czy da sie zalozyc DOBRY gaz do E38 750i
bardzo mnie to ciekawi ... jestem zafascynowany dzwiekiem V12 no i wogole 750 bo to jest inne e38.
niestety nie jest to ekonomiczne auto jak na moja kieszen ale jesli w 740i doskonale spisuje sie instalka PRINCE wiec moze jest tez szansa zeby V12 bmw tez znalazla taka doskonala instalacje... ;-)
wiec czy jest taka instalacja do 750i ?
Re: czy da sie zalozyc DOBRY gaz do E38 750i
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
bardzo mnie to ciekawi ... jestem zafascynowany dzwiekiem V12 no i wogole 750 bo to jest inne e38.
niestety nie jest to ekonomiczne auto jak na moja kieszen ale jesli w 740i doskonale spisuje sie instalka PRINCE wiec moze jest tez szansa zeby V12 bmw tez znalazla taka doskonala instalacje... ;-)
Witam,
do V12 - montuje sie dwie instalacje - po jednej na kazde 6 cylindrow - koszt - podwojny.
Nie myl 7ka firmy PRINS z PRINCE (plagiat - firma z niemiec).
Re: czy da sie zalozyc DOBRY gaz do E38 750i
Cytat:
Zamieszczone przez sebek_e38
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Witam,
do V12 - montuje sie dwie instalacje - po jednej na kazde 6 cylindrow - koszt - podwojny.
Nie myl 7ka firmy PRINS z PRINCE (plagiat - firma z niemiec).
dokladnie jak mowi Sebek, jedyne mi znane dzialajace to na Prinsie i na BRC. Ale koszty zbyt wielkie.