Siema, Jak obicalem zarejestrowalem sie, dziekuje za zaje.... wypad do slesina. :D
Wersja do druku
Siema, Jak obicalem zarejestrowalem sie, dziekuje za zaje.... wypad do slesina. :D
Witam.
Może coś tak więcej byś napisał o sobie i swojej 7er
Witam :) Może jakieś fotki lub opis twego autka ?
Witam
Cześć
Siema ;)
No nie mów że nie widziałeś :P a z czego był filmik kręcony ? :)Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Czesc Kacper
Rozumiem, że kolega Caddym pilotował brygadę w Poznania tak ?
Witam
sennapowieka, no tak :) było z pompą
Witam
Siemka :)
Moje 7 jeszcze sie nie wyprodukowalo :D Moze kiedys... :D Jak narazie trzeba bylo zrobic wrazenie na reszcie swiata i wjechac z pompa :D Dzieki za mile powitanie i taka goscinnosc :D
A wszystko za sprawa Johnnego_Bravo
Witam , świetnie jechało się w konwoju z takim Pilotem ...............
Milo dzieki, mam nadzieje ze jeszcze to powtorzymy, ale na szersza skale :DCytat:
Zamieszczone przez wisior
Witamy Pilota , napisz coś więcej o Vw Caddy ;) Pilot pierwsza klasa !!! POZDRAWIAMY WLKP ;)
Witam pilota :)
Witaj Marcin,Dobrze że jesteś ,zobacz bez Pilota dopiero dotarłem do domu ;D ;D ;D
Siema.
... i ja witam Pilota choć poznaliśmy się osobiście na Zlocie (myślałem, że jesteś tym z identyfikatora :D ) Obiecywałeś, że poszukiwania swojej 7er zaczniesz niebawem. :]
hmmm Kacper (pilot) dzisiaj szuka już znaczka na dobry początek :P
W I T A M :cool:
Hej Pilocie!
Witka pilot ;) kawał dobrej roboty w klasycznym stylu odwaliłeś Dziękówa z Mojej strony ;)
Za miesiąc robię uprawnienia na pojazdy uprzywilejowane, to będzie trzeba zamknąć na czas przejazdu konwoju cale miasto :D
Naprawdę dobrze się bawiłem, mam nadzieje do zobaczenia niebawem :D
PS. Jak widzicie pilota w nocy na kogutach, to uciekajcie na bok, bo to ja mogę być czasem :D
Cytat:
Zamieszczone przez marcinkacper
o ja cie ...
muszę być przy tym... :640:
Witamy. Ciekawie sie zapowiada
Pożyjemy zobaczymy :D
Powitał i pozdrowił ;D
No swojej robocie się znasz ;) Pilot I klasa, tylko bombowiec coś maławy :P
Na stronie firmowej tez juz wkleilem zdjecia
www.investo.pl
tylko czekam na logo 7er :D
witka