-
Aloha!
Witam Was serdecznie!
Ano nie mam jeszcze siódemki, piątkę mam, E34 TDS i jest to niespodziewanie wspaniały samochód. Marzy mi się jednak siódemka (pewnie E32) i stąd moja obecność tutaj. E32 to przepiękny klasyk i powoli rozglądam się.
Mieszkam w Pruszkowie. To na razie tyle, rozejrzę się po Forum i pewnie jeszcze coś tutaj i nie tylko tutaj, skrobnę.
No to starosłowiańskie Aloha! :)
-
-
Witam :)
Zmieniaj na e38 ;)
-
Witam serdecznie - celuj w e38 :)
-
Witaj,jak podoba się Tobie e-32, to szukaj takiej perełeczki, jak napisałeś to juz klasyk :D
-
-
Cześć, zdecydowanie E38 :)
-
-
Witam ,e32 trafny wybór ;)
-
-
-
Witam życze powodzenia w poszukiwaniach.
pozdro ;)
-
-
-
-
-
-
-
Oooo..., ledwo na chwilę wyłaczyłem się a tylu gości, miło, miło :)
Witajcie.
E38 mówicie? Nie odrzucam tej myśli. Jednak na razie 32.
-
-
-
-
Witam. Jeździsz 5 E34 to poluj na e32 -> Dobry wybór : )
-
-
-
Witalis jestem.
Widzę czytając inne wątki, że to co w Polsce sprzedają to nienajlepsze jednostki. Ale skoro mam szczęście to znajdę JĄ ;)
-
Witaj ... znajdziesz znajdziesz spokojnie ... szukaj .Tylko kupuj głową a nie emocjami :-) choc to czasem trudny temat , ja znalazłem takie E32 , na forum wielu ludzi tez wiec na bank trafisz swoja sztukę :]
-
Witam
Pozdrowienia ze Szczecina /opcja 2 klepię posty aby dotrzeć do działu sprzedam ;)
-
Witam i życzę dobrych łowów.
-
-
Witam :D życze powodzenia w tym jakze trudnym zadaniu odnalezienia auta godnego zaufania i kupna :)
-
Dzięki! :)
A zasysał ktoś może auto spoza Polski? Warto sobie głowę łamać, zwłaszcza samemu?
-
Cześć. W kraju będzie ciężko... chyba że od kogoś z forum.
szukaj lepiej u niemca. A czemu e32 a nie e38?
-
Estetyka, szczególnie ten tył. No i to typowy klasyk, E38 już (dla mnie) nie ma "tego czegoś". Ale wiadomo, gusta zmieniają się, może kiedyś... :cool:
Nie mogę jeszcze zaglądać do Giełdy ale jak wysłużę ;) to zerknę, może ktoś akurat taką sprzedaje.
Ciekawe, że kolory bardzo wpływają na gust. Najbardziej pasi mi zielona perła i srebrny, najmniej czarny i granatowy. Bordo też jest pikny ale dość rzadki. Ciekawe co do mnie przyjdzie... :medit:
-