Dzisiaj założyłem gaz. Wszystko na razie OK poza tym, że na gazie na biegu jałowym lekko kuleje. Goście poinformowali mnie że to świece.
W związku z tym pytanie jakie świece polecacie?
Wersja do druku
Dzisiaj założyłem gaz. Wszystko na razie OK poza tym, że na gazie na biegu jałowym lekko kuleje. Goście poinformowali mnie że to świece.
W związku z tym pytanie jakie świece polecacie?
Chodzilo auto wczesniej na benzynie ok ? Jezeli tak, to powinno takze na gazie dobrze chodzic.
Kup nowe swiece - jedz do nich - niech zmienia i sprawdz czy dalej to samo.
Swiece - NGK V-Line30 BKR6EQUP.
Gdzie zalozyles gaz i jaki ?
Założyłem STAG300 u siebie we Wrocławiu na Grabiszyńskiej. Myślisz, że coś schrzanili i dlatego tak jest? Na benzynie chodzi ok, a na gazie na jałowym zaczyna lekko kuleć.
Coś widać jest nie do końca jak powinno być z instalką...
Natomiast świece takie jak pisał Sebek innych nie polecam. :)
Hmm masz jakieś pomyśly? MastaKleszcze też u nich zakładał i pisze, że ma to samo.
To jest wlasnie oszczedzanie 500zl na warsztacie :)Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Przepraszam , ale znam wiekszosc gazownikow i wiem gdzie co potrafia itd ..
A polecalem wam dobry warsztat :)
... wtrące sie na momencik z troszkę off-topicem... ale to są właśnie pierwsze problemy z gazem....dlatego zbytnio go nie uznaje...
MastaKleszcz musi na pewno wymienic świece - chyba że już to zrobił, ale u Ciebie nie wiem..Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Ale to nie ma nic do gazu , tylko do montazu instalacji :)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Wiec rownie dobrze kazdy mechanik moze ****** to samo czy benzyne czy diesla ...
To jest poprostu czyjes partactwo/nie uwaga itd ..
No dobra Trolu, ale mam gwarancję i będą mi to robić aż zrobią, albo sobie w d... wsadzą tą instalację :) A nie wiesz czym może być to spowodowane? Przez świece może być że na gazie gorzej się zachowuje na jałowym?