jak w temacie ..... :faint:
1.Zwoleń -182 000 km
2.Pionki-173 400 km
2 tyś różnicy za prawie 10 tyś km mniej ;D ;D ;D ;D ;D
Wersja do druku
jak w temacie ..... :faint:
1.Zwoleń -182 000 km
2.Pionki-173 400 km
2 tyś różnicy za prawie 10 tyś km mniej ;D ;D ;D ;D ;D
Ta droższa jest z gazem :) może to taki standard, że przy montażu LPG odejmuje się 9 tysiecy km? :D
:faint:
i traf w Pl dobrą sztukę ...
Sztuka sama w sobie może i nie jest zła, ale sprzedawca jakiś "lewy".....Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
No niezły lewar :hihi:
Anatol teraz to mnie rozjebal...... :x :x :x
bez kitu normalnie syf jak nic.pewnie zamiast 188.000 jakies 588.00 :?
:evil: :evil: :evil:
Strach w polsce czegoś szukać nawet ...
Wiem ze szyjecie teorie spiskowe od razu (chociaz to ja zawsze lubie) to powiem Wam ze często dodaje sie ogłoszenia tak od i nie wiedząc ile auto ma przebiegu wogóle, dopiero czasami jak sie juz w końcu zerknie dokładnie to wpisuje, zmienia w ogłoszeniu...
Po za tym cofanie o pare tysiecy to tez takie troszke bez sensu..
Tylko ,że to są równoległe ogłoszenia .Nie wiem jak Ty handlujesz ,ale zobczyć ile ma auto przejechane to chyba nie problem .....I odległośc od Zwolenia do Pionek prawie 20 km ;D ;D ;D ;D
Jedno ogloszenie z komisu a drugie prywatne - właściciel sam sobie ogłosza i dlatego różnica w cenie (prowizja komisowa), jeden dal prawdziwy przebieg a drugi niepamietał i wpisał co mu do głowy przyszlo, lub np pracownik, mąż, żona, syn dodawali i si ene spytali tylko mysleli ze tyle ma... Ja tez czasami ogłaszam auta prywatnie a komis gdzie handluje daje swoje ogłoszenia i tez czasami są różnica, ja umyje auto, zrobie zdjecia itp, wstawie ale nie popatrze nalicznik dokładnie i tez mogą byc rozbierznosci, potem zapomne i tak zostaje...
Dla mnie to nic dziwnego bo wiem ze takie pomyłki sie zdarzają, są to tak minimalne różnice ze nie przyszło mio do głowy ze ktoś z tego może zrobić jakieś hallo....