.........................
Wersja do druku
.........................
siemaneczko fantastyczny opis opla :hah: [glow=red:6fa83dc2ee][/glow:6fa83dc2ee]
dobry klient :D przynajmniej szczery ;D
Jesli wszyscy tak szczerze opisywaliby sprzedawane auta to przynajmniej polowa aut wystawianych na allegro mialaby podobny opis... ;D ;D ;D
optymista :D ja myśle że jakieś 70%-80% ;DCytat:
Zamieszczone przez boss740i
ale gamon. ciekawe czy sprzedal czarna kurwe? :hah:
Hehe ależ ona ma silnik BMW :D
no i pewnie przez tego tdsa tak go znienawidził.
Cytat:
Zamieszczone przez wiku
Wiku niezajechany TDS i wlasciwie pielegnowany chodzi super i jest calkowicie bezawaryjny :] niestety te "niezajechane" w PL to moze jakies 5% wszystkich TDSow
powiem wam lepszą akcję :D Zauważyliście, że na alledrogo jest ostatnio multum mercedesów okularów w210 i to w atrakcyjnych cenach. Zazwyczaj silnik 2.2 CDI i przebieg 200-150tys. km
A więc można BARDZO tanio kupić takiego mercedesa w zza zachodniej granicy w wersji taxi. Charakterystyczny beżowy kolor, taki mesiek ma zazwyczaj przebieg minumum 500tys. km. Taki mesiek PRAWIE* niczym się nie różni od zwykłej cywilnej wersji więc idzie do lakiernika, ten maluję go na inny kolorek i jego cena odrazu wzrasta o jakieś 10 tys. zł :)
*Napisałem PRAWIE ponieważ jest pare szczególików które różni poza kolorem tą taxówkę od cywila
Wiem bo miałem doczynia z takim oto procesem "cywilizowania" taxówki. W rodzinie robili tak dwa mercedesy w210 na handel i 3 w211 na życzenie znajomego.
Pozdrawiam ;)
witam .tak już do dawna sie robiło i dalej robi.znam klijentow którzy okulara taxi malowali 4 razy<tego samego>nie chciał zejsc,pomalowali na czarno wymienili kierownice obitke drzwi fotel kierowcy.iposzedł na drugi dzień ;D
http://img444.imageshack.us/img444/2201/soneczkonp7.jpg
Popielniczki w tylnych drzwiach taxi-wersja są dwa razy większe niż w innych !
TAXI mają też skóre EKO a nie prawdziwą.
A tą praktykę Polacy prowadzą hmmm od początku lat 90 :D
Wojtek ty to wiesz i grono np znawców,areszta zapewne nieewie i sie niedowie.na tym polega handel jeszcze polega,na oszikiwaniu bezpośrednim i pośrednim, tu si wyklepie tu wymieni pogłaszcze i cena jeszcze do negocjacji ;D ;D
http://img242.imageshack.us/img242/1595/motorekcc6.jpg
Panowie Merce 220 CDI niemcy oddaja za pol darmo obojetnie czy taxi czy nie- te auta to tragedia - ciagle defekty ukladu wtryskowego i co najepsze: zrywajacy sie lancuch (nie pasek!! :razz: ) rozrzadu... ;D ;D ;D Zerwany lancuch i silnik do wymiany bo nic z niego nie zostaje...
Zerknijcie na 290TD (ostatni produkt zaslugujacy na miano mercedesa :] ) jak CDIkow jest 1000 do oplylenia to tych moze z 5... wszystkie wymiecione!! ;)
W okularnikach jest jeszcze jeden ciekawy defekt-rdzewieją dzwony przednie i potrafi wyrwać amortyzator. Gadałem z taksiarzem który mówił że zna 3 takie przypadki w swoim mieście ;)
Ja myślę jednak, że ktoś zrobił sobie dowcip i tyle ostatnio na allegro trafiają się coraz częściej takie ciekawe ogłoszenia :D
Ale miło czasem coś takiego poczytać humorek zaraz wraca... :hah: