Witam,kolega jest zainteresowany,cena 49.900,malowane 2 tylne błotniki,co sądzicie o niej po zdjęciach?
http://moto.allegro.pl/item115183406...143tys_km.html
Wersja do druku
Witam,kolega jest zainteresowany,cena 49.900,malowane 2 tylne błotniki,co sądzicie o niej po zdjęciach?
http://moto.allegro.pl/item115183406...143tys_km.html
Przebieg z kosmosu pewnie od dziadka z wermachtu który sobie kupił i jeździł do sklepu po bułki. Po drugie po co malował dwa tylnie błotniki czyżby dostał strzała raz w jeden błotnik raz w drugi czy może tak niefortunnie przytarł że uszkodził dwa błotniki nie ruszając tyłu auta.
Jak dla mnie porażka. Jeśli kolega jest zainteresowany e65 to proszę o tel lub pw może mu się moja spodoba.
Pozdrawiam
Jeśli w ciągu 5 lat zrobił coś ponad 70Tkm to przez kolejne 3 lata mógł dobić do tego wyniku.
Poza tym patrząc się na stan kierownicy i pamiętając jakość materiałów w E65 można pokusic się o stwierdzenie, że przebieg jest realny.
Ja uważam, że auto warte obejrzenia.
Volumax to auto ma 8 lat. Przez ten czas może wydarzyć się mnóstwo rzeczy. Więc nie skreślałbym tego auta tylko dlatego, że ma malowane 2 błotnik. Plus za to, że nie ma napisane bezwypadkowa.
Chyba, że Twoje negatywne opinie o tym E65 to próba reklamy swojego auta :>
Moim zdaniem warta uwagi jezeli kilometry na prawde sie zgdadzaja a naprawy dokonane po ewentualnej kolizji sa udokumentowane i wiarygodne.
Co jest dziwne to 6 napraw gwarancyjnych w pierwszym roku po zakupie.
Na plus idzie na pewno kolor karoserii i wnetrza, jednak wyposazenie nie jest powalajace (pomijajac na duzy plus LOGIC 7, EDC i przednia szyba klimakomfort) - siedzenia tylko z ogrzewaniem bez wentylacji i masazu, biedniejsza wersja klimatyzacji przedniej, brak zaluzji na tylnych drzwiach itd.
Wydaje mi sie ze felgi nie sa ori.
Pozdrawiam
Sebek
Sebek niebieskie wnetrze na plus??? :shock: :razz:
A co, niebieski Ci sie nie podoba ;D
Chodzilo mi bardziej o kolor skory do czarnego lakieru ;)
11 fotka od góry
Co to za metal wrzyna mi się nogę i rwie mi nowe dresy ?? :]
Maciek...uchwyt do CB.
:faint:Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
Myszor, jedźcie oglądać- zdjęcia to zdjęcia
Dzięki panowie za opinie,Volumax Twoja e65 jest ładna,ale niestety nie czarna ;) Kumplowi nie zależy aż tak na wyposażeniu,głównie chodzi o moc silnika i kolor,auto ma być ok mechanicznie i nieprzekoszone.Jedziemy w piątek do Wawy,dam znać co wyszło
Dziwne ale nie ma zdjęcia fotela kierowcy :> Wszystkie są poza tym. Ale poza tym ze zdjęć się ładnie prezentuje.
Co do przebiegu to 17000 rocznie by musiał robić żeby osiągnąć taki przebieg. Nie wszyscy muszą robić przebiegi po 40tys rocznie. Ja robię 8000~10000 i jak bym kupił nowe auto to przy mojej eksploatacji za 10 lat by miał powiedzmy 90000~110000. I pewnie wszyscy by mi dziecko w brzuch wmawiali że kręcony.
Przebieg to nie wszystko.
coś mnie sie zdawa, że audio leży światłowód znaczy bo zegarka nie wyswietla w liczniku i na głównym wyświetlaczu jest tylko PDC a reszta funkcji poszła spać
Zgodze się z logic 7 - SUPER SPRAWA, ale EDC czy też "bogatsza" klima to dla mnie nic zachęcającego - wnerwia mnie brak "mono" dla klimy i to bardzo! Masaż mam i mnie denerwuje, nie używam wogóle jakoś dziwnie się czuje jak mi pare minut coś tam sie dzieje pod 4rema literami. A tyle rolety fajne ale to tez tylko bajer dla kierowcy mało znaczący...Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Kazdy lubi cos innego ;)
Ale zobacz na wlascicieli e38 ktorzy doposazaja z czasem swoje samochody ....
Z EDC korzystam bardzo czesto (nie na polskich drogach) a co do masazu - taka "Tajka" na 700 km trasy i czlowiek nie czuje ze wogole jechal ;D
Sebek
Fajnie dla oka mieć grubo wyposażone bmw i żeby można bylo napisać na forym "TAK MAM TO" ale po za tym wiele korzyści nie ma :) :what:
Jakże bardzo jesteś w błędzie :)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
W ogóle to po co tylna kanapa? Kierowcy nie potrzebna.... ;)
Jakoś nie wyobrażam sobie dłuższych podróży, gdzie dzieciaki cały czas narażone byłyby na działanie słońca (choćby przez szybę). Roleta sporo tych promieni zatrzymuje.
Ja jak na razie ze wszystkich komponentow wyposazenie korzystam, masaze, wentylacja, zaluzje, grzana kiera, logic 7, w przerwach TV, nawigacja, klimatyzacja, elektryka szyb, uchwyty na napoje ........ hydrauliczna klapa, zamykanie z klucza .......Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
@Aldik
czy moze ty tego wogole nie uzywasz ? ;D ;D ;D
Właściwie to masz racje ale czasami jednak ktoś tam przejedzie, sporadycznie ale jednak :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Przy dzieciach się zgodze, ale ja ich nie mam, nie mam nawet żony, baa nawet ostatnio kandydatki na nią :DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Zdażyło mi sie ze 3-4 razy skorzystać z grzanej kiery, klapa no wiadomo bo innej opcji nie mam, uchyt na napoje obowiązek, navi też, szyby też, tv czasami też. Ale ja pisałem o tym czego nie ma ta beemka z ogłoszenia i są to rzeczy właśnie których nie urzywam lub mnie denerwują - 2strefowa klima i tak właściwie g..o daje tylko trzeba kręcić dwoma pokrętłami (bo nie ma mono) itp co juz pisałem :)Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Aldik bo pomyśle że masz wersje BASIC jak Bezi :)
prawda jest taka że nawet najbiedniejsze wyposażenie w e65 jest mega duże dla posiadacza przeciętnego auta
jednak wsród nas maniaków kazdy chce więcej to jest jak koka
zaczniesz brać i chcesz więcej
Po za wentylacją w fotelach mam wszysto o czym powyżej mowa i dlatego wiem co pisze :)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Nie będę zakładać nowego tematu tylko podczepię się tutaj z moimi pytaniami. Czy ktoś z was potrafi już rozkodować tv w trakcie jazdy? I czy dużo jest z tym roboty? Aha i teraz pytanie do posiadaczy e65/e66 czy potrafiliście się przyzwyczaić do tego, że brakuje gałki zmiany biegów? Ja nie potrafię sobie tego jakoś wyobrazić, że nie miałabym za co złapać :x mimo, że byłby to automat. Jak dla mnie jest to porażka na całej linii, że tak zaprojektowali e65/e66 ;(
F-ki się psują, tu brakuję gałki zmiany biegów, V12 awaryjne ehh nie wiem czym będę jeździć za kilka lat :razz: skoro Bmw idzie bardziej na ilość, a nie na jakość. Dobre czasy już się chyba skończyły :sad:
starego za faje se złap i po kłopocie
Czasem fora Ci się nie pomyliły?Cytat:
Zamieszczone przez Marek760i
A więc byliśmy po auto i wróciliśmy bez.Sprawdzaliśmy w serwisie Bmw Fus Warszawa.Do wymiany-maglownica,wachacze,klocki,całkowity brak jakiegoś modułu,poci się skrzynia biegów,te rzeczy kolega był w stanie przeżyć,bo wnętrze było zadbane,choć wyglądało na więcej niż te 150 tys przebiegu,a buda nieprzekoszona,ale niestety miały być malowane tylko 2 tylne błotniki,a okazało się że malowana była wszędzie prócz dachu i tylnej klapy a na mierniku wyszło wszędzie między 300 a 700 mikronów.Kumpel postanowił poszukać droższej,będziemy śmigac w przyszłym tygodniu po tą
http://moto.allegro.pl/item116201079...e_bmw_e65.html
troche sporo do robienia jak na 150tyś km ...................
Myszor10 to co pokazałeś teraz ładnie sie prezentuje i wygląda całkiem całkiem
pytanie jak ze stanem technicznym ??
felgi ładne, kolor słuszny :cool:
brak masażu i wentylacji siedzeń w przodzie nie ma chyba kiery grzanej i nie pokazane jak tył wygląda
warto moim zdaniem zobaczyć
Technicznie ma być ok,właściciel ma swój warsztat,powiedział że nie ma nic do ukrycia i zgodził się na wizytę w autoryzowanym serwisie,blacharsko jest malowana maska i zderzak niby były odpryski od kamieni,okaże się na miejscu.Ale powiem tak,poprowadziłem e65 i zachorowałem na nie,swoją e32 chcę sprzedać bo miałem e38 kupić,ale raczej wstrzymam się do przyszłego roku i kupię od razu e65,lubię takie "czołgi" :)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
NIE DZIWIE SIE miałem i mam dokładnie to samoCytat:
Zamieszczone przez myszor10
życze szybkiego zakupu - bo warto :cool:
A więc wróciliśmy z Poznania,niestety bez auta,cena 67tys stan według właściciela idealny.Auto sprawdzaliśmy w serwisie Bmw Smorawiński Poznań cytat z oględzin
"zacina się szyba w drzwiach kierowcy,tarcze hamulcowe przód i tył do wymiany,silnik umyty,wycieki oleju z silnika,wycieki z przekładni kierowniczej,wycieki oleju z miski olejowej silnika i tulei mechatronica,za wysoki poziom płynu chłodzącego i wspomagania kierownicy,powyżej maksimum,luzy na tulejach wahaczy przednich.Nie działają głośniki z lewej strony,świeci się kontrolka airbag z prawej strony,brak komunikacji z modułem svs.
Szyba przednia z odpryskami,lakierowany przód pojazdu i cała prawa strona,wgnioty na lewych przednich drzwiach,uszkodzone obrzeża felg 4 kół,otarcia na tylnym zderzaku"
http://moto.allegro.pl/item116201079...e_bmw_e65.html
I znów niestety potwierdza się prawda... nie warto się sugerować tym, że za wyższą cenę i zapewnienia właściciela, że jest och i ach dostanie się dobre autko :roll:
Kolega się już zniechęcił i jak będzie coś ciekawego to tylko w pomorskim i okolicach,żadnych wycieczek już,bo takim sposobem można całą Polskę zwiedzić i na serwisy wydać tyle co na auto.Najlepsze że właściciel tej z Konina dalej twierdzi że "ja wiem co mam panowie" ;D ogólnie był zbulwersowany opinią serwisu i cały czas twierdził że to nieprawda :) Szkoda nerwów na takich.Jak ktoś szuka e65 to niech tą sobie też daruje
http://moto.allegro.pl/item116265604..._e65_745i.html
Jak byliśmy w Warszawie to przy okazji ją oblukaliśmy,wnętrze zajechane,kiera wytarta,fotel kierowcy wytarty,rączki od drzwi wytarte,wszystko to aż czarne,nawet progi od wsiadania powycierane,lewy bok malowany,silnik jak odpalił poszła wielka czarna chmura dymu z rury wydechowej,bagażnik cały ufajdany,przebieg to pewnie gdzieś z 600tys miniumum
...no i ktoś kupi sobie skarbonkę... :(
mam do Ciebie takie pytanko: ile kosztuje takie badanie w serwisie?
W Warszawie 760 a Poznań 480 za kompleksowe sprawdzenie,a więc niemało,ale naprawdę solidnie badają auto.Cytat:
Zamieszczone przez Cychol
dzięki, faktycznie niemało, ale wydając 50-60 kzł lepiej nie ryzykować...