Przeglądałem dziś allegro żeby znaleźć sobie lampy na tył i sprawdzić jak u innych wyglądają aż tu nagle wyskoczyło mi to i naprawdę ciężko mi to skomentować :hah:
Wersja do druku
Przeglądałem dziś allegro żeby znaleźć sobie lampy na tył i sprawdzić jak u innych wyglądają aż tu nagle wyskoczyło mi to i naprawdę ciężko mi to skomentować :hah:
Bo to ciężko skomentować :/
Wygląda jak zapodkładowana :evil:
Miejscowość pochodzenia wiele mówi ;) a może to nie miejscowość a miejsce postoju??
Cenę i opis pominę :faint:
Oby żaden forumowicz nie miał z nią nic wspólnego :faint:
Właśnie pierwsze co pomyślałem to że jest przygotowana pod malowanie ale jednak nie, ma już przyklejone emblematy :]Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Dawno nie widziałem tak zesranego auta -::
Idzie odratować tylko coś się z tą ceną pomylił chłopina,jakieś 20k :hihi:
kur.... tak sie zastanawiam czy auto w takim malowaniu temu właścicielowi serio sie podoba?? czy może ja - my mamy jakies dziwne gusty??
przecież ja to bym musiał sporo kasy dostawać żeby takim paściem jeżdzić
Faktycznie auto do odratowania ale do spory wydatek no i do tego jeszcze ta kosmiczna cena. Facet ma cos z głową. Brak słów
Uułaaa, po Bydgoszczy jeździ podobna e38 :x z tym że jest cała czarna, a biały ma tylko dach... jednym słowem ktoś zrobił z auta kurnik... :x 8/
Ktoś dał taką cenę, bo myśli że niesamowicie stuningował furę i ludziska będą się zabijać za takie cudo :) :D ;D ;D ;D, to się trochę pomylił ;D ;D ;D
Nie tylko u nas taka moda :faint:
Kurde,o może to my się nie znamy...
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...g=&tabNumber=2
Co to za dziwadła :x
:faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint:
http://naforum.zapodaj.net/images/f2f01fd37710.jpg
to chyba przebiło wszystko :hah:Cytat:
Zamieszczone przez gierobiala
co jeden to lepszy, ale to, normalnie nie wiem co napisać ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez x-factor
Sądzę że będzie coraz więcej takich rodzynków,E-38 można już kupić za 15 000 PLN więc coraz więcej ludków będzie "modernizowało" swoje fury aby zaistnieć pod remizą.Zobaczcie co się dzieje z E-36 aż ciary idą jak widzę co niektórzy z tym autem robią.
Co to modelina....:)Cytat:
Zamieszczone przez x-factor
No co ty....skajka nieździerajka z wypoczynku z epoki wczesnego gierka :faint:
maska to mały miki najbardziej rozwaliła mnie dzwignia od automatu z e34 no poprostu szacun ............Cytat:
Kiedyś mój kolega który prowadzi komis wziął w rozliczeniu e36 po takim agrotjuningu że historia.Dosłownie wszystko tam było,spojlerki,zderzaczki kołpaczki,światełka,chromiki,nawetnie będę wymieniał dalej.Byla nas jakaś tam grupka kumpli wtedy,siedzieliśmy u niego w biurze i zrywaliśmy boki jak dokonywał transakcji.
Były nawet koncepcje żeby dziwadło postawić na dachu budynku,żeby wrony odstraszało.
Jakież było nasze zdziwienie gdy odwiedziliśmy kolegę na drugi czy trzeci dzień po owym kabarecie a auto sprzedane...I jeszcze się kasy nabrał jak za zboże.A wróżyliśmy mu dożywocie na placu komisowym.
.......................
są ludzie...
E38 schodzi na psy niestety panowie - ceny aut osiągnęły śmieszny poziom i wielu domorosłych tunerów (których nie stać nawet na prawidłowy serwis auta ) podnosi swój status społeczny kupując auto, którego nikt we wsi nie ma.
Musicie się na takie kwiatki przygotować - bo będzie tego coraz więcej.
To ma być coś na wzór Maybacha Laudauleta? :faint:Cytat:
2 plan jak zawsze rządzi. Kurczak szofer obchodzi swoje auto :what:
Ta kura jest niesamowita,szkoda że zabrakło kupy gnoju i grubej baby w staniku.
Powinien być taki jeden temat na takie wynalazki.
gierobiala napisał/a:
:faint: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint:
http://naforum.zapodaj.net/images/f2f01fd37710.jpg
widzialem to jeszcze nie tak dawno na allegro, mega po prostu....
zgadzam sie co do wypowiedzi NEUF'a, z tym, ze ja nie czasami ;)
To co tu zobaczyłem to nie mam na to słów :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Opis dobry i ogólnie chyba furka fajna,żartowałem :D
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11556212