No wysyłać i dostawać książeczki...ciekawe czy to prawda...??
http://www.bmw.pl/pl/pl/owners/bmw_o...roduction.html
Wersja do druku
No wysyłać i dostawać książeczki...ciekawe czy to prawda...??
http://www.bmw.pl/pl/pl/owners/bmw_o...roduction.html
Ja tam popchałem :)
Zobaczymy czy się uda. Zawsze to instrukcja w ojczystym języku :hah:
Instrukcje Obsługi BMW dostępne są do samochodów wyprodukowanych po 2000 roku.
a jam mam starsze i co ? d.... ;D
Większość E38 będzie na tym forum przed 2000 rokiem :(
"Radość zawsze mówi w Twoim języku
Bardzo dziękujemy za wypełnienie formularza i zainteresowanie naszą akcją polskich instrukcji obsługi do BMW. Zweryfikujemy poprawność przesłanych danych i wyślemy instrukcję najszybciej jak to możliwe."
Oby Mama nie pomyślała, że BMW wygrała :]
Fajna akcja, ciekawe czy dostanę ;)
zobaczymy co wyjdzie z tego
Ciekawę czy dostanę :)
Jako że moja to 2001 to wysłałem. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Czyli m.in. E38 :)Cytat:
Zamieszczone przez ArekLand
A to że mamy stersze to cóż z tego? Jest szansa że się uda i będziemy mieli np. E38 `95 z instrukcja `00. Zmienia to coś?
Mogłem podac VIN czyjkolwiek co ma E38 po 2000 ale co tam - podałem swój `98 i liczę na łut szczęścia ;)
Jak Ty dostaniesz to ja kseruje, jak ja to na odwrót :]Cytat:
Zamieszczone przez szajboos
Też damy Ci skserować :]Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
:hah: :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
.....................
No ciekawe czy to tylko ściema czy jednak trzeba podać VIN auta po 2000 roku :/Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
i siodło :razz:
"
dziękuje za rejestrację na stronie, lecz nie posiadamy elektronicznej wersji ani także drukowanej instrukcji w języku polskim, do wskazanego pojazdu.
Dlatego na stronie zaznaczamy, że posiadamy materiały do samochodów wyprodukowanych po 2000 roku."
Pozdrawiam/Best regards/MfG,
BMW Group Polska
Grzegorz Sieczkowski
4th Level Project Leader
Al. Armii Ludowej 26
00-609 Warszawa
Phone: +48 22 579 88 24
Fax: +48 22 579 88 02
mailto: grzegorz.sieczkowski@bmw.pl
Url: http://www.bmw.pl
--------------------------------------------------
BMW Polska Sp. z o.o.
Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydzial Gospodarczy
Kapital Zakładowy: 49 800 000 PLN,
KRS 0000116064, Regon 634354626, NIP 779-21-77-857
--------------------------------------------------
P do you really need to print this e-mail?
Zaryzykowałem ot tak z ciekawości moją e32 - i dostałem dokładnie taki sam mail :/Cytat:
Zamieszczone przez szpoper
Ja tez wyslalem, a co sie bede czail. Moze akurat do IRL przysla, napewno nie wysylaja do Islandii tak poinformowala mnie kobieta z serwisu w rozmowie telefonicznej.
........................
Też dostałem taką wiadomość :(
tyle że ja podałem vin e38 z 2001 ........Cytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
A ma ktoś VIN E66 760? Chętnie bym poczytał :P
JA MAM ale nie 760 tylko 745liCytat:
Zamieszczone przez Supermen
i wysłałem i dostałem:
"Bardzo dziękujemy za wypełnienie formularza i zainteresowanie naszą akcją polskich instrukcji obsługi do BMW. Zweryfikujemy poprawność przesłanych danych i wyślemy instrukcję najszybciej jak to możliwe."
to wg mnie standardowy tekst a na maila pewnie przychodzi odp jak jest wszystko ok
no zobaczymy co i jak
ja mam instrukcje do e66w PDF ale w papierze też sie przyda
Tylko bez pretensji do mnie pretensji jak nie dostaniecie instrukcji :faint:
A to niby czemu, zawsze musi byc ktos winny ;DCytat:
Zamieszczone przez Bezi
no właśnie mi odpisali że nie dostane ,wszystkiemu winny Bezi :P
tak Bezi winny ;D zrobił nadzieję wielu - wywołując przy tym burzę mózgów :hah:
bez obrazy Bezi ;)
Witam,
dziękuje za rejestrację na stronie, lecz nie posiadamy elektronicznej wersji ani także drukowanej instrukcji w języku polskim, do wskazanego pojazdu.
Dlatego na stronie zaznaczamy, że posiadamy materiały do samochodów wyprodukowanych po 2000 roku.
Pozdrawiam/Best regards/MfG,
BMW Group Polska
Grzegorz Sieczkowski
4th Level Project Leader
Al. Armii Ludowej 26
00-609 Warszawa
Phone: +48 22 579 88 24
Fax: +48 22 579 88 02
mailto: grzegorz.sieczkowski@bmw.pl
Url: http://www.bmw.pl
Pawel ale ty pewnie podales VIn od Merola :faint:
ha ha ha ha ha :hah: :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
Jeszcze kilku wyśle vin sprzed 2000 roku i akcja się zakończy szybciej niż się zaczęła ... :faint:
To winika ze statystyki,a nie z tego, że nie mają instrukcji - stare samochody (w tym przypadku starszeniż 10 lat) są rzadko serwisowane w aso - więc wysyłanie instrukcji nie ma sensu.
Jeżeli samochód jes w mierę nowy to i prawdopodobiństwo serwisowania w ASO wysokie - więc wysłanie instrkcji na charakter reklamowy ma zachęcić klienta do serwisu w aso.
Takie akcję w aso są stale - z 10 lat temu podczas takiej akcji wziąłem dla kolegi instrukcję do e36 325tds :)
Xsilver ma racje bo zwróćcie uwage że w protokole zgłoszeniowym trzeba było zaznaczyć najbliższe Aso podać wszelkie dane swoje i pojazdu
ja ostatnio dostałem ulotke od Bawarii z Katwowic z rabatem na robocizne i częsci oraz akcesoria wysyłaja to do osób których dane gdzieś i kiedyś się u nich przewineły
A jak mój jest z 02.12.1999 i model na rok 2000? To co?
Zmieni. Bo ta do starszych modeli jest dla mnie beznadziejna mając auto po lifcie.Cytat:
Nie ma w niej ani klimatronika (takiego jak jest w moim aucie), nie ma nawigacji i dużego ekranu ani wielu zabawek, które mam w aucie. A przede wszystkim nie ma kompletnie Diesli po za Tadeuszem :/
Więc aby się nie okazało, że ta nowsza nie będzie miała polowy ważnych informacji o starszych autach...
Chciałem kupić instrukcję to stwierdzili jakieś 2 lata temu, że nie ma i BMW jakoś nie ma ochoty dodrukowywać do naszego modelu instrukcji... mam nadzieję, że zmienili zdanie!
No to mi się papa ucieszyła bo skoro przyjęli to znaczy, że mają ;> i mogą wysłać. Ciekawe kiedy ;D i czy będę miał jeszcze to auto ;DCytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Nie wiem z czego cieszysz, ale skoro:Cytat:
Zamieszczone przez coboss
to nie ma co za wiele się spodziewaćCytat:
Zamieszczone przez szpoper
Jesteś pewien? ;)Cytat:
Nie ma w niej ani klimatronika (takiego jak jest w moim aucie)
MkI i MK II występowały też w przedlifcieCytat:
Coboss Navi jest zawarta w oddzielnej instrukcji która oczywiście nie jest przetłumaczona na PL :] Ta co jest do E38 po PL jest faktycznie jakby napisana dla pierwszego wypustu 95-96. I z tego co wiem nie ma do poliftu polskiej instrukcji :/Cytat:
Mam nadzieję że skonfrontujemy wypasy naszych 7er i może się okazac że ten Twój polift chudo wypada....
Dawno do niej nie zaglądałem ale jestem pewien na 99% że nie ma a kupiłem ją 2 lata temu w ASO jest to wersja z jakimś tam dodatkiem (czyt. aktualizacją)Cytat:
Zamieszczone przez cursor
Wiadomo, że mogłoby być jeszcze sporo tego ale nie jest źle ;)Cytat:
Czy ktoś już otrzymał ?
Tak.Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
BMW Polska otrzymało nasze dane. To wszystko
Czyli nic nie straciliśmy, ale też nie zyskamy :/Cytat: