-
Spot w Łodzi
Proponuję spot w niedzielę 06.06.2010
Mam nadzieję że nowe osoby pojawią się, Ci których jeszcze nie widzieliśmy znajdą w końcu czas a starzy jak zwykle nie zawiodą
Oczywiści delegacje z innych miast mile widziane
Naklejki będą czarne i srebrne
Wpisujcie się :
1.Antykk
-
a o której godzinie i miejsce spotkania ?
pisze się na to
-
Myślę że od 14 lub 16 to zależy jak będzie większości pasowało
-
ok fajnie wiedz puki co pisz się i czekam na rozwój sytuacji
1.Antykk
2.Jarek88
-
jesli nie bedzie padalo to przyjade, tylko napiszcie o ktorej dokladnie.
-
szkoda... ;( będę za daleko!
-
vic, z mojego miasta i się nie znamy ? jaką 7er śmigasz?
-
Jarek88 - podeślij PW do kolegi i już :)
Może się okazac ze na forum poznałeś sąsiada co mieszka kilka ulic dalej ;)
-
ok sorki jeśli coś zrobiłem zle jeśli trzeba to usuń tego posta sylwku
-
Spokojnie :)
Zupełnie nic złego sie nie stało :)
Więcej śmiałości!! :viva:
-
;D ;D ;D ;D taki już nie śmiały jestem ;D ;D
sylwek, vic, napewno nie jest moim sąsiadem wiedziałbym o sąsiedzie który ma 7er ;)
-
-
Będzie już nas 3 więc godzina 15.00 jak zwykle na parkingu przy Realu na Jana Pawła II
Jeśli będzie padało to przeniesiemy się o 16.00 na parking podziemny przy Silverze lub Galerii Łódzkiej.
1.Antykk
2.Jarek88
3.walek
-
panowie to precyzujmy się dokładny czas i miejsce Antykk, jakbyś mógł wysłać mi na pw jakiś nr tel do siebie żeby był jakiś kontakt gdy już będę w łodzi bo nie bardzo orientuje się w terenie :?
-
Wedle życzenia
Al. Jana Pawła II na parkingu przy REALu o godzinie 15.00
Mam nadzieje że będzie więcej osób !!!
-
mam pewien pomysł ondośnie zlotu w Ślesinie ( dzień otwarty 12 czerwca) czy ktoś z Łodzi będzie się tam wybierać ? lub z okolic np ze śląska przez łdz będzie cisnąć, można było by zorganizować spotkanie i wybitną ekipą razem na ślesin. Jak się Wy na to zapatrujecie?
-
Z tego co wiem parę osób się wybiera ja będę na was czekał na miejscu :)
-
zamiast dziewczyny powinienem wziac osobe z prawkiem bo czuje ze bedzie dobra impreza:)
-
Dawno się w Łodzi nic nie działo, nikt nie wychodzi z propozycją spotu. Tak więc zima się zbliża i będzie to ostatni moment na spot w miarę przyzwoitej temperaturze proponuję spot w niedzielę o 12 na parkingu pod realem na al Jana Pawła II.
Proszę się wpisywać mam nadzieję że będzie nas tym razem więcej niż zwykle i pojawia się też nowi siódemkowicze.
Więc zaczynam do siebie
1. Antykk
-
W tą niedziele ? kurczaczek chyba nie dam rady :sad:
-
-
jestem w monachium, ku#$@wa zeby czlowiekowi od ponad roku sie na zaden spot nie udało wybrac...
-
Ja mogę wpaśc ale co Wam po mnie jak ja jeszcze 7er nie mam ... :(
-
w sobotę moja córeczka kończy roczek więc nie wiem jak to będzie ale postaram się być
Pozdro
-
Ja postaram się podjechać, chociaż moja siódemka od tygodnia wygląda bardzo nieciekawie - bardzo bliskie spotkanie z krową i maska, zderzak, błotnik, lusterko do wymiany :(
-
1. Antykk
2. dany2784
3. sq7btu
-
Ostatni spot należy zaliczyć do udanych nowy użytkownik poznany ( dzięki na przyjazd sq7btu i oczywiście Wałkowi który jest na każdym spocie) Bunia oblukana :) może nie w super stanie z wiadomych powodów, naklejki rozdane .
Tyle na temat przeszłości
Czas na przyszłość i ostatni w 2010 roku spot
Proponuję spot w niedziele 18.12 o godzinie 12.00 (o jeszcze będzie widno) miejsce Real na ul.Jana Pawła II przy Veu Wert
Jak będzie zimno a będzie pojedziemy na jakąś cieplejszą miejscówkę
Kto jest chętny i znajdzie czas proszę się wpisywać
1. Antykk
-
Krzysiu, a wy jakieś zdjęcia robicie ;)?
-
Robimy ale tym razem się zagadaliśmy :)
-
Nie ma chętnych ? No to odwołuję spot może jak będzie cieplej uda się coś zorganizować
-
-
powoli zaczyna się wiosna więc proponuje spot wiosenny w niedziele 13 marca co wy na to ?miejce jak zwykle Real przy Jana Pawła II
Ja wpisuje się jako pierwszy i was tez proszę wpisujcie się
1. Antykk
-
Ja również wpisuję się i mam nadzieję, że wypali tak jak ostatnio ;-)
1. Antykk
2.andrzej69
-
Podbijam, tylko nas dwoje się szykuje ?...
-
Spróbuję też się pojawić, chociaż nie wiem, czy uda mi się coś zrobić do tego czasu z samochodem. Dopiero w ubiegłym tygodniu udało mi się odzyskać z PZU finanse za kolizję (po 4 miesiącach) i będę coś naprawiał. Na ile uda się przywrócić 7er do stanu fabrycznego - zobaczymy :)
-
1. Antykk
2.andrzej69
3.walek na 90%
-
A może chociaż na rynku w Rawie Maz. ??? :)
-
Witam! na forum od niedawna ale skoro w rodzimym mieście planujecie spot to chętnie podjadę, tyle że do 14 w pracy jestem jeżeli mowa o najbliższej niedzieli.Pozdrawiam!
-
@Antykk będę na 90%. Maska już wymieniona, polakierowana. Błotnik też już jest i czeka na wymianę, do niedzieli chyba zdążę. Pojawił się jeszcze problem z pękniętą chłodnicą, ale pęknięcie jest na górze i może jakoś je zaglutuję :)
P.S.
O której godzinie?
-
Będzie nas troszkę wiec może na 14.00
Wojtku co do spotu w Rawie to następnym razem coś wykombinujemy bo w tym tygodniu nie mogę za daleko od domu się oddalać