-
Witam
Witajcie. Od kilku lat posiadam e39, a od dłuższego czasu korci mnie zakup e38 stąd pojawienie się mnie na tym forum, aby zobaczyć czy ktoś nie sprzedaje jakiejś ładnej sztuki :)
Fajnie by było jakby ktoś dał mi informację jak odblokować dział sprzedam, bo choćbym chciał to nie mogę zobaczyć nic poza listą tematów...
-
Witamy na forum 7er...:smug:
-
Mam ten sam problem, ale to chyba admin nadaje uprawnienia...
-
Hmm...o ile dobrze pamiętam, to wystarczy napisać trochę więcej postów i temat, o którym piszecie powinien się Wam odblokować...:tongue:
-
Ztcp to chyba od 20 postów odblokowuje sie dział sprzedaży
-
Wystarczy przeczytać UWAŻNIE regulamin forum i wszystko powinno stać się jasne...
-
Jak mnie denerwują takie blokady... Jestem zainteresowany kupnem 7 a obecnie mam 5 więc o czym mam pisać na forum? Mam bez sensu nabijać posty by odblokować dział sprzedam i zobaczyć czy ktoś ma jakąś ładną sztukę do sprzedania? Rozumiem to w przypadku blokowania dla gości i robotów żeby przypadkiem nie zindeksowało jakichś newralgicznych danych podanych przez kogoś typu adres/telefon, ale jak ktoś już aktywuje konto jest to bez sensu. Nie zostało mi nic innego jak nabić kilka postów.
-
@m_m
Jeśli nie wiesz w jakim celu założona jest ta blokada to lepiej nie snuj "kosmicznych" teorii.
Mam dla Ciebie także dobra rade abyś nie nabijał postów typu "witam" bo za chwile zostaną skasowane a ty otrzymasz ostrzeżenie.
Jeżeli nie jesteś w stanie zaakceptować regulaminu tego forum to najwidoczniej nie jest to najlepsze miejsce dla ciebie.
-
Sebek, nie bądź jak typowy seba i na dzień dobry nie strasz bo pokazuje to poziom forum od strony administracyjnej. Nie wspominając o tym że twoja rada jest inwalidą bo chyba witanie się w dziale witam nie łamie regulaminu, no ale można na siłę podciągnąć to pod spam... Więc cały dział jest sensowny.
Nie wiem czy wiesz, ale ten śmieszny zapis dotyczący aktywnego uczestnictwa można w prosty sposób obejść pisząc w tematach głupoty udając mądrego i że się wie o czym się pisze...
Postaw się na moim miejscu i spróbuj zrozumieć.
Albo lepiej nie. Jak usunąć konto?
-
Jeśli wchodzisz do czyjegoś domu to kładziesz nogi na stół?