-
Witam z Łodzi
Witam.
Od 4 dni jestem szczęśliwym posiadaczem 730i, 1991 rok, 100% ORYGINAŁ - Zero cudów i ulepszeń
Obiektywna ocena pomimo mojego oczarowania autkiem ( w skali 1-10 ):
BLACHA: 8
SILNIK: 8
ZAWIESZENIE: 10 ( a nawet więcej jak b można było :) )
ŚRODEK: 8
Ogólnie super zachowany model.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia lub usłyszenia :)
http://s6.ifotos.pl/img/295575890_xshsrns.jpg
-
gratulacje i dlaczego nie 750? :D pokaż maleństwo :)
-
witam :) pierwsze wrażenie całkiem dobre :) jaki masz kolor budy?daj więcej foto :)
-
Krótko opiszę cacko:
Kupiłem od gościa co podobno chciał nią jeździć dłużej ale miał do kupienia coś innego. Przed nim właściciel też miał autko 3 miesiące. No i po tem tylko właściciel z dowodu który autkiem jeździł od 2002r. aż do grudnia 2012. Auto na blachach EWI ... - może ktoś zna i coś ciekawego wie.
Blacha bardzo ładna - kilka malutkich zapraweczek, no i niestety dół drzwi słaby - ale można wymienić na oryginał w tym samym kolorze bez malowania.
Silnik - bez zastrzeżeń, trzyma temperature, nie dymi, troszkę czasami szarpnie na zimnym albo na rozgrzanym - ale to pewnie świece.
Srodek - 8/10 - fotele całe, nie wytarte, nic nie zniszczone - trochę się skurczyły uszczelki - no ale to norma
NAtomiast największy ukłon w stronę zawieszenia - Jak z salonu - zero stuków, po prostu płynie a nie jedzie - 10/10
:)
-
Siema,gratulacje z udanego nabytku.
-
EWI to moje strony :) ale takiej nie widziałem :) no i powrzucaj te fotki a nie tak piszesz i piszesz :cool:
-
również gratuluję i życzę samych dziesiątek:D
-
-
Gratulacje naprawdę wygląda na ładniutką.
Może na wiosnę razem z Ttrolem zrobimy spot Łódzkich 7ER:D
Jedynie co mnie dziwi to : kilka malutkich zapraweczek, no i niestety dół drzwi słaby- blacharkę oceniam na 8. :p
-
Podłoga - idealna, karoseria bez żądnych śladów malowania czy wcześniejszych spotkań z przeszkodami stałymi :)
Można powiedzieć, że chyba bezwypadkowa ( chyba na pewno ) - jedna zaprawka na drzwiach t/L no i dół drzwi kierowcy od środka oczywiście ma oznaki zęba czasu :)
Dlatego 8 / 10 - no może mocne 7,5 :)