witam felgi na allegro do e32 co o nich sadzicie nr auk.1058897643 i 1058897664
Wersja do druku
witam felgi na allegro do e32 co o nich sadzicie nr auk.1058897643 i 1058897664
ja bym szukał chyba czegoś innego w tej cenie.
nawet fajne ale jak kolega wyzej pisal za 2000 tys to juz jest wybórCytat:
Zamieszczone przez 740e32
Moim zdaniem nie warte tych 2 tysięcy, a jak dobrze poszukasz i będziesz miał szczęście to za 2 tysie wyrwiesz ori BBS RC 17" ;)
witam wlasnie kupilem org alpiny w de za 650 euro suuuuuper ze tak tanio pozdrawiam
witam jescze raz pytanko czy wie ktos gdzie i kto dorobilby naklejki na bok alpiny bo orginaly w de au alpiny kosztuja 300 euro Pozdrawiam wszystkich
Chodzi Ci o te znaczki wklejane okragłe BMW /? na felgi ?
nie te na kola sa bo kupilem orginalne alpiny felgi mam na mysli te paski na karoseri,na bokach auta
u nas na dolnym slasku nie moge znalezc nikogo kto by sie podjal podrobienia tych naklejek :sad:
aaa, jezeli Cie dobrze rozumiem to ten napis ? jezeli tak to kazdy napis zrobią w zakładzie polgrafii nalepki firmy od naklejek ; reklam' nawiasem mówiac robiłem takie do mojej terenówki taki 4x4 i nakleiłem .[ który potem odkleiłem ]
kurcze juz tyle tych firm zjezdzilem i obdzwonilem kady twierdzi ze za duzo zabawy i nie chce tego sie podjac
ja siedzialem w poligrafii i cala sztuka to zrobic projekt zeby wygladalo jak najblizej oryginalu, jak juz jest projekt to wszedzie na kazdym ploterze wytniesz.
Swojego czasu ja nawet robilem takie zeczy na allegro.
O ile dobrze pamietam to swojego czasu byl na allegro pewnien gosc ktory mial stale w ofercie deco do alpiny.
Widze ze dalej sprzedaje... nie ma w sumie oferty do e38 ale to to samo tylko dlugosc pasków jest rozna
Nawet oryginal z alpiny jest standardowy do wszytskich modeli tylko sie je odpowiednio docina.
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2740212
:D dzieki kolego nie wiem jak ja szukalem ze na to nie trafilem wlasnie sobie zamowilem pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziekuje