Co tu pisać :first::first::first::first::first:
Wersja do druku
Co tu pisać :first::first::first::first::first:
No baaaaa.........POLSKA......!!!!:peace::peace::peace::peace::peace::peac e::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace ::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace: :peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace:: peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::p eace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::pe ace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::pea ce::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peac e::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace ::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace: :peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace:
BRAWA DLA NASZYCH :first:
po 1 za to że pokonali ROSJAN
po 2 za to że pokonali NIEMCÓW
po 3 za to że 2 razy pokonali BRAZYLIE
niech się piłkarze uczą jak należy zwyciężać
SZACUN PANOWIE!!!!!!
Chociaż jedni pokazali klasę :peace:
No....ale "Komor" mnie zdenerwował, bo w wywiadzie powiedział "piłkarze"...co jest faktycznie dwuznaczne...lecz mimo to mi się osobiście źle kojarzy...:wink-new:
Moim zdaniem wpadka...bo powinien był użyć słowa siatkarze...:02.47-tranquillity:
Ale nie będę już narzekał, gdyż euforia była MEGA...więc Prezydentowi można to fopa wybaczyć...:loyal:
Wieeeeelkie gratulacje dla naszych Siatkarzy. DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!
Hmm... no to że lubię się czepiać to dodam swoje zdanie na ten temat.
Wygrali ? Ok,niech będzie. Ale kiedy ostatnio było złoto w tej dyscyplinie sportu? Albo w piłce nożnej którą duża część forumowiczów tak strasznie się podnieca...Ja nie wiem bo mam to gdzieś ale chciałbym żeby ktoś się do tego ustosunkował...
W innych dyscyplinach mniej naświetlanych przez media złoto jest zdobywane za każdym razem przez jednego z polaków. Nie ma on trenera za setki tysięcy zł itd. Nie pracuje na to ogrom ludzi a jednak młody chłopak już ma na swoim koncie masę tytułów na skalę światowa i masę pucharów.Jednak gdy zdobył w tamtym roku kolejny puchar nikt nigdzie o tym nie wspomniał. W tym roku również pierwsze miejsce na najbardziej prestiżowych zawodach XDL w USA.Mowa o chłopku imieniem Rafał Pasierbek
https://www.youtube.com/watch?v=Rs4Rzk5iQNA
Dla jednych to nic nadzwyczajnego,ale nikt nie wie ile to go kosztowało kontuzji,bólu i poświęconego czasu. To nie są kontuzje na poziomie naszych piłkarzy,złamany paznokieć....
Nie ograniczajcie się moi drodzy tylko do sportu emitowanego w tv... Na forum również mamy chłopaka który zajmuje czołówkę w wyścigach ale o kim mówię to pewnie wile kilka osób :)
Takich przypadków by się jeszcze więcej znalazło, niestety u nas jest taka mentalność, że jak dyscyplina nie jest medialna czy słabo spopularyzowana to mało kto o tym usłyszy.
A siatkarzom należało się bezapelacyjnie !
Dokładnie o tym samym pisałem jak panczenista Brodka zdobył tytuł mistrza świata - nie mając gdzie trenować i jednocześnie pracując zawodowo by mieć zczego żyć
Piła nożna to napompowane sponsorami bagno gdzie mało kto coś umie ale każdy chce mega kase i mało tego ta kase dostaje :)
Ale co by nie mówić wyczyn siatkarzy to mega sprawa to tak jak by Polska reprezentacja w piłce nożnej ograła Niemcy i 2 x wygrała z Brazylią i zdobyła tytuł mistrzów świata - ojjj chyba mi życia braknie a i moim dzieciom zanim doczekam takich czasów :)