zacząłem ogarniać bmw ale nie mogę poradzić sobie z błędem aktywnego zagłówka kierowcy,błąd da się skasować ale jak tylko usiądę na fotel zapala się z powrotem jaka rada?błąd 9795
Wersja do druku
zacząłem ogarniać bmw ale nie mogę poradzić sobie z błędem aktywnego zagłówka kierowcy,błąd da się skasować ale jak tylko usiądę na fotel zapala się z powrotem jaka rada?błąd 9795
Auto po wypadku?? Prawdopodobnie tak- uderzone w tyl wiec eksplodowal naboj aktywnego zaglowka, fotel bedzie do wymiany
nie wiem,żadnego inne błedu nie ma oprócz tego,a powinna pewnie byc crasz data w sterowniku,mozna to ominąć emulatorem do czasu wymiany fotela?
To nie można samego zagłówka wymienić?
jak kupilem to sie nie palił ten bład ,raz kiedys siadłem i sie zapalił
Spokojnie! Masz uszkodzona mate zajętości i tyle! Kup wmulator i ciesz się jazda lub wymień sama mate ale bez tapicera się nie obejdzie!!!!
na kompie jak sprawdzam to widzi normalnie mate jak siedze to zajeta a jak nie to ze wolna,myslisz ze to od maty jest ten bład?masz jakis namiar na taki emulator
Wyjmowałeś ostatnio fotel lub robiłeś jakieś dziwne naprawy z elektroniką??
nie,tylko xenon robilem,bład da sie skasowac ale siadam na fotel i sie zapala
Skoro mata działa - bo mówisz że działa to obstawiam moduł pod fotelem lub zwarcie na przewodach maty