-
No ja rozumiem że kupiona, a odbiór za tydzień.
Nie ma sprawy. Dla mnie to była sama przyjemność pośmigać znowu V12. A że przy okazji mogłem pomóc... Pozostaje mi teraz tylko życzyć bezproblemowego użytkowania :)
A teraz podaj jakieś szczegóły, w sensie czy byłeś u Jałochy czy gdzie indziej, co wyszło na serwisie, co z tym szarpaniem skrzyni, jak lakier wygląda na sucho, no i chyba możesz się przyznać ile udało się urwać z ceny :P
-
Tak kupilem ale do sfinalizowania transakcji muszę poczekać do środy albo czwartku :]
-
Dobra, dobra, szczegóły nam jakieś dawaj :D Bo mnie tu ciekawość zżera co wyszło na warsztacie.
-
Nie bylem u Jarochy bo miel tylko do 17 i dziś mi i tak nie zrobił by nic . Byłem gdzie indziej na kompie wyszło ) błędów w czymkolwiek sprawdziliśmy , skrzynia też wyszła ok . Szarpania nie było . Więc wszystko ok .
Wdało się stargować 1900 zł
-
-
Zawsze coś :) To teraz niech mi jeszcze ktoś powie dla czego w realoem woła do mnie że błędny vin... :?
-
No właśnie mi tez pokazuje że błąd i nie wiem ocb :]
-
Może się machnąłeś w przepisywaniu?
-
Chcesz zdjęcie ?
-----
Ew ten mogła mi się pomylić ta 1 liczba bo spod skosa zdjęcie :P to sorki wielkie WBAGG01010DD94223
--------
no nic jak przyprowadzę ją w następnym tygodniu to się pobawimy :] i zdam relację foto :]
MOD: Edytuj posty :wpale:
-
Tak już prędzej, pokazuje że auto z vinem DD94223 jest to E38 750i z maja 2000r, więc to raczej ta
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.d...1&mospid=48541
PS. Zaraz dostaniesz po głowie od moderatorów za 3 posty pod sobą :D