-
Bez sily
Witam wszystkich miłośników marki, jestem nowy na forum.Nigdy nie byłem na żadnym forum wiec uwaga będzie grubo hehe;) W Polsce pochodzę z Wielkopolski ale aktualnie mieszkam w Holandii. Ale do rzeczy, zakochałem się w e65 od kiedy tylko ja zobaczyłem, a było to już parę lat temu i tak jakoś zwlekałem z kupnem według mnie najpiękniejszej bumy jaka wyszła... W końcu stwierdziłem ze czas najwyższy, bo jak nie teraz to kiedy he. W piątek byłem oglądać ładna e65 735 2002 rok z udokumentowanym przebiegiem 171.000... Wszystko ładnie tylko trochę trzęsło autem wiec dopiero dzisiaj pojechałem do garażu gdzie były zakupione nowe felgi z oponami 19 " i fachowiec stwierdził że jedna opona jest walnięta i będzie dopiero na czwartek, ale gdy auto było na moście przy okazji obejrzałem sobie ja od spodu, a tam mokro od oleju, jakiś wyciek. Nie mam pojęcia co to jest i czy pakować się w to auto, czy już na początku mam sobie je odpuścić??? Liczę na waszą pomoc, bo z tego co śledzę forum od paru dni to wiedzę macie straszna;)żadnym zdjęć wycieku nie mam...
-
Witam. Przebieg raczej niemozliwy... wieloryb z paczatku produkcji z wyciekiem i telepaniem moze pochlonac spora ilosc gotowki. Czy sie oplaca kupowac to nie wiem bo za malo info o samochodzie i brak ceny.
Pzdr
-
Witaj, przy takim ogólniku jak "mokro od oleju pod spodem" nawet wróżbita Maciej nic nie podpowie ;-) Musisz podać więcej szczegółów.......ale to chyba w innym nowym wątku.
A co do E 65 mi też bardzo się podoba :-). Pzdr
-
szyna jak nie masz pojecia skad leci a cena jest normalna to odpusc jak od sredniej holenderskiej rynkowej conajmniej 1000 euro nizsza to ogladaj dokladnie. tak kupilem e38 z wyciekiem ze skrzyni i nawet doliczajac poprawke na skrzynie i konwerter bylem sporo do przodu ;p holandia i niemcy za konkretne auta konkretnie cenia ale jak przykladowo skrzynia jest uszkodzona to zjezdzaja z ceny o 1500-2000 tys euro a nawet lepiej zeby sie pozbyc ;] czasem jest nawet tak ze DOBREGO auta nie chca sprzedac na export, dlaczego? - nie wiem..
-
To jest link do auta może powie wam coś więcej o nim...silnik i skrzynia pracują idealnie...Zawsze byłem napalony na e65 ,ale po tym jak dzisiaj po jeździłem nam prawie 2 godziny stwierdziłem ze musze mieć mieć to auto i nie chce nic innego,wrażenia z jazdy niesamowite. http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...reviousPage=lr
-
Witam.Z kupna tego autka nic nie wyszło okazało się ze cieknacy olej to jakaś grubsza sprawa stwierdził właściciel garażu.Do tego nie ma drugiego kluczyka i jak na razie o tej 7 mogę zapomnieć...Szukamy dalej...mam na oku ta http://www.autotrader.nl/auto/bmw-7-...aat/...możecie się przyjrzeć i ocenić.Pozdrawiam
-
U mnie ten link nie działa 😞
-
U mnie też nie...I nie wiem czemu...Spróbuję później...
-
Jak już zakupisz to zapraszam do mnie na garaż do Hoek van holland(sprawdze dokładnie bez ściemniania za dobrego browara:)). Jak coś to odzywaj się na prv:)
-
http://www.vaartland.nl/m/occasion/7...-automaat.html
Może teraz da się otworzyć.Dawit000 siema ale do ciebie mam trochę daleko,ja jestem aż z Hoorn czyli z samej północy. Ale dzięki za chęci, tez masz 7er???pozdrawiam może kiedyś się spotkamy...
Edytuj posty!