-
Nie oryginalne halogeny
Witam
Kupiłem ( chyba niestety) nie oryginalne halogeny przód, zainstalowałem lampki , całą instalacje czyli wystarczyło plug and play -> teoretycznie.
Za żadne skarby nie idzie wpasować tych halogenów w oryginalne miejsce..
Chciałem Was zapytać czy ktoś już przerabiał ten temat i może mi jakkolwiek doradzić bo ja już 2 dzień się
z tym tematem męcze i ręce poprostu opadają z załamania.
Wiem wiem , kup ori będzie spoko -> dlatego temat nie na głównym.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
muKo
-
No ale pokaż gdzie coś nie pasuje.. Chodzi o zdjęcia.
-
brunoz zdjęcia będą pierwsze co rano przed 12, problem jest bo brakuje im jakies 1,5 mm miejsca
-
ja to tak mam zawsze:) do e32 jak kupilem halogeny takie nieoryginalne to wszystko sie polamaplo zanim cokolwek podlaczylem to raz:) a szkielka odpadly po tygodniu...:) z tymi podrobami to tak jest... odeslij im i moze nastepne jak przyjada beda pasowaly... tak to jest z tym allegro.. teraz na poczte kolejka wysylka czekanie... wspolczuje..
-
U mnie, jak kupiłem nieoryginalne halogeny do E32 szkiełko też odpadło po tygodniu :)
-
najlepiej jak sie kupi nieoryginalne halogeny to urwać z nich szkło i założyć do starego, oryginalnego tyłu :) polecam klej do szyb samochodowych do wklejenia :)
-
Ja do e 38 diesla kupiłem halogeny firmy TYC ,jak sie nie myle ,pasują i świeca idealnie ,cena chyba była 199zł sztuka :)
-
no 199 za szt to nie 50:P bo kolega mowi pewnie o takich:P 200 to juz rozsadna cena i rozsadne wykonanie:P
ale patent ze szkielkami co napisal kolega wyzej jest ok:) ciekawe w jakim stanie sa odblysniki:)(czy jak to ustrojstwo sie zwie)
-
mnie tez czeka wymiana halogenow bo wogole jednego nie mam tak juz kupilem autko ale chcialbym najlepiej halogenki w chromie albo jakies jasne zeby mi do swiatel pasowaly ale z tego cvo sie orintuje to chyba nie ma takich ....
-
Raczej opcja odesłania ich odpada:) kompletnie nie dochodziła do mnie myśl że nie będzie coś pasowało więc sobie przygotowałem te halogeny pod nową instalacje - jest dziura.
Zamiana szkiełek choć ciekawą jest opcją, to dla mnie niestety odpada bo w momencie kupienia samochodu nie posiadałem halogenu z prawej.
Lewy halogen zresztą też jest ciut uszkodzony .
Brunoz ze zdjęciami się trochę spóźnię , auto stoi u mechanika , przed chwilą dostałem od niego telefon, dodatkowe koszta..;/
i tak chodzi o sztuki po 50 PLN
edit:
Halogeny na miejscu po ciężkich walkach poddał się. Zderzak na szczęście uratowany, jedynie trzeba było atrapę między halogenami przyciąć.
Pozdrowienia