-
Witam wszystkich!!
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Moje poprzednie forum było poświęcone marce audi (AFN ze 110 na 130PS) lecz zacząłem szukać mocniejszego, bezawaryjnego diesla i tak trafiłem na silnik legendę 3.0D 194PS BMW. Dobrze nam razem :D Brakuje mi jedynie możliwości rozbudowy audio, lecz nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy... mam mały TV. Zdjęcia autka zapodam na letnich kołach jak tylko je założę ;)
Najlepszego dla wszystkich
asluk
-
-
-
Witam kolegę ;) napisz coś o sobie i o wypasie auta ;D
-
-
-
-
Jeśli chodzi o autko to jak na tę klase przystało ma sporo bajerów:) webasto, pancerne szyby fotochromy, banan skórka, telefon, tv-dvd, reszta raczej klasyk .... siedzenia niestety nie sa łamane i grzane, ale są wygoooodne i jak dla mnie (2m wzrostu) po setkach kilosów dziennie mogę powiedzieć że wypocząłem po jeździe. Obecnie na zimach 16" ale szukam właśnie opon na letnie 18tki. Ogólnie benia przyjechała do mnie z Włoch gdzie śmigała pod butem 70cio latka przez 7 lat... ciekawe czy benia nie wytrzymała czy dziadzio... przez wysoką temperaturę uszczelki są popękane i drewno też mogłoby wyglądać lepiej ale technicznie jest jak lubie czyli jajO.
pozdro
-
Cytat:
Zamieszczone przez asluk
pancerne szyby
Oj zaraz będzie chyba sprostowanie na podwójne ...... ;D
-