dziś w oleśnicy widziane e38 poliftowe.. oklejone folią w pomarańcz.... paskudnie to wyglądało... rejestracje ONA
Wersja do druku
dziś w oleśnicy widziane e38 poliftowe.. oklejone folią w pomarańcz.... paskudnie to wyglądało... rejestracje ONA
Auto jest przedlift, a oklejone na pomarańcz bo ma się rzucać w oczy. Koleś ma agencję reklamową i m.in. okleja auta folią ;)
domyśliłem się że to reklama bo miał napisane na boku.. a z tego wszystkiego że zagapiłem się na ten kolor to wydawało mi się że to polift.. w sumie szybko mineliśmy się:)
Wczoraj (a właściwie już dziś) ok. 1.30 w nocy, w Łodzi, przecinające skrzyżowanie Włókniarzy/Zgierska, jadące w stronę Zgierza ciemne e38 z ledowymi światłami. Nie dojrzałem rejestracji Ktoś od nas?
dziś ok godziny 23 w Krakowie w okolicy Galerii Krakowskiej widziane czarne przedliftowe e65 760(emblematy v12 na błotnikach) rejestracje S4 MARC. Czy to może ktoś z forum? Jeśli tak to pozdrawiam, ja jechałem srebro-szarym e38 740.
Ta siódemka 760i była w Krakowie dzisiaj widziana przez mojego kumpla. Ktoś krąży tym wozem po Krakowie jak widać.
Czarne E32 17.XII wieczorem w Krakowie (Kleparz). Blachy KRxxxxx
U mnie pod uczelnia(UE) stoi czasami srebrne e38 na blachach z głogowa ktoś od nas może?
Dziś miejscowość PODZAMCZE około 16 45 czarne e38 - dmisieekk to TY? jak to Ty to ładnie ci ringi świeca HAHAH
Tak, to ja :P Co tam ciekawego w Karczmie na rynku ;>
Matkę na jakaś imprezę zawiozłem i śmignąłeś mi w lusterku, nawet nie wiem gdzie pojechałeś bo bym Cie odwiedził - ale "co się odwlecze to nie uciecze"
Trzeba jakiego spociszcza ogarnąć
Też Cię poznałem po tej blendzie US , zatrzymałbym się pogadać ale trochę mi się śpieszyło... Już ten radiowóz za Toba mnie spowolniał :D
generalnie nie powinni się przyczepić bo przerywana i niezabudowany ale czort ich wie... ;-)
18.12.13r. Zawiercie, osiedle Żabki, czarne E66 na blachach SZA, sympatyczny kierowca z lekką nadwagą :peace:
wczoraj ok godziny 23 w okolicach mostu grunwaldzkiego w Krakowie spotkałem srebrne poliftowe e38 740 blachy TBU. Ktoś z forum?
w nocy z 25 na 26.12 w Starogardzie Gdańskim zielone E38 na tablicach WN
Kielce dziś godz 9,30 obok salonu Nissana - granatowa e38 na blachach TK jechała z przeciwka od strony centrum
Dziś pod M1, nie omieszkałem zaparkować obok. Bardzo interesujący lakier. Cały w kropkach, jakby w brokacie. Kilka interesujących dodatków w aucie u na aucie :)
http://img834.imageshack.us/img834/6668/7288.jpg
Biorąc pod uwagę że o spotkania w Krakowie ciężko to dwie e32 to prawie zlot :D
Zaparkowane na 2 miejscach.....
Wczoraj, w Łodzi, 1:15 w nocy, na ulicy Kusocińskiego, E38 na tablicach CWL...
Ktoś z forum? :)
granatowe e38 przed liftem. ledowe lampy tył, we wro dziś jechaliśmy razem jakis czas koło siebie. DW 666a dalej nie pamiętam
Srebrne E38 poliftowe, tablice WN 854 bodaj, dalej nie pamiętam. Pełen polift, czarna antenka, czarne wnętrze (duży ekran) i kapelusz na tylnej półce :P Miała naklejkę i ramki 7er.pl. Stoi na przeciwko mojego bloku, przy nowo wybudowanym bloku na wąwozowej pod sklepem spożywczym :D
dziś po 15-stej , Bralin , droga krajowa nr. 8 ( kierunek na Wrocław ) Pan w e66 czarnym tablice EWE.... , pozdrowienia i gratulacje wyprzedzania w terenie zabudowanym na podwójnych ciągłych i skrzyżowaniu , mam nadzieję że niedaleki fotoradar przyśle pamiątkę z Bralina
Oto kogo dziś spotkałem :)
http://i1246.photobucket.com/albums/...psb1eea756.jpg
Godziny poranne, droga przelotowa przez Zawiercie grafitowe E38 na WGM....
Wczoraj, około godziny 22:30 do 23 stała czarna E38 poliftingowa ze srebrnymi lampami pod domami centrum w Wwa, obok kfc. Tablice WF 6000E, 730d, w środku miała nie oryginalny ekran oraz ktoś siedział w środku.
dzisiaj godzina ok 9 rano czarne przedliftowe e65 trasa z Radomia na Warszawę ok 20 km za Radomiem. Blach nie pamiętam.
dziś Kepno wlot od 8-mki granatowe e38 tablice POS ... ja ręka w górę ale bez odpowiedzi, pan w jasnej kórtce
Dzisiaj godziny poranne, bodajże DK88, ale pewności nie mam, bardzo (chyba łącznie z listwami itp.) srebrne poliftowe E38, z tyłu lampy ledowe, tablice SGL. Ktoś od nas?
Bielsko ok 17 czarne e65 na numerach SZY
Hmm dzis kolo 13:50 ciemne e38 kolo Pruszkowa na autostradzie, w strone warszafki, na lodzkich blachach, felga chyba ta chinska alpina 19, no i alpinowe paski... Z tylu 4 rury jak od jelcza, kto to bo chyba kojarze fure z forum
Miejscowosc miedzy pruszkowem a jabłonną
Dziś około 9 rano na trasie DTŚ minęła mnie szara E32. Nie wyglądała super specjalnie, ale jechała. Nie wiem która miała więcej rdzy, moja czy ta obok. Bardzo chciałem się tym z wami podzielić w tym fantastycznym temacie :D W końcu niech wszyscy wiedzą, że BMW jeżdżą po drogach, a nie tylko stoją pochowane w szopach. Proponuję również podawać numer PESEL i dokładny adres zamieszkania każdego z nas, nazwisko panieńskie matki, babki, psa, kota i rozmiar buta. Nie bądźmy anonimowi :D :D :D :D
PS. Uprzejmie donoszę, że ja jechałem przepisowo 110 km/h a E32 która mnie minęła musiała jechać szybciej, bo inaczej by mnie nie minęła :D Mam nadzieję, że ktoś nagrał ten przejazd i szybko znajdzie się w internetach.
Aha zapomniałem dodać najważniejsze pytanie: CZY TO KTOŚ OD NAS???
Bo jak nie od nas, to proszę sobie tym wpisem głowy nie zaprzątać.
okolice Kępna ( woj. wlkp ) 7er o tablicach -P1 KAFAR- , czy to ktoś od nas?
Czy ktoryś z kolegów z Wrocławia planował może majówkę w Toruniu? Dziś koło południa jechałem za czarnym e38 na słoneczkach, wpadliśmy razem do centrum Torunia od strony A1.
Po Działdowie krąży ładne srebrne 750i e38 :) Ktoś stąd ?