widzieliście to 750 http://moto.allegro.pl/item109469583...ki_unikat.html ? kolor wnętrza kontrowersyjny ale mi się zarąbiście podoba. Ciekawe jaka cena do sprzedaży?
Wersja do druku
widzieliście to 750 http://moto.allegro.pl/item109469583...ki_unikat.html ? kolor wnętrza kontrowersyjny ale mi się zarąbiście podoba. Ciekawe jaka cena do sprzedaży?
Piękna sztuka
Uwielbiam ten kolor- mega rzadkość
no no mi tam to wnętrze wpadło w oko ;)
Jedno z najpiękniejszych 7 które widziałem. Super egz. Ciekawe za ile sie sprzeda.
no też czekam. jak uda mi się opchnąć furę to wlączam się do licytacji (po oględzinach oczywiście) :cool:
mega wersja kolorek wnętrza przepiękny ..........
Cena za jaką Pan by ją sprzedał to 20.000 :/ ...
Może się mylę ale facet wcale nie chce autka sprzedać. Moim zdaniem wystawił je tylko żeby się zorientować ile za takie cudo mógłby dostać. No chyba że ktoś mu wystrzeli z jakąś kosmiczną sumą to wtedy pewnie sprzeda. Swoją drogą jakbym takie cudo miał ... aż się rozmarzyłem ;)
A dla mnie czarna skóra, to najlepsza skóra.
Na dodatek nie lubię Highlinerów z powodu tego tylnego tunelu, przeszkadza tylko.
Fajne wnętrze i kolor,jedyne co psuje wygląd to jakieś lipne dywaniki,na szczęście zawsze można wymienić :)
Dość mocny zestaw, szkoda że tak mało informacji w opisie, bo już po samych zdjęciach widać że siedzi tam sporo gadżetów.
Środek jest bezbłędny, dobór tapicerki wygląda na Indyvidual.
śliczne autko. Bardzo bogate wnętrze. :)
He nie Ty jeden :) ja już ja widziałem obok swojej V8 ale córka mnie obudziła i.... patrzę za okno a tam stoi ale V8.Cytat:
Zamieszczone przez Przemik
Piękne wnętrze pierwszy raz takie widzę
Pewnie nie szybko takie znowu zobaczymy. Jedno z nielicznych rarytasow na forum. Przyszłemu nabywcy już dziś gratuluję. A tak na marginesie ciekawe czy obecny właściciel zagląda na Nasze forum? No i czy czyta komentarze?Cytat:
Zamieszczone przez young23
kiedyś widziałem takie wnętrze ale w E38, chłopak z BMW Sport ma takie (albo miał). Gość już napisał żeby nie pytać o cene minimalną :D
jak patrze na wnętrze tej 750 to zaczyna mi się nie podobać moja granatowa skóra :|
Identyczny kolor skór widziałem kiedyś w jednej z siedmiu (7) wyprodukowanych sztuk Alpiny B11 4.0 - kolor jest urzekający...
Naprawdę kolekcjonerski egzemplarz Highline. Takich będzie niestety coraz mniej :(
Jeśli ktoś szuka e32 750i Indyvidual, ale niekoniecznie za 20 tys. tak jak to powyżej, to być może w tym ogłoszeniu znajdzie coś dla siebie:
http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=bhrf2edkywse
Zgodnie z tym co w treści, kolor Macaoblau w przypadku e32 należał do palety Indyvidual, reszta auta też dość konkretnie skomponowana.
Jeśli wierzyć temu co napiane to brzmi dobrze, pan zionie nienawiścią do HANDLERÓW i "telefonicznych pytaczy o najniższą cenę" :690: :690: :690: :690: :690:
Bardzo ładna 750, kolor auta super ale kolor wnętrza to prawie rarytas. Beżowych i szarych wnętrz jest więcej...
Pierwszy raz coś takiego widzę i jest to dla mnie magiczny egzemplarz. Czy ktoś z szanownych Forumowiczów oglądał na żywo może to auto?
no i właśnie tak jak poprzedni forumowicz pisał ładny egzemplarz ale czy ktoś to oglądał ja osobiście 4 dni temu szukałem i zakupił mój kuzyn 328 e46 fakt to nie seria 7 ale podpowiem co co jest na allegro , zeby to było pisane jak w opisie ze ma ... i żeby działało to bo zjeżdziliśmy polske w sumie o 2500 km żeby kupić coś co jest prawie igłą mieliśmy problem, do wydania 30000 a każdy przez telefon mówił //wszystko działa jest ok// ale na miejscu sprzedający hmmm działało nie wiem co jest i kupiliśmy autko 2000r co jest o 12 lat młodsze i nie wierze ze jest to taki rodzynek za taki jak działa wszystko z 88r to by można wołać więcej :?
MOD: Jako mod tego działu powinienem Ci to poprawić. Ale nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :faint:
iś wajs niśt... kompletnie... :?Cytat:
Zamieszczone przez sekpol 750
allleee o ssoooo cchhhhoźźźźzi? :faint:Cytat:
Zamieszczone przez sekpol 750
Chłopie, przeredaguj ten tekst, bo na prawdę ciężko zrozumieć, co jest celem wypowiedzi...