Auto już Sprzedane
Auto już Sprzedane
Auto już Sprzedane
Wersja do druku
Auto już Sprzedane
Auto już Sprzedane
Auto już Sprzedane
Czesc, ogolnie lodówka bajer, tylko sprzatnac trzeba :x
Powitac Kolege w naszych skromnych progach :D
gratuluje pięknego auta!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia :)
Wlasnie dzis sprzatalem po ostatnim wlascicielu mega syf !! w popielniczkach bylo tyle jakby ktos wagon petow wypalil.
A narazie musze kupic Wisko i Pompe Wody na dniach, pozniej bedzie czas na inne pierdoły.
Witam i gratuluję :)
Naprawdę furka robi wrażenie :>
hej
piękna sztuka :medit:
ps ale jak kobietę zaprosić na tył ??????
Witam! Dobrą zamianę zrobiłeś :D
Witam
no furka wypasik :)
jednym slowem WoW :) witam
Czas pokaze :)Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Witam, ładnie wyposażona :)
Lodóweczka fajna sprawa ;) niech się sprawuje.
Autko klasa!!!! Sam chciałbym mieć tak tył wyposażony. Zmień kierownicę na taką w lepszym stanie, bo psuje efekt.
Czy to nie jest ta, co za 7.000 zł na allegro stała ostatnio?
Przyjżyj się poduszce pasażera, bo tak coś nierówno leży. Zastanawiają mnie listwy progowe, czy przed liftem w 750 były te zwykłe czarne, czy powinny być te metalowe?
Udanej eksploatacji! Dbaj o to cacko!
Witam, ładny wypas :)
chyba tylko z tego względu nie pasuje mi ta tylna kanapa :hihi: :hah: :what:Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
ale auto piekne zamontuj mu godne koło by wygladała jak w awatarku
Siemanko! Moim zdaniem udana zamiana. Życzę powodzenia a przede wszystkim wytrwałości ;)
co ma pokazywać??? różnicę chyba juz poczułeś ;D ;D Witam ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cinek
Witam. Samochód wygląda fajnie.
Udana czy nie udana - jeżeli chodzi o wyposażenie, komfort jazdy, osiągi - to udana; Jeżeli chodzi o spalanie, koszty utrzymania, awaryjność to to zdecydowanie nie udana ;)
Kwintesencja :)
...no od tylnego słupka do tylnej szyby git-ten tunel w HL i lodówka grubo wyglądają...posprzątaj tam ;)
pzdr
Witam, ładna sztuka ;)
Czołem
Konkrecik.
Rąsia "Gruba" sztuka :]
Cześć bardzo ładny highliner :)
Ładne autko! Gratulacje! :)
Gratuluje piękna sztuka :D :D :D
Może pokażesz sie na jakimś spocie w wawie to lukniemy na żywo :) :)
Intactus
Ooo mamusiu... ale tam musi być wygodnie z tyłu :D E32 Highline to jest jeden z niewielu samochodów w których jazda na tylnych siedzeniach jest równie przyjemna co jazda z przodu :D
No, no , ciekawe E32 !
Gratuluje zamiany :)
witam niema jak zimne piwko w upalne dni :D
Cytat:
Zamieszczone przez intactus
Napewno jak juz troche sie oswoje z tym autem, bo na obecna chwile wszystko w nim jest dla mnie obce :) zamiana byla dosc szybka
Solidne e32 ;) Gratuluję
Fajna sztuka
O fiu fiu...
Piękna sztuka. Szczególnie że to E32 :medit:
Gratuluje i życzę samych radosnych chwil z E32.
Oczywiście witam serdecznie :)
Bardzo ładna jak ci sie znudzi daj znac :)
trochę kosmetyki i będzie LUX :) gratuluję i witam :)
Witam
Czy ona byla na allegro tego nie wiem, bo nawet nie mialem czasu na to by to sprawdzic, zadzwonil klient z checia zamiany wiec dlugo sie nie zastanawialem, co do listew tez nie wiem, nawet nie wiem w ktorym roku tu wystepowal lift zawsze interesowaly mnie E36 teraz czas na cos innego :) dopiero sie wdrazam hahahahaCytat:
Zamieszczone przez koggi
Szukam zawiasu i felg by to wszystko ladnie spasowac i by mialo wyglad
witam
o stary...pięknie,naprawdę pięknie
Cytat:
Zamieszczone przez aurel
Wlasnie szukam jakiegos kola, obecnie mam na stanie 8,5 j z guma 225/40/18 ale one chyba bardziej by pasowaly do E36 albo E46 wiec jestem w trakcie ich sprzedazy, jak sprzedam to zaczne szukac cos szerokiego do 7-ki
Taka moja skromna rada: od razu szukaj jakiś takich, żeby przód był węższy a tył szerszy, bo później będziesz żałował ;)