Mam takie pytanie amortyzatory ze sprężynami obniżającymi przód i tył z e34 sedan bedą pasowały do e32 M30?
Wersja do druku
Mam takie pytanie amortyzatory ze sprężynami obniżającymi przód i tył z e34 sedan bedą pasowały do e32 M30?
Przednie bedą pasować, tylne amortyzatory juz nie.
A czemu niby tylne nie
Mam pytanie o drobnostkę, czy osłona chłodnicy wentylatora w aucie e38 przedlifotwym i poliftowym jest taka sama? Czy rodzaj silnika ma znaczenie. Wydaje mi się, że raczej nie ma różnicy ale nie chcę kupić sobie zbędnej częsci.
Panowie potrzebuje porady od użytkowników którzy przerabiali tylna listwę zderzaka na przednią listwę USA e38, gdzieś czytalem o takich magikach u nas na forum :-)
Ja mam znów pytanie :-) podczas dzisiejszego demnotażu osłony silnika zauważyłem, że cieknie mi wąż od wspomagania, dokładnie ten wąż który idzie od zbiorniczka wyrównawczego (chyba od niego bo dokładnie nie widać) i wchodzi do pompy, co mnie zdziwiło to że przy pompie wchodzi na kruciec i na wężu jest opaska zaciskowa, która wygląda na oryginalną (ale już luźną). Mam pytanie dwa pytania:
1) Czy u was też tak to wygląda, posiłkowałem się RealOEM ale tam jakoś to zupełnie inaczej wygląda i nigdzie tam nie widzę opaski zaciskowej, jutro chciałbym to naprawić spuszczając płyn i założył bym tam opaskę SGB.
2) Jaki w końcu dać olej Dextron II czy III na forum jednoznaczej odpowiedzi nie znalazłem bo w różnych tematach różnie ludzie piszą?
co do amorów mi właśnie chodziło konkretniej o przednie czy spasuja bo tyły sa takie same niczym sie nie różnia
Czy w m60 wtyczkę od przeplywomierza zdejmuję się tak samo jak w m62 czy trzeba ją odkręcić ??