-
[e32] foto mojej laluni do sprzedania
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez LISU77
PIĘKNA LALUNIA :)
wielkie dzieki
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez LoLo
cze
cze
-
Witam wszystko ładne piękne wyczyszczone i ładnie utrzymane :medit: . Dla mnie tylko za dużo tych dolepek chromowych.
-
-
-
cześć , bunia jest slicznie zadbana ;) Jednak na zdjęciu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...acc5b0bea.html te dodatki nie pasuja , To jest tylko moje zdanie. Te becie sa same w sobie piekne i nie potrzebuja dodatków . Ok już milczę :x pozdrówka ;) I niech maleńka daje sama przyjemnośc jazdy :D
-
Jeden temat masz wiec po co drugi?Nie robi sie nowego tematu za kazdym razem jak sie dodaje zdjecia
-
Cytat:
Zamieszczone przez beatles86
Witam wszystko ładne piękne wyczyszczone i ładnie utrzymane :medit: . Dla mnie tylko za dużo tych dolepek chromowych.
witam z nie oryginalnych chromów są spryskiwacze i klamki reszta to oryginał
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Jeden temat masz wiec po co drugi?Nie robi sie nowego tematu za kazdym razem jak sie dodaje zdjecia
masz racje tylko jakos mi tak wyszlo uczę się tu na forum poruszać:)
Cytat:
Zamieszczone przez dorka
cześć , bunia jest slicznie zadbana ;) Jednak na zdjęciu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...acc5b0bea.html te dodatki nie pasuja , To jest tylko moje zdanie. Te becie sa same w sobie piekne i nie potrzebuja dodatków . Ok już milczę :x pozdrówka ;) I niech maleńka daje sama przyjemnośc jazdy :D
Dzieki :)
Cytat:
Zamieszczone przez Arkus
Witam
:)
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
:) witam wlaśnie jeden temat usunąłem :)
MOD: Proszę edytować posty!
-
-
-
-
Witam ;) gratuluje pieknego zakupu :D
-
dziekuje :)
Cytat:
Zamieszczone przez komando
Witam ;) gratuluje pieknego zakupu :D
dzieki :)
-
Kolego nie musisz każdemu odpisywać na post "witam" ;)
-
Siemanko!
Cytat:
Zamieszczone przez 740e32
witam z nie oryginalnych chromów są spryskiwacze i klamki reszta to oryginał
Zapomniałeś jeszcze o:
1. "guziczki" (???) na awaryjnych
2. rygielki w drzwiach
3. ramka panela klimy
4. ramki zegarów
5. listwa na rancie tylnej klapy
6. końcówki wydechu
7. znaczki (???) na tylnym słupku (te w kształcie odwróconej piramidy)
Oczywiście wszystkie te świecidełka zupełnie mi się nie podobają. Wspomnę również o lampach (za równo z przodu jak i z tyłu) oraz tych owiewkach rodem z Poloneza ;)
Gdyby pominąć te elementy to naprawdę ładny, zadbany i wypieszczony egzemplarz :]
-
Witam Cie Tuczi77
Wszystie te dodatki maja prawo sieTobie nie podobac,gdyz montaz ich jest kwestia gustu.
Owiewki rodem z poloneza maja za za danie nie upiekrzac samochod a spelniac swoja funkcje.Jestem osoba palaca i w razie deszczu napewno wiesz co to znaczy a lalunia robie pare dobrych tysiecy po calej europie miesiecznie :)
-
-
sima bardzo mi się podoba choć też parę rzeczy bym zmienił , ale to twój sprzęt. bajka :]
-
Nie chodziło mi o gust (choć swój przy okazji wyraziłem) lecz o ścisłość - co jeszcze z "chromu" jest dołożone ;)
-
WitaM!
Co tu dużo pisać...furka jest cudna !!!! Aż miło popatrzeć :))
-
Witamy. Dzięki że nie dałeś podświetlanych spryskiwaczy. Wszyscy starają się powiedzieć Ci że ten "tuning" nie pasuje do 7. I nie musisz się unosić tylko przemyśl na spokojnie to co inni Ci podpowiadają.
-
7er powinno byćjak najbardziej w orii stanie tuning wizualny do tego auta nie pasuje ono jest piekne somo w sobie :cool: :cool: :cool: :cool: pozdrawiam
-
-
I nie musisz się unosić tylko przemyśl na spokojnie to co inni Ci podpowiadają.[/quote]
Witam Ja sie nie unosze i szanuje zdanie innych,lecz jak juz wspomnialem wszystkie te dodatki to kwesia gustu,dlatego tez nie wszystkie auta wygladaja identycznie,mamy tu rozne opinie na temat wygladu mojego i innych aut dlatego swiat jest kolorowy :) Z pelnym szac. pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez eryk0028
7er powinno byćjak najbardziej w orii stanie tuning wizualny do tego auta nie pasuje ono jest piekne somo w sobie :cool: :cool: :cool: :cool: pozdrawiam
Masz racje jest piekne,ale gdybysmy wszyscy jezdzili tylko ori to wygineloby mnostwo firm prod,akcesoria,felgi,spojlery.Dajmy im tez zyc :D :D
MOD: Po raz kolejny proszę o edycję postów.
-
-
witam serdecznie :-0) Sliczna jest ...
-
Witamy i mamy nadzieje że trafi w dobre ręce
-
-------------ludzie patrzcie gdzie piszecie posty-----mirek odgrzewa kotlety sprzed lat zeby nabic posty---a wy malpujecie za nim---
-
Brak słów bardzo ładna na sprzedaż jest?