Mistrz! To również mój ciągle niezrealizowany pomysł :]
~wysłane poprzez Tapatalk
Wersja do druku
Mistrz! To również mój ciągle niezrealizowany pomysł :]
~wysłane poprzez Tapatalk
No może być fajnie z tą marchewką.Zrób zdjęcie w dzień całego auta
w tym kolorze już widzę że Kozak :)
Zapodaj dobre foty efektu twoich prac :)
Mi tak się bardziej podoba a co do fot to lipa chyba bo aparat sprzedałem bo już swoje przeszedł:) jutro jakieś poglądowe telefonem zrobię pod pracą..
Sent from my Desire HD using Tapatalk
trochę się porobiło...wydech leży obok auta,krzyżak na wale wybity ostro-jutro bez wydechu jadę do serwisu wałów na wymianę 2szt i wyważenie.Zrobię chyba odrazu podporę,poduszki skrzyni i łącznik :D Ale największy zonk to ukręcone 2 śruby łączące kolektor z tłumikiem...Będę się starał to ogarnąć nawet na "patencie" do czwartku ;/ A muszę tam być min. po brakujące listwy do SL :D
To nie wszystko- to tylko to co mi wyszło wczoraj :D a od dzis miałem co innego robić..trudno-musze leżeć na słońcu i pić piwko..
Dam sobie rade dam:D od 10 koczujemy na leżankach z kobitą:D ale musze do grilla wstawać ;/ obok kanał z 7er ale ruszam ją jutro o 7 rano dopiero...Ciekawe jak się będzie jechać z wydechem kończącym się na kolektorach ??? :D
Zapewne będzie zwracać na siebie większą uwagę przez brak Tłumików :D : ) Marchewki wyglądają kozacko z uwagi ,że masz ciemny kolor.Na jasnym zrobiłaby się kupa :) Ale Twoja wygląda mega fajnie :)
Nie pojechałem jednak,stwierdziłem że zrobie to na spokojnie w lipcu:). Ty tam nie zapomnij zabrać wiesz czego:D i pomyśl jeszcze raz co pijesz:D
spoko spoko nie zapomni się : )
Najjjjsssss......... Gnój po całości :D
Chyba sobie fundnę taką blendę zamiast rejestracji :P
..............................
robi robotę i miażdży mi cyce :D
Kafarek może 25ego albo 26ego jakąś ustawkę na trasie e7 zrobimy ? :D
Elbląg? :D Piękne miejsca do jakiejś sesyjki ;) Jestem za!
Edit: Sprawdziłem i 25/26 mam dyżury w pogotowiu :/ Najwyżej będziesz miał sesję z "R"-ką :P
Musimy wykminić inny termin. Koniecznie!
.........................
Łoł - super - chyba tam do Ciebie kiedyś przyjadę ;D
Kropelkowanie jest, wiec robote wykonales jak sie nalezy :) Piekna e32
Babcia pokonała raka :D teraz m30 wygląda jak należy i czeka na poler i chrom...
Ps.instalacja na sprzedaż- kpl papierów,stan bdb.
Cześć ! Witka na forum !
Super robota z lakierem widać ,że powłoka jest w bardzo dobrym stanie
Wreszcie zło wywalone :707:
Hej a to projekcik mój z Photoshopa z 8 sierpnia 2010, 12:37:10 Taka tapetka ;]
http://img94.imageshack.us/img94/5773/grassycopy.jpg
Uploaded with ImageShack.us
O niezła starość:) a co do auta to stwierdziłem że jak jade to jest za nisko a jak stoi to za wysoko...wiązku z tym zaczeły już zjeżdzać pierwsze części potrzebne mi do budowy AirRide-a czy jak kto woli pneumatycznego zawieszenia:) nie spieszę się,nie będzie to super szybki system a w sam raz do 7er z zdalnym sterowaniem i sporą regulacją góra/doł na 2 osie:D.Powoli powoli( ostatnie 2 czy 3 tygodnie spędzone na zbieraniu info itd) i na gwiazdkę chcę już syczeć w garażu...ale póki co właśnie mam urlop i do sierpnia nic nieruszę napewno...:D
Jestem strasznie ciekaw airrida szczególnie ze sam o tym pisałem. Sam bym tego nie zrobił i chciałem oddać auto do gościa podobno najlepszego u nas i jak krzyknął mi od8,5 tys do 10 lub wiecej to padlem. Tak czy siak gratulacje pomysłu i powodzenia w dzialaniu
Aż ciekawy jestem ja myślałem na 4 stopniowym nie z bmw ale przeróbek i wszystkiego masa wtedy i ostatecznie wybór pada na orginalne bmw 2 stopniowe ale na przyszły rok, narazie w tygodniu jade po V12 5,4 z EDC i NIVO jak znajde chcwilke to dodam fotki mojej pierwszej E32 która niestety spłoneła E32 750iL AVANTGARDE w wersji highLine z Lodówką i przedłużonym tunelem do siedzenia tamta miała numerki FSL N120 a E32 co mam z fioletem ma FSL N573
Ale ja nie wkładam oryginału.Wszystko jest zaciągnięte z kręgów vw :) na podobnej zasadzie robi np. Algrundo.pl czy waiss.pl tylko ja nie daję póki co większych zaworów,2kompresorów itd bo nie zależy mi tak na szybkośći a można sporo zbić cenę:) PawełM podłączenie to banał,najgorsze jest uszczelnienie miechów wokół amorów.Resztę info wrzucę poźniej do tematu z air:)
Jestem pod wrażeniem :) ale wiesz auta mamy tego samego koloru , kierunki tez chciałem założyc pomaranczowe, a o hudraulice juz dawno myśałem. Jednam jestes szybszy w wykonaniu ;) pozdro czekam na akutalizacje ;)
Maciek jaki mniej więcej budżet jest potrzebny na takie coś ? Po cichu myślałem o gwincie, ale jak ma być troszkę drożej i na guzik to warto się zastanowić.
marecki z tego co się kiedyś tym interesowałem to jeżeli sam byś to wszystko wyskrobał to wyjdzie sporo taniej niż nowy gwint do e32. Kompresor, elektrozaworki od gazu i parę innych pierdół, parę piw i da się ogarnąć :D
się zobaczy,może mi przejdzie. ...
Szykuj wszystko x2:D U mnie też to musi być:D