Jestem nowym użytkownikiem forum. Nazywam się Mateusz. Od dłuższego czasu poszukuję BMW e32 740 v8 kolor ciemny. Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje i namiary jeżeli znacie kogoś kto sprzedaje takie autko. Może być uszkodzone.
Pozdrawiam :]
Wersja do druku
Jestem nowym użytkownikiem forum. Nazywam się Mateusz. Od dłuższego czasu poszukuję BMW e32 740 v8 kolor ciemny. Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje i namiary jeżeli znacie kogoś kto sprzedaje takie autko. Może być uszkodzone.
Pozdrawiam :]
Witaj na forum :)
A masz już sam coś na oku? Jakieś ogłoszenia?
Witamy. Nie upieraj się przy jednym silniku bo ciężko będzie coś ciekawego odkopać... 730 v8 tez są dobre , zresztą r6 też ale jak już na upartego szukasz v8 to 3.0 weź równiez pod uwagę.
ratovnik cały czas szukam ale ciężko jest znaleźć coś wartego uwagi.
Jakub masz rację. Upieram się przy V, 3.0 też może być. Ważne żeby był manual i dobrze by było jakby miała bogate wyposażenie.
Oczywiście jak znajdę jakiś ciekawy okaz to wrzucę tu link. :dance:
Witaj na forum :)
Widzę pewne rozbieżności. Piszesz że szukasz E32 740 a potem, że ważne żeby był manual. Obie kwestie niestey w przypadku oryginalnego E32 się wykluczają. I jeżeli mogę coś doradzić to pozostań przy poszukiwaniach auta z silnikem B40, bo w porównaniu do B30 koszty eksploatacji są takie same, spalanie niewiele większe, za to osiągi zupełnie inne. Kupisz 3.0 i będziesz żałował, że nie poczekałeś na 4.0 ;)
Dziękuję za odpowiedź. Też uważam, że chyba lepiej będzie poczekać na 4.0. W przypadku 740 się wykluczają, wiem o tym. Nie wiem natomiast jak jest w 3.0 bo za dużo się nie rozglądałem za takim motorem. Czyli w V-ce 3.0 też tylko automat?
nie w 3.0 były manuale 5 biegowe też
Co tu dużo mówić gorąco polecam :-)