Witam :)
Co sądzicie o tym egzemplarzu?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13823499
Może ktoś już to oglądał lub zna to auto? Wiem, że przednia szyba delikatnie jest pęknięta...
Wersja do druku
Witam :)
Co sądzicie o tym egzemplarzu?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13823499
Może ktoś już to oglądał lub zna to auto? Wiem, że przednia szyba delikatnie jest pęknięta...
Te auto raczej w Poznaniu nie bywa :) ogolnie trzeba zobaczyc na zywo i sie przekonac, ze zdjec ciezko sie do czegos doczepic, moze tylko czarna nera.
No tak się zastanawiam czy w ogóle warto jechać i oglądać...
za taka kaske.....tylko pewnie drugie tyle włożysz zeby nia jeżdzić ;)
juras.breslau, Siemka nie wiem jak technicznie ale wizualnie moge powiedzieć że całkiem całkiem stałem kiedyś w MC na Głogowskiej za nim powiem szczerze myślałam że jest nowsze no i jest dobrze wyposażona kiera ele lusterka składane edc hmm pieniądze jak za anglika :P
Ehh Panowie, ceny e38 lecą w dół jak jak kamień w wodzie... Z wyglądu piękna, na Twoim miejscu bym jechał ją oblukać bo ktoś inny Ci ją podkupi.
Zawsze mozemy oblukac ta sztuke
Panowie a byłaby możliwość żeby ktoś z was z tamtych okolic mógł oblukać tą sztukę? Bo ja bd tam ale tak za 2 tyg dopiero mogę... Oczywiście się odwdzięczę jak będzie okazja :D
A tak w ogóle ten przebieg to mi tak trochę kręceniem zalatuje :P
wychodziły wersje z silnikiem M62B44 ze skrzynią bez steptronika??
Nie sądzę...Cytat:
Zamieszczone przez dealer25
no właśnie ja tez się nie spotkałem, może właściciel tej 7er zmienił silnik......? :)
pod maską zbiorniczek od sprysków a ich brak.Ale za 10 tyś to na częsci się opłaca brać to nie wiem nad czym się zastanawiać chyba że auto po powodzi :)
No to wezmę właściciela na wypytki co z tym silnikiem jest, no i gdzie się spryski podziały tez :] A czy ten silnik w połączeniu z tą przekładnią (tzn. bez steptronica) to mieszanka nadająca się do jeżdżenia? Jestem akurat laikiem w tym temacie stąd takie pytanie ;)
Przed liftowa, a jest lifcik, moze miec bogata przeszlosc trzeba dobrze sprawdzic nawet kiera wymieniona.
nie wykluczone ze to składak......
Cytat:
Zamieszczone przez dealer25
składak to chyba nie te czasy , lata 90 były słynne z tego , sam pare aut tak przywiozłem ..................
Może ktoś chciał na poliftowego przerobić... :D Takie rzeczy się robi z tego co wiem.
ojj Piotrek zdziwiłbyś się jakie ludzie sprzedają 7er :D z dopiskiem " brak wkładu własnego"Cytat:
Zamieszczone przez wisior
sprawdzasz wyposażenie i nic się nie zgadza wg vinu :) 2 takie przypadki miałem jak jeździłem z kumplem i szukaliśmy dla niego auta
ok w takim razie też mam składaka ( navi i skóra są dołożone ) widze że każdy rozumie słowo składak inaczej , sprowadzałem auta na składaka dlatego rozumuje to w inny sposób ..............
w jednej jak oglądaliśmy była zwykła klima z pokrętłami ( która nie działała) a wg vinu powinien być klimatronik :]
Piotr w twoim przypadku zmieniłeś wszystko na swoją korzyść i o to chodzi ;) pozdro
No niestety tamta sztuka już jest zaklepana (ktoś mnie ubiegł i dał zaliczkę okaże się 31go czy weźmie), ale w międzyczasie jeszcze taką wypatrzyłem:
http://moto.allegro.pl/item115616371...elektryka.html
Nawet nienajgorzej się prezentuje z tym, że porysowana jest trochę... :| No i znaczek z przodu gdzieś zaginął w akcji :P (chyba że tak też wychodziły?) I czy silniki 4.0 miały moc 286km?
TakCytat:
Zamieszczone przez juras.breslau
Przód terenowy ... amorki ?
Ładny środek- poza świecącymi fotelami
Jedynie widziałem wiejskie tuningi z zaszpachlowanym znaczkiem na masce 8/
No i kółka od e39.
Ale ten silnik (4.0) ma chyba mniejszy moment obrotowy jak się orientuję...? Jest jakaś odczuwalna różnica w jeździe między tą jednostką a 4.4(np. przyspieszenie bądź spalanie) ?
juras.breslau, te wartosci sa bardzo małe, nie odczujesz
Czyli w sumie niezależnie który wybiorę, wyjdzie na to samo... W zasadzie to chciałem wiedzieć, bo nie mogłem się do końca zdecydować za którym silnikiem mam się rozglądać, nawet po lekturze wątków na forum na ten temat.
...i trzecim światłem stop zamiast znaczka na klapie bagażnika :faint:Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Znaczek zawsze można znowu dołożyć, tego światła to już się chyba nie obejdzie, chociaż może się da :P