Klasa :)
Wersja do druku
Klasa :)
piękną robota
piekna ta Twoja bumka.Teraz to bym polecal wywalic sprezyny H&R i oddac je dla mnie......buahahahahahahahahah.tak trzymac. :] :D
Jako że 1 czerwa minęły dwa lata od kiedy nierozstaje sie z moją 7er na dłużej niż kilka godzin postanowiłem sprawić jej miły prezent ;) (nawet nie jeden) :P
Mimo tego "święta" 1 czerwca zaczął sie niezbyt przyjemnie dla mnie (jak i dla niej) iż już o 9 rano zostałem zatrzymany przez naszą BARDZO kulturalną angielską policje , za prowadzenie bez pasów bezpieczeństwa , a i przy okazji że szanowny pan policjant zauważył że szybki z przodu są ściemnione to postanowił sprawdzić przepuszczalność światła (odrazu wiedziałem co to znaczy). Dodam że przez dwa lata użytkowania niejednokrotnie zostałem zatrzymany i nigdy nie zwrócili uwagi na szyby :/
Tak więc niestety na KRÓTKI czas pożegnałem sie z ciemnym przodem (przed wyjazdem do PL przyciemnie spowrotem)
Tak wygląda teraz bez ciemnych szyb z przodu
http://www.fubu.jawnet.pl/c1.jpg
http://www.fubu.jawnet.pl/c2.jpg
Jako że już od dawna denerwowała mnie uszczelka w rowkach nad szybami postanowiłem ja najprostszym sposobem poprostu wyciąć :)
teraz wygląda o niebo lepiej
http://www.fubu.jawnet.pl/c3.jpg
ale najważniejszymi prezentami dla "niej" są zakupione dzisiaj felgi z E65 19" STAR SPOKE 95 tzw "słoneczka"
Ponoć każdy ma "słoneczka" , ale tak samo można powiedzieć że kazdy ma PARALLEL'e , a ja już dwa lata śmigam na 18" postanowiłem dać sobie chociaż jeden cal przyjemności więcej. Jako że najpierw zobaczyłem je u kolegi Czarka na srebrnej E38, później u Trola na czarnej E38 i strasznie mi sie spodobały, tak więc postanowiłem takie sobie sprawić. Ta felga ma w sobie coś tak samo jak 18" Parallel ... no ale 18" już mi sie znudziły :)
Drugim prezentem jest radyjko o opinie którego pytałem w temacie
Clarion VRX588RUSB
Mam nadzieje ż uda mi sie wszystko idealnie skompletować przed wyjazdem do PL i wszystko to bedzie na swoim miejscu już na zlocie w Sulejowie :medit:
Zastanawiam sie nad chlapaczami ? Ściągnąć , czy chcecie je zobaczyć na żywo w Sulejowie ? Sylwekk mówił że jeszcze 7er z chlapaczami na żywo nie widział , to może zostawie mu tą przyjemność :hah:
P.S
W sobote robimy małego spota (a mianiowicie zakładamy radyjko) z kolegą Arielem (arielowaty), tak więc myśle ze znajdziemy chwilke na zrobienie sesji z jego HOME MADE INDYVIDUAL ;)
gratki :D
to az do soboty musimy czekac na fotki :(
Ładny dzień dziecka miała Twoja 7er ;) Szyby dociemnij bo wyglada :/ :D
Bez tej popękanej uszczelki faktycznie wygląda całkiem dobrze ;) No i czekamy na fele-foto ;D
Fubu, czekamy na efekty zmian :)
A co do chlapaczy, ja chętnie zobaczyłbym to na żywo. Ale z decyzją o demontażu nie patrz na mnie ;D ;D
Ja też chętnie zobaczę z chlapaczami!
Więc jak nie masz wielkiego ciśnienia to może wstrzymaj się z demontażem... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Ciśnienie wielkiego nie mam tak więc zostawie je , dobrze że są to ORI chlapacze tak że wielkiej wiochy nie ma :DCytat:
Zamieszczone przez michal_5000
jaka wiocha... ;)
sam rozmyslam nad takim czyms :D