje fikołki.... :/
Mowilem, ze szukam. Jak by co bedzie powod, zeby zawitac jeszcze raz :D
Ech, jakoś nie zajarzyłem powodu..... No nic, wpadaj do PL, a wyjedziesz z bananem na buzi :)Cytat:
Zamieszczone przez Guralbmw
Temat juz nie aktualny. Dzieki uprzejmosci Kolegi z forum stalem sie wlasnie posiadaczem M-PAKIET RECCARO FULL BMW E38 RECARO SPORT
Dawaj foty :D
Jak doleca do mnie, i beda wlozone foty zapodam obowiazkowoCytat:
Dawaj fot