-
740i carbonschwarz
Witam!
Wie ktoś coś na jej temat?
http://otomoto.pl/bmw-740-individual...C24555220.html
Przeprowadziłem dłuższą rozmowę z właścicielem. Bardzo ok, wszystko szczerze. Gaz jest staga na 2 reduktorach.
Wieczorem mam mieć vin. Ale czy np dywan nie powinien być jasny? Ogólnie jak widzicie, ze coś jest nie tak to proszę o informacje;)
Pozdrawiam.
Michał
-
Bardzo ciekawe auto i do tego z nie złym wyposażeniem. Dywan nie powinien być jasny ;)!! Ja na Twoim miejscu bym po nią już jechał
-
Jesteśmy umówieni na jutro;)
Tylko tak chciałem dopytać czy nie zauważyliście może już po zdjęciach, żeby coś było nie tak bo Ja jak się nakręcę na kupno samochodu to nie myślę racjonalnie;P
-
popieram Dzude, autko piekne - sam tez bym kupil gdybym mial wiecej pieniedzy, minusow nie dostrzegam jedynie wymienil bym dywaniku ;)
jedz, kupuj i pokazuj autko ;)
-
Ładna sztuka...tylko dokładnie sprawdź zbiornik paliwa Kolego bo potem mogą być koszta...jak będą już duże pęcherze to powinien może coś jeszcze zjechać z ceny bo kupić używkę w dobrym stanie graniczy z cudem...wiem bo to niedawno przerabialem a i tak chyba w przyszłym roku zdecyduję sie na nówkę.Pozdrawiam.
-
Warto sprawdzic !
Daj znac jak juz bedzie Twoj ten indiv
-
A wiecie może o co chodzi z kodem lakieru i tapicerki. Bo jak rozkodowalem vin to mam tylko info, że lakier i tapicerką są na zamówienie ale zawsze na dole było rozwinięcie tej opcji i pisało jaki to dokładnie lakier i jaką tapicerką a tutaj nic.
-
I właśnie co z tym zbiornikiem paliwa? Bo właśnie coś słyszałem, że są wadliwe. Co dokładnie się sypie? Na co zwrócić uwagę?
Taka miła informacja jeszcze. E38 jeździło w konsulacie, także nie powinno być strasznie dotyrane
-
Połowa E32 i E38 w Polsce to auta z rządu, konsulatu, używane przez premierów itd itd, a druga połowa to full opcje, mega wypasy i najbogatsze możliwe wersje :):)
-
auto z Rzeszowa? jaki przebieg? jakiś czas temu było na allegro i nie pamiętam przebiegu ale chyba coś ok 240tyś, popytaj gościa czy był częstym uczestnikiem zlotów klubu bmw w Rzeszowie (znani z palenia gum gdzie się tylko da, czasami aż mi szkoda było tych aut). Oczywiście niczego nie sugeruje.