Zamieszczone przez empr
1) felgi z przodu 19" i opony 235/35 pięknie wyglądają ale nie gwarantują wyśmienitego komfortu na drogach w okolicach stolicy,
2) felgi z tyłu 19" i opony 295/30 również nie,
3) prawe lusterko ma strasznie duże martwe pole, może dlatego że nie jest dzielone, ale cały samochód jadący po prawej stronie staje się w pewnym momencie niewidoczny,
4) nie wiem czemu, ale prawe lusterko cały czas jest niebieskie, a lewe nie,
5) a wogóle to lusterka w tym samochodzie są wyjątkowo małe,
6) czujniki parktronika działają czasem bardzo blisko a czasem trochę dalej, mimo że czyste były, trudno je wyczuć,
7) radio - no właśnie, temat rzeka, nie ma mp3 ale mam nadzieję że uda się to jakoś obejść (kiedyś do Mazdy 6 był taki dodatek z chin, który pozwalał na podpięcie albo Iphona, albo karty pamięci SD, albo zwykłej mp3-ki - może tutaj też się uda), dodatkowo programowanie stacji radiowych - nie jest to rzecz łatwa jak się nie zna ich częstotliwości, a poza tym to nie wszystkie stacje po zapisaniu identyfikują się nazwą tylko pozostaje lokal X, jestem jednak dobrej myśli, iż albo zapamiętam gdzie jaką stacje radiową zapisałem, albo znajdę sposób na ich oznaczenie,
8) oświetlenie - jako że auto wyposażone jest w xenony to przyznam iż wcale nie świecą rewelacyjnie, jakoś tak ciemno było gdy wczoraj w nocy jechałem, natomiast długie mają całkiem niezłą moc ale świecą z żółtą poświatą, nie bardzo mi to odpowiada, no i jeszcze pozycje - żółte, a wszyscy wkoło mają takie ładne białe (nie mówię nawet o ringach).
9) to tak na zakończenie pierwszych wrażeń to dołożę jeszcze to, iż jak się odsunie osłonę szyberdachu to uszczelka trochę przepuszcza powietrze, nie wiem czy to tylko u mnie czy w innych też, ale trochę denerwujące, szczególnie że szyberdach szklany jest.