Masz mnie na mysli ? Jeżeli tak to oczywiscie że zapraszam.Cytat:
Zamieszczone przez locky
Ariel ?! :roll: normanie nie wierze !! WRÓCIŁES ? :hah: :x
No więc jak panowie ? Organizuje ktos , cos ?
Bo ja chetny :]
Wersja do druku
Masz mnie na mysli ? Jeżeli tak to oczywiscie że zapraszam.Cytat:
Zamieszczone przez locky
Ariel ?! :roll: normanie nie wierze !! WRÓCIŁES ? :hah: :x
No więc jak panowie ? Organizuje ktos , cos ?
Bo ja chetny :]
Kurde Chłopaki, dawno mnie nie było, a widzę że coś się rusza.
Ja oczywiście też jestem bardzo chętny na zlot :).
Tylko do Ciebie FuBu to jeszcze napiszę bo w Twoim mieście stoi samochód na którego chętnie bym się zamienił :)
Tak FUBU do ciebie było pytanie
jak najbadziej zapraszam :)Cytat:
Zamieszczone przez locky
łatwiej bedzie cokolwiek zorganizować
tym czasem zerknij do tematu Darwaso , zaprasza do siebie na zupe cebulową :D
"Ariel ?! normanie nie wierze !! WRÓCIŁES ? "-nie ja caly czas jestem.......
Fubu ziomuś WAL SIE ;D ;D ;D ;D ;D :x :x
ps.jak dobrze wypali to moze za jakis czas na jakis czas e38 728 przed liftem. :medit:
NO NIE!!!!!!!!WY TYLKO GADACIE NO MOZE SPODKAMY SIE W TEDYY.......!!!ALBO WTEDYYYY!!!!!SORY BANDA DZIECIAKOW MOZE SIE SPOTKAMY MOZE NIE??????Z TEGO CO WIDZE TYLKO ARIELOWATY MA JAJA !!!CHOC JEZDZI LANOSEM!!!!! RESZTA MA TA BAWARE CHYBA DO JAZDY PO SWOIM MIASTECZKU!!!DO POLSKIEGO SKLEPU W WEEEKEND I ZPOWROTEM!!! :x :x POZDROWIENIA DLA CHLOPAKOW W POLSCE ZAZDROSZCZE WAMMM TAKIEJJJ EKIPYY!!!!!!JAK DOBRZE POJDZIE TO BEDE NA WIGILIEEE W POLSCE A JESTEM Z POMORZA TO MOGE NA JAKIESSS SPOTKANIE PODLECIECC! JAK BY JAKIES BYLO NIE DALEKO ;D ;D ;D POZDRO DLA EKIPY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!A UK NIGDY WIECEJ DUSI FUNTYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D
MOD: Proszę o wyłączenie CapsLOcka. Posty pisane "ciągiem" dużymi literami będą usuwane zgodnie z pkt 7d regulaminu forum
Cytat:
Zamieszczone przez maciekkrygier
żebys nie marudził że nic nie organizujemy ....
Spontan na dzisiaj w temacie : http://forum.7er.pl/uwaga-spot-dzisiaj-w-uk-vt10053.htm
Witam! Ja tam jestem zwarty i gotowy i nie wybieram sie nigdzie do swiat.
Jesli Panowie macie ochote zobaczyc ogromne biale klify to zapraszam do Eastbourne ale ostrzegam wieje tu u nas!!! Mamy tez kartingi na otwartym torze 15f - 15 min super tor juz przetestowany :] mialem okazje uczestniczyc w malym jedno godzinnym rajdzie :D :D
Na klifach jest takia "przelecz" gdzie mozna zejsc pod klify fajne miejsce tam moznaby grila walnac na klifach lub pod nad samym morzem. To juz do ustalenia.
Cytat:
Zamieszczone przez maciekkrygier
No Panie 'CapsLock' i gdzie byłeś??? :P :P :P
Chyba zbiera kase zeby pojechac na spot do PL "JAK BY JAKIS BYL NIE DALEKO "Cytat:
Zamieszczone przez tomek_uk
A tu byl 65mil od domu ,Ale zato z DUSI FUNTAMI