Auto mojego kolegi,jeżeli ktoś jest zainteresowany tutaj link do aukcji
http://moto.allegro.pl/item111540700...jstrowany.html
Wersja do druku
Auto mojego kolegi,jeżeli ktoś jest zainteresowany tutaj link do aukcji
http://moto.allegro.pl/item111540700...jstrowany.html
Życie dało jej wycisk :/ no ale cena na prawdę śmieszna
cena śmieszna ale jej przeszłość też pewnie nie za ciekawa?? ale najważniejsze żeby silnik chodził tak jak powinien :)
Parę zł pewnie trzeba włożyć na początek. Ale jak ktoś chce kupić takie E38 to ma okazję. Gdybym miał wolną kasę to bym sie nią zainteresował.
Prawdziwa okazja :what: big ksenony, chromowane nakladki na klamki tylko z jednej strony. Nie ma takiej drugiej :hah:
warto ja sprawdzić..... ceny e38 zaczynają być śmieszne :/ czekamy jak e65 będzie taniała :]
Ciekawa sprawa dlaczego jest to pięciobiegowa skrzynia :/ Dziwne
Wygląda nieźle, ale ciekawe co dalej w niej siedzi....
Wymęczona ta 7ema.
Szkoda że ceny części w aso nie tanieją :/Cytat:
Zamieszczone przez dealer25
Było o tym aucie juz, ogólnie ulepek, leciał chyba bokiem bo nery pod wiart sie ustawiły :)
Dokładnie,nerki swoja droga ale tez prawy tylni błotnik no chyba ze tak swiatło pada:)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
może ktoś dac linka gdzie było pisane o tym aucie? :P nowy jestem więc szukanie może mi zająć dużo więcej czasu niż stałym użytkownikom :) z góry dziękuje :P
Mało kto będzie kupować części w ASO mając 8 tyś zł na e38,ale są przecież zamienniki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Zepsuła się a cena 6bieg poraziła? ;D
:DCytat:
Zamieszczone przez tristeza
Wiem o co chodzi ;)
Natomiast jesli ktos przekładał skrzynię, to i koło zamachowe ze sprzęgłem, wał, dyfer i półosie oraz lewarek. Temat przerabiany w wozie kolegi z forum ;)
Dałbym sobie rękę uciąć, że widziałem ją już 2 - 3 miesiące temu, to jest "druciarstwo".Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Sęk w tym że to była 730, a ktoś wymyślił że wstawi 4.0 problem w tym że skrzynia została,
bo wiadomo ile kosztowałby zestaw do 740 ;)
W dowodzie jest 730 więc trochę kicha.
Jak można się domyślić po przypasowaniu osprzętu z 3.0 do 4.0, na pytanie czy sprzęgło się ślizga pan odpowiedział "Nieee... przy wysokich obrotach troszkę, ale zaraz się uspokaja" <lol>
ps. Sorki jeżeli w ciągu 3 miesięcy pojawiła się druga 740 w manualu ze ściągniętym LPG wbitym w dowód w podobnej cenie - ale myślę że to niemożliwe.
No i podsumowując , dlatego kosztuje 7800 zł. :x
Widziałem na zdjęciu niejednego Ursusa 60 z polskiej wsi w lepszym stanie na zdjęciu niż tej e38 z przeszczepem w blaszaku. Kołpaki bym tylko przygarnął do swojego golfa na zimę :P . Rachunek prosty-Jeśli ktoś doprowadził do takiego wyglądu auto to jak mógł okaleczyć ją od strony technicznej ? :razz: :foch: