-
Proste, ale piękne
Witam serdecznie Drodzy "parafianie" ;). Jestem tu od dziś i od razu piszę o co chodzi :)! Najprawdopodobniej w niedzielę sprzedam swoje auto i rozglądam się za czymś nowym - od razu w myślach pojawiło się E38! A oto sztuka, która wręcz podoba mi się niesłychanie - proszę o pomoc i jakieś zdanie na temat tej Beemki. Z góry wszystkim dziękuję :)
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#86c45497f5
-
Witamy, powiem Ci... Golas niesamowity ale możliwe, że stan techniczny tłumaczy tą cenę :D Ogólnie to wygląda ładnie, zadbanie jednak najlepiej tam pojechać i zobaczyć na miejscu bo możliwe, że ten handlarz nawet nią nie jeździł tylko na lawetę i heja do Polski :D
-
Ten samochód jest już pare miesięcy do sprzedania. Nie oglądałem go bo nie interesuje mnie manualna skrzynia.
-
Właśnie, szukam takiego golaska, bo mniej bajerów = mniej problemów! A wygląda naprawdę super! Wiadomo, że najlepiej pojechać i zobaczyć, ale jak sobie pomyślę o czterystu kilometrowej wycieczce - na marne - to, aż się serce kraje :P
Ja mam właśnie wręcz przeciwnie, zmiana biegów sprawia mi frajdę :)! Kolego Darku, czy mógłbym Ciebie, albo kogoś z okolic prosić o zobaczenie tej furki :)? Byłbym bardzo wdzięczny za jakąś opinię z "reala" :)
Edytuj posty!
-
Auto wyglada na tyle fajnie ze napewno jesli bym takiej szukal to pofatygowal bym sie na ogledziny.
Co do psujacego sie wypasu to np. skory w komfortach sie raczej nie psuja a siedzenie na tych stolkach w tej 7 to nic przyjemnego .
W komfortach siedzi sie o niebo lepiej i chodzbym mial naprawiac je codziennie to bym na cerate nie zamienil :)
pamietaj ze przy puzniejszej sprzedazy bedzie takiego golasa ciezko sprzedac bo w 7er raczej kazdy chce miec wypasu jak najwiecej.
pzdr.
-
Sprawdzić,zobaczyć,ewentualnie kupić.
-
Moge sie wybrać jak znajde odrobine czasu w przyszłym tygodniu. Ja nie rozumiem co jest fajnego w ręcznym zmienianiu biegów - po mieście taka jazda i co chwilę wysprzeglanie w zasadzie na prawie każdych światłach to zadna przyjemność. Ogolnie co mnie jeszcze zniechęca to ten biały kolor ciezko go utrzymać w czystości wiem bo miałem 2 auta w tym kolorze, no i brak skóry... choc ja skore uznaje tylko szarą albo kremową.
-
Trysnąć progi ,doły zderzaków i przepolerować całość.Będzie fajnie się prezetować.
-
jak biały kolor jest ciezki do utrzymania czystości.........to ja kupie sobie lanosa///// albo Logana,,
-
Bialy jest najlatwiejszy do utrzymania czystosci.
Pozatym tak jak pisze Anatol po niewielkich zabiegach auto bedzie sie ladnie prezentowalo.
Pzdr